ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
DelPiero אמר:אם לא מצאו פתרון עד עכשיו למה שפתאום יצליחו בעצם ?
עוד משהו?Nirgreen אמר:לוסובוי זר נוסף וקשר אמצע ויהיה טוב.
אליאור אמר:לסובוי ולהחזיר את סבע
אם באמת יש 8 על הפרק גם נחמד אבל לא חובה, יותר חשוב לעשות עסקה על מדמון לעונה הבאה. עם חלוץ איכותי כמו שאני חושב שהוא אנחנו נהיה קבוצה אחרת.
ירוק רפואי אמר:מה עם איזה שמועה על זר שלא יבוא?
אפילו את זה אין בחלון הזה
ירוק רפואי אמר:מה עם איזה שמועה על זר שלא יבוא?
ברק.י אמר:ירוק רפואי אמר:מה עם איזה שמועה על זר שלא יבוא?
לזכות המועדון, כמו בחלונות הקודמים, ממנו לא יוצא כלום. הכתבים ניזונים רק מסוכנים ודיווחים זרים. מהצד שלנו זה מתסכל כי זה מותיר אותנו רק עם שמועות והערכות, אבל זה לטובה.
ליפקין מדבר על זר, אבל לאף אחד אין מושג ואיפה זה עומד ומול מי; הדיווחים על לסובוי משתנים בכל יום וגם כשכבר מפרסמים על מתווה של השאלה, אין לכתבים מושג אם זה אכן עתיד לקרות; ומדמון על הכוונת של כל המועדונים, אבל לא מדווח כלום בהקשר שלנו, בעוד בשאר המועדונים כל שיחה וביקור יוצאים החוצה.
GreenGirl אמר:ברק.י אמר:ירוק רפואי אמר:מה עם איזה שמועה על זר שלא יבוא?
לזכות המועדון, כמו בחלונות הקודמים, ממנו לא יוצא כלום. הכתבים ניזונים רק מסוכנים ודיווחים זרים. מהצד שלנו זה מתסכל כי זה מותיר אותנו רק עם שמועות והערכות, אבל זה לטובה.
ליפקין מדבר על זר, אבל לאף אחד אין מושג ואיפה זה עומד ומול מי; הדיווחים על לסובוי משתנים בכל יום וגם כשכבר מפרסמים על מתווה של השאלה, אין לכתבים מושג אם זה אכן עתיד לקרות; ומדמון על הכוונת של כל המועדונים, אבל לא מדווח כלום בהקשר שלנו, בעוד בשאר המועדונים כל שיחה וביקור יוצאים החוצה.
הדיווחים על לסובוי זה באמת הזייה, כל יום משהו אחר, אני כבר לא עוקבת איפה זה עומד עכשיו...
אגב הוא נחשב זר או שיש לו אזרחות?
חזיזוש אמר:ירוק רפואי אמר:מה עם איזה שמועה על זר שלא יבוא?
מי המשוגע שיבוא לפה
איך מתחילים בכלל מומ
Nirgreen אמר:וויס מפרסם על נגר אנגולי מהליגה בקפריסין
ואני חשבתי שאלברמן נגמל מזה
אליאור אמר:GreenGirl אמר:ברק.י אמר:לזכות המועדון, כמו בחלונות הקודמים, ממנו לא יוצא כלום. הכתבים ניזונים רק מסוכנים ודיווחים זרים. מהצד שלנו זה מתסכל כי זה מותיר אותנו רק עם שמועות והערכות, אבל זה לטובה.
הדיווחים על לסובוי זה באמת הזייה, כל יום משהו אחר, אני כבר לא עוקבת איפה זה עומד עכשיו...
אגב הוא נחשב זר או שיש לו אזרחות?
אם הוא יחתום הוא ירשם כישראלי.
לפי הדיווחים האחרונים בתקשורת בגלל הבעיה בהעברת הכספים מנסים לעבור למתווה של השאלה. אם הקבוצה שלו לא תסכים העסקה תיפול.