• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
nk1230 אמר:
Apoc אמר:
nk1230 אמר:
לדעתי האישית?? זה משהו שהוא ביניים... לא חושב שעשה החלטה נכונה לדעתי. יכול להיות שהוא פשוט אוהד שלהם וזה חלום שלו

??
הוא לא פה בגלל שהם הציעו חצי מיליון יורו יותר אז לא היינו במשא ומתן מול השחקן כי לא עברנו את הקבוצה
אין לזה קשר לרצון של השחקן עצמו

אולי... אבל אם הוא היה אומר שהוא רוצה לשחק אצלנו זה גם כן היה קורה בסוף

כן אם הוא היה טיפש מספיק כדי להגיד שהוא רוצה לחתום בקבוצה X ולא בY לפני שהוא יודע מה ההצעות, כן.

אם לא מצליחים להביא זר מבחוץ תביאו זר מהליגה. כדי להיות פקטור משמעותי על האליפות

Nirgreen אמר:
אם לא מצליחים להביא זר מבחוץ תביאו זר מהליגה. כדי להיות פקטור משמעותי על האליפות

עם כל העזיבות והחיסורים שיש לנו צריך נס רציני לקחת אליפות. זה כמעט בלתי אפשרי עם כל הטלטלות שהקבוצה עוברת.
בכל מקרה הבסיס טוב לשנה הבאה, צריך לחתוך את שואו לראות אם שרי חוזר,להתאבד על אצילי ונטע ולהביא חלוץ זר אכזר

החלון של הצהבת אחד ההזויים, באמת.
מצד אחד מבאס כביכול לראות את הדרייב והרבאק להחתים.
מצד שני אני לא יכול שלא להסתכל על ההחתמות האלה כהחתמות פאניקה ושליפות מהמותן.
הם אשכרה עם 7 בלמים בסגל, בלי מגן ימני מחליף.
יכול להיות שהם יקחו השנה ויכול להיות שהם תפסו פה כמה החתמות לא רעות, אבל באמת שזה נראה שאין שם אסטרטגיה מסודרת והכל פלסתר על פלסתר

אגב, סיטואציה לא מנותקת מהמציאות שאחרי שכל הקבוצה הזו השתנתה ב180 מעלות משנה שעברה,
נראה פתאום הרכב שנה הבאה עם נטע, אצילי, שרי חזיזה.
זה הזיה

The real Tsepo אמר:
אגב, סיטואציה לא מנותקת מהמציאות שאחרי שכל הקבוצה הזו השתנתה ב180 מעלות משנה שעברה,
זה הזיה

לא יותר הזוי מלראות הרכב עם ליאור רפאלוב ותומר חמד בשנת 2024

יאללה שיעשו מהלך על עומר. תשיבו אותו הבייתה . לפי איך שהמקורב שלו ברדיו חיפה דיבר לפניי שבוע זה סופר אפשרי.

Apoc אמר:
The real Tsepo אמר:
זה הזיה

לא יותר הזוי מלראות הרכב עם ליאור רפאלוב ותומר חמד בשנת 2024

לגמרי, השתלשלות אירועים שלא יכולה לקרות גם במנג'ר

Nirgreen אמר:
איזה זר תביא מהליגה? אין פה אף שחקן זר מעניין

ירוקי אמר:
שגיב יחזקאל ריאלי?
בגדול כן, בקטן הוא משחק במשבצת של חלאיילי ופיינגולד/סונדגרן

KevinDurant אמר:
Nirgreen אמר:

ירוקי אמר:
שגיב יחזקאל ריאלי?
תלוי לאיזה עמדה,
לעמדת הקישור הייתי הולך על סורו או אינו או אוסמן, מבינהם רק אוסמן ריאלי כי לעשות עסקאות עכשיו עם אברמוב או אייל סגל לא יקרה.
אם מסתכלים על מגן שמאלי בנוסף לקורנו אז הייתי בוחן להביא את קיניונס של הפועל פ"ת או דוד קופרמן של אשדוד למרות שדוד קופרמן הוא יהודי, ובמקרה שלו זה גם בעלים בעייתי ג'קי בן זקן.

GreenGlory אמר:
KevinDurant אמר:
Nirgreen אמר:

ירוקי אמר:
שגיב יחזקאל ריאלי?
תלוי לאיזה עמדה,
לעמדת הקישור הייתי הולך על סורו או אינו או אוסמן, מבינהם רק אוסמן ריאלי כי לעשות עסקאות עכשיו עם אברמוב או אייל סגל לא יקרה.
אם מסתכלים על מגן שמאלי בנוסף לקורנו אז הייתי בוחן להביא את קיניונס של הפועל פ"ת או דוד קופרמן של אשדוד למרות שדוד קופרמן הוא יהודי, ובמקרה שלו זה גם בעלים בעייתי ג'קי בן זקן.
אף אחד מהם לא ברמה של זר למכבי חיפה לטווח הארוך, לא הייתי מביא

לא רואה סיבה להחתים את לסבוי כישראלי אם לא מתכוונים להביא זר.
הרי המס על השכר יותר גבוה כישראלי.
אולי יש עוד מהלך שאנחנו לא יודעים עליו.

KevinDurant אמר:
GreenGlory אמר:
KevinDurant אמר:

תלוי לאיזה עמדה,
אף אחד מהם לא ברמה של זר למכבי חיפה לטווח הארוך, לא הייתי מביא
כמחליפים כן, בכל זאת זה זר 6....
בוא נגיד אם תביא מגן שמאלי מה שלא יקרה זה לא יהיה במקומו של קורנו מן הסתם שהוא המגן שמאל הכי טוב בארץ.
לגבי קישור אוסמן נגיד יוסיף תחרות מעולה בקטע הזה והוא יותר טוב מכל קשר אחר בסגל שלנו בעמדת ה-6 חוץ מעלי מוחמד וג'אבר.

NOSFERATU ZODD אמר:
לא רואה סיבה להחתים את לסבוי כישראלי אם לא מתכוונים להביא זר.
הרי המס על השכר יותר גבוה כישראלי.
אולי יש עוד מהלך שאנחנו לא יודעים עליו.

נראה לי מאוד הגיוני שאם יש אופציה לאזרח ולהשאיר משבצת של זר פנויה יעשו את זה אניוויי

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה