דם ירוק!!!
משחק בשביל הסמל
מעניין מאוד אחי
שפוך...
שפוך...
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:מהבדיקה שלי יש 14-15 שחקנים ריאליים ורלוונטיים בשוק למכבי חיפה.
אם זה מעניין אני יכול גם להביא את השמות ולתת את השנקל שלי עליהם
KevinDurant אמר:אגב דודו מתעקש שהמועדון יביא חלוץ זר ושכל המועדון מעוניין בזה, בכר, אלברמן ויענקל'ה
בוא נראה
KevinDurant אמר:מהבדיקה שלי יש 14-15 שחקנים ריאליים ורלוונטיים בשוק למכבי חיפה.
כובע קש אמר:דיווחים שיובטיץ' במו"מ עם אומוניה ניקוסיה ויש שם 2 שחקנים מנבחרת מונטנגרו שמנסים לשכנע אותו לחתום
כל השמות פה או שלא ריאלים או שלא מספיק טובים. בהצלחה לצוותbenrey אמר:https://www.transfermarkt.com/spieler/vertragslosespieler/statistik/1/plus//galerie/0?ausrichtung=alle&spielerposition_id=14&land_id=alle&altersklasse=&wettbewerb_id=alle&seit=2024&yt0=Show
אם יגיע מישהו אז מפה… בגדול לגבי כולם מתקיים לפחות תנאי אחד :
1) ממש זקנים
2) אחרי פציעה קשה
3) היו שחקני ספסל בשנים האחרונות
4)שנה שעברה היה שכר מאוד גבוה
נראה שsuccess יכול להיות Successful transfer בהתחשב בסחורה
Daholio אמר:אני היחידי שחושב שכל החלון העברות הזה הוא סתם בזבוז זמן ויש מצב שתוך שבוע כל הזרים על מטוס הביתה?
כןכובע קש אמר:KevinDurant אמר:מהבדיקה שלי יש 14-15 שחקנים ריאליים ורלוונטיים בשוק למכבי חיפה.
כולם חופשיים?
בני יהודה בני יהודה ומשכיבים חצי מיליון יורו שכר ויותר מזהApoc אמר:כובע קש אמר:דיווחים שיובטיץ' במו"מ עם אומוניה ניקוסיה ויש שם 2 שחקנים מנבחרת מונטנגרו שמנסים לשכנע אותו לחתום
מה יהיה עם החולי אומוניה האלה
נאבד את כל השחקנים למועדון בסדר גודל של בני יהודה?
KevinDurant אמר:כןכובע קש אמר:KevinDurant אמר:מהבדיקה שלי יש 14-15 שחקנים ריאליים ורלוונטיים בשוק למכבי חיפה.
כולם חופשיים?
בני יהודה בני יהודה ומשכיבים חצי מיליון יורו שכר ויותר מזהApoc אמר:כובע קש אמר:דיווחים שיובטיץ' במו"מ עם אומוניה ניקוסיה ויש שם 2 שחקנים מנבחרת מונטנגרו שמנסים לשכנע אותו לחתום
מה יהיה עם החולי אומוניה האלה
Kandaurov אמר:יש לי הרגשה מאוד מאוד רעה שאנחנו הולכים לקבל פה "ריקוד אחרון" של רוקאביצה,עד ינואר ככה.
עד שדין יחזור לכשירות ינסו לאלתר עם שוראנוב/דהן וניקיטה יבוא על תקן גיבוי/עיבוי/הטרלה.
Smurk אמר:אין שום מציאות בשוק הזה אין, זה או שהם מרוויחים יותר מדי או שהם פשוט זוועה. הסיכוי היחיד שנתפוס שם זה שחקנים שישוחררו מהקבוצות שלהם בקרוב אבל אם זה לא קרה שהחלון ברוב המדינות פתוח אין סיבה שעכשיו כן.
Apoc אמר:KevinDurant אמר:כןכובע קש אמר:כולם חופשיים?
בני יהודה בני יהודה ומשכיבים חצי מיליון יורו שכר ויותר מזהApoc אמר:מה יהיה עם החולי אומוניה האלה
לא מאמין שהם משלמים כל כך הרבה שכר
הם לא חוששים לשלום חדר ההלבשה?
KevinDurant אמר:מאשר את אפוק כמובן.
אני "מיפיתי" את השוק החופשי ויש בו להערכתי 15 שחקנים שנעים בין פרופיל של דוניו לפרופיל של רמה גבוהה שהייתי מקבל גם ביוני.
מכבי חיפה עכשיו נכנסה לשוק של שבורים-שבורות והיא צריכה מה15 שבורות שיש ברשימה למצוא אחת שהגיעה לשוק הזה במקרה, בדיוק כמו שמכבי חיפה הגיעה אליו במקרה (או שלא)
בכל אופן, למעט אולי 2-3 שמות גם לא הייתי מתחייב יותר מדי.
כן הייתי הולך על חוזה גדול יחסית לעונה עם אופציה וחוזה שרובו מבוסס על בונוסים של הופעות, שערים ותארים וכו' כדי לתת להם גם סיבה לצאת מהסיבוב הזה כמונו.
איך אומרים, איך שאתה מסדר את עצמך זה איך שאתה הולך לישון, אז שמכבי חיפה תסדר בתוך המצב הזה שהיא הכניסה את עצמה