• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24 (תוספת זמן) ע״ש חלוצים זרים חופשיים

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
להחתים את מלמד לעונה לא מעבר.
זלאטנוביץ פציע מאוד.
שלא יתחילו למלא את הסגל בשחקנים בינוניים אחר כך יהיה קשה להיפטר מהם.

Nirgreen אמר:
31 שעות לסגירת החלון

ספוילר לא ינחת לא שום זר נוסף.

תקרא לי מפגר או מזוכיסט אני עדיין מאמין באמונה שלמה שיהיו פה 2 זרים...אפילו אחרי החלון יחפשו כאלה בלי חוזה.

דם ירוק!!! אמר:
Nirgreen אמר:
31 שעות לסגירת החלון

תקרא לי מפגר או מזוכיסט אני עדיין מאמין באמונה שלמה שיהיו פה 2 זרים...אפילו אחרי החלון יחפשו כאלה בלי חוזה.
אין שחקנים חופשיים להביא בשוק, אל תבנה על זה

KevinDurant אמר:
דם ירוק!!! אמר:
Nirgreen אמר:
31 שעות לסגירת החלון

https://www.transfermarkt.com/santi-mina/leistungsdaten/spieler/255653/plus/0?saison=2022

לא ריאלי?

NOSFERATU ZODD אמר:
KevinDurant אמר:
דם ירוק!!! אמר:
https://www.transfermarkt.com/santi-mina/leistungsdaten/spieler/255653/plus/0?saison=2022

לא ריאלי?

יש נגדו האשמות חמורות מאוד. אף קבוצה לא תגע בו

NOSFERATU ZODD אמר:
KevinDurant אמר:
דם ירוק!!! אמר:

לא ריאלי?
תחפש תשם שלו בגוגל ותבין למה הוא שחקן חופשי

אני אגיב לגבי כמה הודעות שרשמו אתמול. אני לא מקורב ולא מחפש להיות מקורב, בסך הכל מכיר בנאדם כבר כמה שנים שמכיר בנאדם שמקבל מדי פעם מידע מאנשים במועדון, ברוב המקרים המידע נכון ובחלק קטן הוא לא כי בסופו של דבר זה לא מגיע ישירות מאלברמן, בכר, אור או יענקל'ה שחר. יש דיבורים בתוך המועדון על נושא הרכש והדברים שהוא שומע הוא מעביר. אני לא מנסה לחרטט, לא מחפש תשומת לב כי אם זה היה המקרה כבר הייתי מגיב פה 50 פעם ביום ומספר על כל מיני מועמדים כמו שעושים בתקשורת ובאיזה עמוד הזוי בפייסבוק. בשורה התחתונה, מה שאני רושם פה זה מה שמעבירים לי, מי שחושב שזה חרטא מוזמן להתעלם.

Kaka אמר:
אני אגיב לגבי כמה הודעות שרשמו אתמול. אני לא מקורב ולא מחפש להיות מקורב, בסך הכל מכיר בנאדם כבר כמה שנים שמכיר בנאדם שמקבל מדי פעם מידע מאנשים במועדון, ברוב המקרים המידע נכון ובחלק קטן הוא לא כי בסופו של דבר זה לא מגיע ישירות מאלברמן, בכר, אור או יענקל'ה שחר. יש דיבורים בתוך המועדון על נושא הרכש והדברים שהוא שומע הוא מעביר. אני לא מנסה לחרטט, לא מחפש תשומת לב כי אם זה היה המקרה כבר הייתי מגיב פה 50 פעם ביום ומספר על כל מיני מועמדים כמו שעושים בתקשורת ובאיזה עמוד הזוי בפייסבוק. בשורה התחתונה, מה שאני רושם פה זה מה שמעבירים לי, מי שחושב שזה חרטא מוזמן להתעלם.

קאקא, אני כותב בשם עצמי אבל אני חושב שזה לא יהיה מופרך בכלל לציין שגם רוב הפורום בדעה הזו.
אני מעריך את המידע שאתה מעביר לפה ואת זה שאתה עושה את זה, ומקווה שתמשיך בשיא הכוח.

שם חדש שלא יגיע

https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=483697

אשכרה כתוב בדיווח שגם הקבוצה לא מעוניינת לשחרר וגם השחקן לא מעוניין להגיע, איזה מין דיווח מוזר זה

לפי וייס אנחנו ירדנו מחלוץ זר ונפנה לגאנם ומלמד

איזה דיכאון...

HaifaWave אמר:
Kaka אמר:

קאקא, אני כותב בשם עצמי אבל אני חושב שזה לא יהיה מופרך בכלל לציין שגם רוב הפורום בדעה הזו.
אני מעריך את המידע שאתה מעביר לפה ואת זה שאתה עושה את זה, ומקווה שתמשיך בשיא הכוח.
סלייק

יש טיסה היום שנוחתת בארץ ב18:35 מקראקוב
הטיסות הבאות זה או ב3:50 לפנות בוקר מורשה (4 שעות נסיעה מקראקוב) או ב10:50 מחר גם מורשה.
לכן אם זה לא יהיה היום ב18:35 לדעתי זה כבר לא יקרה.

המועדון יפנה לבני ריינה והפועל חיפה בשעות הצהריים לבדוק התיכנות לעסקה לגבי גאנם ומלמד.

עוד חלוץ זר נפל

Nirgreen אמר:
המועדון יפנה לבני ריינה והפועל חיפה בשעות הצהריים לבדוק התיכנות לעסקה לגבי גאנם ומלמד.

עוד חלוץ זר נפל

עוד פעם מחכים לדקה התשעים?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה