ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מה מספר החרטטן היום?Gutti אמר:אני מקשיב לגניש בספייס בכל מה שקשור לנהואל ואני מחזיק את הראש. פושעי המלחמה לדין.
דם ירוק!!! אמר:מה מספר החרטטן היום?Gutti אמר:אני מקשיב לגניש בספייס בכל מה שקשור לנהואל ואני מחזיק את הראש. פושעי המלחמה לדין.
Shocking4U אמר:הודעה מדודו בזק בקבוצת וואטסאפ של הפורום (וכן זה מאומת שזה דודו ב100 אחוז):
[offtopic] ערב טוב לכולם,
קראתי הכל.
אני מבין את התסכול, האכזבה וחוסר הודאות. החלון הזה טרם הסתיים, יש עוד לא הרבה זמן ונעשים מאמצים לחזק את הסגל. נעשו בחלון הזה לא מעט פעולות שעל חלקם הגדול יש לא מעט שאלות. עם סיום החלון הנוגעים בדבר ובראשם ראש מחלקת הכדורגל, גל אלברמן והמאמן ברק בכר יצטרכו להשיב לשאלות שהקהל דורש להן תשובות ובצדק.
גם לכך נגיע.
בשלב זה אני יכול להגיד שנעשים מירב המאמצים לחזק את הסגל.
אני רוצה שנסיים ראשית את החלון ואז נסכם אותה.
לילה טוב, חברים.[/offtopic]
נראה לי זאת הודעה שאומרת לכם המון על המצב של הקבוצה, המועדון ומה אפילו בתוך המועדון חושבים על מה שהולך כרגע.
Shocking4U אמר:לי זה נשמע כאילו אפילו במועדון יודעים שהם הגזימו הפעם והולכים להתהפך כמה ראשים בסיום החלון. לא אופתע אם אחד מבכר או אלברמן יפוטרו.Shocking4U אמר:הודעה מדודו בזק בקבוצת וואטסאפ של הפורום (וכן זה מאומת שזה דודו ב100 אחוז):
קראתי הכל.
אני מבין את התסכול, האכזבה וחוסר הודאות. החלון הזה טרם הסתיים, יש עוד לא הרבה זמן ונעשים מאמצים לחזק את הסגל. נעשו בחלון הזה לא מעט פעולות שעל חלקם הגדול יש לא מעט שאלות. עם סיום החלון הנוגעים בדבר ובראשם ראש מחלקת הכדורגל, גל אלברמן והמאמן ברק בכר יצטרכו להשיב לשאלות שהקהל דורש להן תשובות ובצדק.
גם לכך נגיע.
נראה לי זאת הודעה שאומרת לכם המון על המצב של הקבוצה, המועדון ומה אפילו בתוך המועדון חושבים על מה שהולך כרגע.
מסכים צריך מאוד להעריך את גניש שמנסה לשתף במה שקורהGutti אמר:דם ירוק!!! אמר:מה מספר החרטטן היום?Gutti אמר:אני מקשיב לגניש בספייס בכל מה שקשור לנהואל ואני מחזיק את הראש. פושעי המלחמה לדין.
חרטטן? עדיף על כל הליצני חצר בפער
יש קבוצת וואטסאפ עוד מהימים של הפורום הקודם של חלק מהיוזרים פה כמו דוראנט, גארי ואניHaifaWave אמר:Shocking4U אמר:לי זה נשמע כאילו אפילו במועדון יודעים שהם הגזימו הפעם והולכים להתהפך כמה ראשים בסיום החלון. לא אופתע אם אחד מבכר או אלברמן יפוטרו.Shocking4U אמר:הודעה מדודו בזק בקבוצת וואטסאפ של הפורום (וכן זה מאומת שזה דודו ב100 אחוז):
קראתי הכל.
גם לכך נגיע.
מה זה קבוצת וואטסאפ של הפורום?
מה נאמר?Gutti אמר:אני מקשיב לגניש בספייס בכל מה שקשור לנהואל ואני מחזיק את הראש. פושעי המלחמה לדין.
sagigl אמר:מסכים צריך מאוד להעריך את גניש שמנסה לשתף במה שקורהGutti אמר:דם ירוק!!! אמר:מה מספר החרטטן היום?
חרטטן? עדיף על כל הליצני חצר בפער
ללא אינטרס גניש אוהד כמו כולנו פורוםמכבי
המון תודהGutti אמר:sagigl אמר:מסכים צריך מאוד להעריך את גניש שמנסה לשתף במה שקורהGutti אמר:חרטטן? עדיף על כל הליצני חצר בפער
אחלה גניש שבעולם.
ואתם בכללי עושים עבודה מצוינת ומהווים מקום מפלט מעולה לאנשים שרוצים לדבר ולפרוק או לחילופין לקבל מידע
וואי וואי וואיShocking4U אמר:הודעה מדודו בזק בקבוצת וואטסאפ של הפורום (וכן זה מאומת שזה דודו ב100 אחוז):
קראתי הכל.
גם לכך נגיע.
sagigl אמר:המון תודהGutti אמר:sagigl אמר:מסכים צריך מאוד להעריך את גניש שמנסה לשתף במה שקורה
אחלה גניש שבעולם.
ואתם בכללי עושים עבודה מצוינת ומהווים מקום מפלט מעולה לאנשים שרוצים לדבר ולפרוק או לחילופין לקבל מידע
ואני אגיד את זה שוב כולם מוזמנים לבוא ולדבר ולהשתתף בדיון
מהרשימה רק מלמדברק.י אמר:לגופו של עניין - מלמד, גאנם או אופציה אחרת ישראלית אחרת? מה עדיף לדעתכם?