Apoc
יו״ר הבורד
GreenGlory אמר:התקשר לוונג והופתע לשמוע כמה הכנסות הוא עשה בסילבסטר מסושי ואמר לו לשים את מדמון על האשShocking4U אמר:חשבתי שאין להם כסף. צריכים נדבות מיענקל׳ה לא?רק מכבי אמר:אברמוב הציע 1.5 מיליון יורו על מדמון
חחח ענק
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
GreenGlory אמר:התקשר לוונג והופתע לשמוע כמה הכנסות הוא עשה בסילבסטר מסושי ואמר לו לשים את מדמון על האשShocking4U אמר:חשבתי שאין להם כסף. צריכים נדבות מיענקל׳ה לא?רק מכבי אמר:אברמוב הציע 1.5 מיליון יורו על מדמון
Nirgreen אמר:ליפקין קחו בערבון מוגבל
יש זר עמדה 8 בשיחות שלטענתו שובר שיוון
מגעים להחזרת סבע ויהיה בקרוב תשובות
לוסובוי היום צריכים לדעת תשובות מהבנקים
KevinDurant אמר:הזר עמדה 8 משחק באליפות אפריקה באנגולה ויגיע בשבוע-שבועיים הקרובים בהתאם לתוצאות קבוצתו.
הוא שואו רציני

KevinDurant אמר:הזר עמדה 8 משחק באליפות אפריקה באנגולה ויגיע בשבוע-שבועיים הקרובים בהתאם לתוצאות קבוצתו.
הוא שואו רציני
הוא שואו רציני
הוא שואו רציני
Nirgreen אמר:לוסובוי היום צריכים לדעת תשובות מהבנקים
מוזר לי שמתווה השאלה לא עלה על הפרק כבר קודם עם סעיף חובת רכישה במידה ונמצאת דרך להעביר את הכסף בתקופה שהוא פה. אפילו משהו בסגנון של השאלה ארוכת טווח או התפלפלות משפטית אחרתApoc אמר:עברו לדיבורים על השאלה של לסבית בוי
פרשנות שלי: האפשרות לעסקה כבר לא פרקטית ולא קיימת, ואפשר להגיד שזה קרס
KevinDurant אמר:מוזר לי שמתווה השאלה לא עלה על הפרק כבר קודם עם סעיף חובת רכישה במידה ונמצאת דרך להעביר את הכסף בתקופה שהוא פה. אפילו משהו בסגנון של השאלה ארוכת טווח או התפלפלות משפטית אחרתApoc אמר:עברו לדיבורים על השאלה של לסבית בוי
פרשנות שלי: האפשרות לעסקה כבר לא פרקטית ולא קיימת, ואפשר להגיד שזה קרס
Smile אמר:בסוף הוא יגיע ויהיה הפלופ הכי גדול שנחת פה
הוא לא מתאמן עם הקבוצה מן הסתם כי חוזית הוא לא יכול להתאמן עם הקבוצה כל עוד אין לו חוזה. הוא עושה בטח אימונים אישיים ואני לא יודע כמה באמת זה אינדקציה למשהו.חזיזוש אמר:Smile אמר:בסוף הוא יגיע ויהיה הפלופ הכי גדול שנחת פה
בוא נגיד שאם הוא מתאמן פה חודש יכלו לדעת כבר פחות או יותר אם מדובר בפלופ הגדול בהיסטוריה
עדיין מתעקשים להביא אותו