• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24 (תוספת זמן) ע״ש חלוצים זרים חופשיים

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
מהבדיקה שלי יש 14-15 שחקנים ריאליים ורלוונטיים בשוק למכבי חיפה.

אם זה מעניין אני יכול גם להביא את השמות ולתת את השנקל שלי עליהם

כולם חופשיים?

KevinDurant אמר:
אגב דודו מתעקש שהמועדון יביא חלוץ זר ושכל המועדון מעוניין בזה, בכר, אלברמן ויענקל'ה

בוא נראה

אני נוטה לא להאמין לו

דיווחים שיובטיץ' במו"מ עם אומוניה ניקוסיה ויש שם 2 שחקנים מנבחרת מונטנגרו שמנסים לשכנע אותו לחתום

KevinDurant אמר:

אתה יותר ממוזמן להביא אותם דוראנט היקר

כובע קש אמר:
דיווחים שיובטיץ' במו"מ עם אומוניה ניקוסיה ויש שם 2 שחקנים מנבחרת מונטנגרו שמנסים לשכנע אותו לחתום

מה יהיה עם החולי אומוניה האלה
נאבד את כל השחקנים למועדון בסדר גודל של בני יהודה?

לא מועיל המצב בצפון אני מניח, זר כותב Haifa בויקפדיה ורואה את המרחק מהגבול בטח אוכל חום

benrey אמר:
https://www.transfermarkt.com/spieler/vertragslosespieler/statistik/1/plus//galerie/0?ausrichtung=alle&spielerposition_id=14&land_id=alle&altersklasse=&wettbewerb_id=alle&seit=2024&yt0=Show

אם יגיע מישהו אז מפה… בגדול לגבי כולם מתקיים לפחות תנאי אחד :
1) ממש זקנים
2) אחרי פציעה קשה
3) היו שחקני ספסל בשנים האחרונות
4)שנה שעברה היה שכר מאוד גבוה

נראה שsuccess יכול להיות Successful transfer בהתחשב בסחורה
כל השמות פה או שלא ריאלים או שלא מספיק טובים. בהצלחה לצוות

Daholio אמר:
אני היחידי שחושב שכל החלון העברות הזה הוא סתם בזבוז זמן ויש מצב שתוך שבוע כל הזרים על מטוס הביתה?

אתה לא היחיד. לא יודע אם תוך שבוע, אבל בחודש הקרוב זה מאוד סביר.

יש לי הרגשה מאוד מאוד רעה שאנחנו הולכים לקבל פה "ריקוד אחרון" של רוקאביצה,עד ינואר ככה.
עד שדין יחזור לכשירות ינסו לאלתר עם שוראנוב/דהן וניקיטה יבוא על תקן גיבוי/עיבוי/הטרלה.

אמרתי שבוע שעבר שאם ילכו למהלך של "נביא חלוץ זר חופשי אחרי סגירת החלון" זה יהיה חירטוט מארץ החירטוטים כי לא ישארו בשלב הזה שחקנים רלוונטים

וצדקתי

כובע קש אמר:
KevinDurant אמר:

כולם חופשיים?
כן

Apoc אמר:
כובע קש אמר:

בני יהודה בני יהודה ומשכיבים חצי מיליון יורו שכר ויותר מזה

KevinDurant אמר:
כובע קש אמר:
KevinDurant אמר:

כולם חופשיים?
כן

Apoc אמר:
כובע קש אמר:

לא מאמין שהם משלמים כל כך הרבה שכר
הם לא חוששים לשלום חדר ההלבשה?

Kandaurov אמר:
יש לי הרגשה מאוד מאוד רעה שאנחנו הולכים לקבל פה "ריקוד אחרון" של רוקאביצה,עד ינואר ככה.
עד שדין יחזור לכשירות ינסו לאלתר עם שוראנוב/דהן וניקיטה יבוא על תקן גיבוי/עיבוי/הטרלה.

אין סיכוי שזה יקרה

אין שום מציאות בשוק הזה אין, זה או שהם מרוויחים יותר מדי או שהם פשוט זוועה. הסיכוי היחיד שנתפוס שם זה שחקנים שישוחררו מהקבוצות שלהם בקרוב אבל אם זה לא קרה שהחלון ברוב המדינות פתוח אין סיבה שעכשיו כן.

Smurk אמר:
אין שום מציאות בשוק הזה אין, זה או שהם מרוויחים יותר מדי או שהם פשוט זוועה. הסיכוי היחיד שנתפוס שם זה שחקנים שישוחררו מהקבוצות שלהם בקרוב אבל אם זה לא קרה שהחלון ברוב המדינות פתוח אין סיבה שעכשיו כן.

שחקן שמשוחרר מהקבוצה שלו בשלב הזה לא יכול לחתום פה מבחינת תקנון
רק שחקנים שהיו בסטטוס חופשי לפני סגירת החלון אצלנו

מאשר את אפוק כמובן.

אני "מיפיתי" את השוק החופשי ויש בו להערכתי 15 שחקנים שנעים בין פרופיל של דוניו לפרופיל של רמה גבוהה שהייתי מקבל גם ביוני.

מכבי חיפה עכשיו נכנסה לשוק של שבורים-שבורות והיא צריכה מה15 שבורות שיש ברשימה למצוא אחת שהגיעה לשוק הזה במקרה, בדיוק כמו שמכבי חיפה הגיעה אליו במקרה (או שלא)

בכל אופן, למעט אולי 2-3 שמות גם לא הייתי מתחייב יותר מדי.

כן הייתי הולך על חוזה גדול יחסית לעונה עם אופציה וחוזה שרובו מבוסס על בונוסים של הופעות, שערים ותארים וכו' כדי לתת להם גם סיבה לצאת מהסיבוב הזה כמונו.

איך אומרים, איך שאתה מסדר את עצמך זה איך שאתה הולך לישון, אז שמכבי חיפה תסדר בתוך המצב הזה שהיא הכניסה את עצמה

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
כובע קש אמר:
כולם חופשיים?
כן

Apoc אמר:

לא מאמין שהם משלמים כל כך הרבה שכר
הם לא חוששים לשלום חדר ההלבשה?

בקפריסין זו תרבות אחרת, לא ידעת?

KevinDurant אמר:
מאשר את אפוק כמובן.

אני "מיפיתי" את השוק החופשי ויש בו להערכתי 15 שחקנים שנעים בין פרופיל של דוניו לפרופיל של רמה גבוהה שהייתי מקבל גם ביוני.

מכבי חיפה עכשיו נכנסה לשוק של שבורים-שבורות והיא צריכה מה15 שבורות שיש ברשימה למצוא אחת שהגיעה לשוק הזה במקרה, בדיוק כמו שמכבי חיפה הגיעה אליו במקרה (או שלא)

בכל אופן, למעט אולי 2-3 שמות גם לא הייתי מתחייב יותר מדי.

כן הייתי הולך על חוזה גדול יחסית לעונה עם אופציה וחוזה שרובו מבוסס על בונוסים של הופעות, שערים ותארים וכו' כדי לתת להם גם סיבה לצאת מהסיבוב הזה כמונו.

איך אומרים, איך שאתה מסדר את עצמך זה איך שאתה הולך לישון, אז שמכבי חיפה תסדר בתוך המצב הזה שהיא הכניסה את עצמה

אז תעשה לנו מיפוי של השמות כדי שנהיה בעניינים חחח

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה