אמרתי לכם שהצהבת ינסו להחתים אותו ולא הקשבתם
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Nirgreen אמר:וויס מפרסם שמצאו פרצה בנוגע ללוסבוי ובודקים את זה..
KevinDurant אמר:אני רוצה לקוות ולהאמין שמחכים "רשמית" לתוצאות של ג'אבר ועד עכשיו זה גישושים וברגע שחס וחלילה יקבלו את הבשורה הרעה לגביו יתחילו להזיז דברים.רק מכבי אמר:כפי שפורסם בערוץ הספורט, עדן קארצב מעוניין לחזור לשחק בישראל. הקשר שעשוי לעזוב את בשהאקשיר בהשאלה לאור המצב המורכב בטורקיה, עשוי לעבור לקבוצה אחרת בקיץ, וכעת הוא בוחן את האופציות שלו. הקשר הוצע למכבי חיפה, שבשלב זה לא ביצעה מהלך כדי להחתימו. מי שכן עשויה להגיש הצעה לקשר היא מכבי ת"א, שבודקת את האפשרות להחתימו.
ׁ(פשכצקי)
לא להביא קשר אחרי שנאבד את ג'אבר לתקופה ארוכה ועם כל אי הוודאות והבלאגן שיש לשרי זה מחדל עצום.
צריך להגיד שהוא בארץ כבר כמעט 3 שבועות ונכנס לכושר ואני בטוח שזה לא מזיק.ברק.י אמר:Nirgreen אמר:וויס מפרסם שמצאו פרצה בנוגע ללוסבוי ובודקים את זה..
הוא האחרון מבין כל הכתבים ליישר קו שהעסקה לקראת סגירה סופית. זה סימן טוב.
מאד מקווה שזה ייסגר במהרה כי שחקן זר יצטרך זמן התאקלמות וזה יהיה קשה לו אפילו יותר כשהקבוצה כבר באמצע העונה שלה.
אנחנו צריכים שישתלב כמו שיותר מוקדם.
לא חושב, ג'אבר, מוחמד, שואו וגוני נאור זה סביר לגמרי, בטח עד סוף העונה.Adi81 אמר:KevinDurant אמר:אני רוצה לקוות ולהאמין שמחכים "רשמית" לתוצאות של ג'אבר ועד עכשיו זה גישושים וברגע שחס וחלילה יקבלו את הבשורה הרעה לגביו יתחילו להזיז דברים.רק מכבי אמר:כפי שפורסם בערוץ הספורט, עדן קארצב מעוניין לחזור לשחק בישראל. הקשר שעשוי לעזוב את בשהאקשיר בהשאלה לאור המצב המורכב בטורקיה, עשוי לעבור לקבוצה אחרת בקיץ, וכעת הוא בוחן את האופציות שלו. הקשר הוצע למכבי חיפה, שבשלב זה לא ביצעה מהלך כדי להחתימו. מי שכן עשויה להגיש הצעה לקשר היא מכבי ת"א, שבודקת את האפשרות להחתימו.
ׁ(פשכצקי)
לא להביא קשר אחרי שנאבד את ג'אבר לתקופה ארוכה ועם כל אי הוודאות והבלאגן שיש לשרי זה מחדל עצום.
עם או בלי קשר לג'אבר צריך עוד קשר אחורי
3 שבועות של אימונים לבד לא משתווה לכושר של משחק, להגיד שהוא בכושר זה טיפה גניבת דעת.KevinDurant אמר:צריך להגיד שהוא בארץ כבר כמעט 3 שבועות ונכנס לכושר ואני בטוח שזה לא מזיק.ברק.י אמר:Nirgreen אמר:וויס מפרסם שמצאו פרצה בנוגע ללוסבוי ובודקים את זה..
הוא האחרון מבין כל הכתבים ליישר קו שהעסקה לקראת סגירה סופית. זה סימן טוב.
מאד מקווה שזה ייסגר במהרה כי שחקן זר יצטרך זמן התאקלמות וזה יהיה קשה לו אפילו יותר כשהקבוצה כבר באמצע העונה שלה.
לא חושב, ג'אבר, מוחמד, שואו וגוני נאור זה סביר לגמרי, בטח עד סוף העונה.Adi81 אמר:KevinDurant אמר:אני רוצה לקוות ולהאמין שמחכים "רשמית" לתוצאות של ג'אבר ועד עכשיו זה גישושים וברגע שחס וחלילה יקבלו את הבשורה הרעה לגביו יתחילו להזיז דברים.
עם או בלי קשר לג'אבר צריך עוד קשר אחורי
Shocking4U אמר:קניאס טוען שאלברמן לא מחזיק מקארצב.
אגב ליפקין בסוף צדק בדיווח שלו לגבי זה ששרי ביקש לחזור להולנד
אני לא אומר שהוא בכושר משחק ויכול לבוא עכשיו ל90 דק' בהרכב, אבל הוא התאמן לפני במסגרת דינמו מוסקבה ולפי דיווחים מתאמן כבר תקופה במתחם של מכבי חיפה.GreenGlory אמר:3 שבועות של אימונים לבד לא משתווה לכושר של משחק, להגיד שהוא בכושר זה טיפה גניבת דעת.KevinDurant אמר:צריך להגיד שהוא בארץ כבר כמעט 3 שבועות ונכנס לכושר ואני בטוח שזה לא מזיק.ברק.י אמר:הוא האחרון מבין כל הכתבים ליישר קו שהעסקה לקראת סגירה סופית. זה סימן טוב.
לא חושב, ג'אבר, מוחמד, שואו וגוני נאור זה סביר לגמרי, בטח עד סוף העונה.Adi81 אמר:עם או בלי קשר לג'אבר צריך עוד קשר אחורי
להתאמן עם הקבוצה הוא לא יכול כל עוד העניין לא נפתר והוא חותם על חוזה (אלא אם קיבלו אישור רשמי מדינמו שהוא יכול לביינתים לערוך אימונים עם הקבוצה עד שזה יפתר מה שלא קרה כי ראינו בכל האימונים של הקבוצה שצולמו שהוא לא חלק מהאימונים), הוא התאמן בטח לבד באימונים אישיים אם בכלל כי הוא במדינה זרה שאני לא יודע אם מישהו דאג לו לזה וגם אם כן הם בעצימות נמוכה בהרבה מאשר אימונים עם הקבוצה ובטח ובטח משחקים, לא לצפות ולהגיד שהוא מגיע בכושר, יקח לו זמן להשתלב ולחזור לכושר, בידיוק כמו שלוקח זמן לקינדה.
בירקי אמר:העיקר אלברמן רצה את גוני…. בושה. בסוף נסיים את החלון עם עלי, גוני ואיזה צעיר כשרוני מהליגה( פרדה/ בנימין)
רק מכבי אמר:קניאס מדבר שטויות.
מכבי חיפה רצתה את קארצב מספר פעמים, והציעה לנתניה מספר עסקאות עליו.
Kaka אמר:רק מכבי אמר:קניאס מדבר שטויות.
מכבי חיפה רצתה את קארצב מספר פעמים, והציעה לנתניה מספר עסקאות עליו.
קניאס מטומטם.