• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24 (תוספת זמן) ע״ש חלוצים זרים חופשיים

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
איזה דפוק הנשיא הפולני הזה. הוא לא יודע שלא מחזיקים שחקן בכוח? איזה מין ג'נטלמן הוא?

צחוק בצד, אלברמן צריך לקבל בעיטה בראש על החלון הזה, גם אם נצליח להחתים את נהואל וחלוץ זר.
לגבי שחר כבר התייאשתי.

מרגיש לי שכל נושא העברות חדש שפתחנו הקיץ
המצב הלך והחמיר

נושא חדש יציל את המצב. חשבתי שהנושא של אפוק גרוע, מצטער שוקינג הנושא שלך זה ביצים כחולות. שנייה לפי קיבלנו ברקס של החיים. למחוק

Smurk אמר:
נושא חדש יציל את המצב. חשבתי שהנושא של אפוק גרוע, מצטער שוקינג הנושא שלך זה ביצים כחולות. שנייה לפי קיבלנו ברקס של החיים. למחוק

כמה זמן זה בחוץ לדעתך ?

DDG אמר:
Liberman אמר:
DDG אמר:
מעניין אותי איפה כל ה״מקורבים״ פה שכתבו שיש חלוץ זר סגור

😂

מי המקורבים ?

לא חסרות פה הודעות נחרצות של ״חלוץ זר סגור״

בסדר
הנה קח סקופ
כל מי שרשם שיש שחקן סגור - לא מקורב. להיפך, הוא מרוחק.

DDG אמר:
Liberman אמר:
DDG אמר:
מעניין אותי איפה כל ה״מקורבים״ פה שכתבו שיש חלוץ זר סגור

😂

מי המקורבים ?

אנשים פה כותבים מה שהם שומעים ויודעים. יש משתמשים ולא מעט (גם אני) שמעוניינים בזה. לא צריך לצלוב אף אחד כי דברים לא קרו בסוף. אם לא טוב לך אתה גם יכול לסנן את זה.

Liberman אמר:
DDG אמר:
Liberman אמר:
😂

מי המקורבים ?

בסדר
הנה קח סקופ

יודע
והנה נחשף הבלוף שלהם, שלהם ושל כל העלק כתבי ספורט
כולם חסרי מושג, כולם רודפים אחרי כותרות ותשומת לב

קשה לי לצלוב אנשים כשבמועדון עצמו אין שום מושג מה הם עושים. זה לא שיש תוכנית או שיש משהו שדומה לסדר.

DDG אמר:
Liberman אמר:
DDG אמר:

בסדר
הנה קח סקופ

יודע
והנה נחשף הבלוף שלהם, שלהם ושל כל העלק כתבי ספורט
כולם חסרי מושג, כולם רודפים אחרי כותרות ותשומת לב

זה לא עובד ככה. אם (לדוגמא), אומר המנהל המקצועי של הפולנים שהגיעו לעסקה. ולוחצים יד. והמועדון שמח וצוהל, ואחד המקורבים פה מדווח על זה, אבל אז מגיע בעלים קצת פסיכי ואומר שטויות כמו שכשחלון ההעברות סגור סעיף השחרור לא רלבנטי (שזאת שטות מוחלטת ולא נכונה) - אז מי פה טעה? מי שיקר, חיפש תשומת לב?

אני בקריז בתקופה הזאת, ושותה כל טיפת מידע שרק אפשר. ברור לי שיש שקרנים, ברור לי שיש ממציאנים, אבל פה בפורום באופן כללי לא נתקלתי בכאלה.

תגידו מה המצב של וייסמן? אי אפשר להביא בהשאלה על הבאזר?

מייסה(לא)בה פתח בהרכב של גרנובל לכל מי שמתעניין.
כמה זמן לוקח להגיע מהאלפים הצרפתים לישראל? :)

כל מה שקרה פה ביומיים האחרונים נשגב מבינתי.
מדיווחים בכל מקום שנהואח סיכם ויש חלוץ סגור, פתאום אין כלום. במועדון יצטרכו לספק הסברים.

ברק.י אמר:
כל מה שקרה פה ביומיים האחרונים נשגב מבינתי.
מדיווחים בכל מקום שנהואח סיכם ויש חלוץ סגור, פתאום אין כלום. במועדון יצטרכו לספק הסברים.

ונניח והיה חותם נהואל וחלוץ, אז ההתנהלות היא סבירה?
יורים פה לכל הכיוונים באמצע ספטמבר ומקווים לטוב ושמשהו יפגע. לא צריך מנהל מקצועי בשביל זה, חבל על הכסף. והאמת, אולי גם לא צריך בעלים שיזרים כסף בשביל זה לאור ההכנסות של המועדון בשנים האחרונות.

הודעה מדודו בזק בקבוצת וואטסאפ של הפורום (וכן זה מאומת שזה דודו ב100 אחוז):

[offtopic] ערב טוב לכולם,
קראתי הכל.
אני מבין את התסכול, האכזבה וחוסר הודאות. החלון הזה טרם הסתיים, יש עוד לא הרבה זמן ונעשים מאמצים לחזק את הסגל. נעשו בחלון הזה לא מעט פעולות שעל חלקם הגדול יש לא מעט שאלות. עם סיום החלון הנוגעים בדבר ובראשם ראש מחלקת הכדורגל, גל אלברמן והמאמן ברק בכר יצטרכו להשיב לשאלות שהקהל דורש להן תשובות ובצדק.
גם לכך נגיע.
בשלב זה אני יכול להגיד שנעשים מירב המאמצים לחזק את הסגל.

אני רוצה שנסיים ראשית את החלון ואז נסכם אותה.
לילה טוב, חברים.[/offtopic]

נראה לי זאת הודעה שאומרת לכם המון על המצב של הקבוצה, המועדון ומה אפילו בתוך המועדון חושבים על מה שהולך כרגע.

Shocking4U אמר:
הודעה מדודו בזק בקבוצת וואטסאפ של הפורום (וכן זה מאומת שזה דודו ב100 אחוז):

[offtopic] ערב טוב לכולם,
קראתי הכל.
אני מבין את התסכול, האכזבה וחוסר הודאות. החלון הזה טרם הסתיים, יש עוד לא הרבה זמן ונעשים מאמצים לחזק את הסגל. נעשו בחלון הזה לא מעט פעולות שעל חלקם הגדול יש לא מעט שאלות. עם סיום החלון הנוגעים בדבר ובראשם ראש מחלקת הכדורגל, גל אלברמן והמאמן ברק בכר יצטרכו להשיב לשאלות שהקהל דורש להן תשובות ובצדק.
גם לכך נגיע.
בשלב זה אני יכול להגיד שנעשים מירב המאמצים לחזק את הסגל.

אני רוצה שנסיים ראשית את החלון ואז נסכם אותה.
לילה טוב, חברים.[/offtopic]

נראה לי זאת הודעה שאומרת לכם המון על המצב של הקבוצה, המועדון ומה אפילו בתוך המועדון חושבים על מה שהולך כרגע.
לי זה נשמע כאילו אפילו במועדון יודעים שהם הגזימו הפעם והולכים להתהפך כמה ראשים בסיום החלון. לא אופתע אם אחד מבכר או אלברמן יפוטרו.

זה שהם מודעים לכישלון ולא מסתירים זה כבר משהו.
כולם יכולים לטעות השאלה אם יודעים להפיק לקחים וללמוד מזה מקווה שהם למדו משהו מהחלון הזה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה