• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אמרתי לכם שהצהבת ינסו להחתים אותו ולא הקשבתם

ובנוגע לקארצב גם רז אמיר פרסם והוא מאוד אמין בנוגע להם אז יש דברים בגו

וויס מפרסם שמצאו פרצה בנוגע ללוסבוי ובודקים את זה..

Nirgreen אמר:

הוא האחרון מבין כל הכתבים ליישר קו שהעסקה לקראת סגירה סופית. זה סימן טוב.
מאד מקווה שזה ייסגר במהרה כי שחקן זר יצטרך זמן התאקלמות וזה יהיה קשה לו אפילו יותר כשהקבוצה כבר באמצע העונה שלה.
אנחנו צריכים שישתלב כמו שיותר מוקדם.

הפסד של קארצב לצהבת יהיה בלתי נסלח בהתחשב בסיטואציה. אסור לאלברמן ולמועדון לתת לזה לקרות.

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
כפי שפורסם בערוץ הספורט, עדן קארצב מעוניין לחזור לשחק בישראל. הקשר שעשוי לעזוב את בשהאקשיר בהשאלה לאור המצב המורכב בטורקיה, עשוי לעבור לקבוצה אחרת בקיץ, וכעת הוא בוחן את האופציות שלו. הקשר הוצע למכבי חיפה, שבשלב זה לא ביצעה מהלך כדי להחתימו. מי שכן עשויה להגיש הצעה לקשר היא מכבי ת"א, שבודקת את האפשרות להחתימו.

ׁ(פשכצקי)
אני רוצה לקוות ולהאמין שמחכים "רשמית" לתוצאות של ג'אבר ועד עכשיו זה גישושים וברגע שחס וחלילה יקבלו את הבשורה הרעה לגביו יתחילו להזיז דברים.

לא להביא קשר אחרי שנאבד את ג'אבר לתקופה ארוכה ועם כל אי הוודאות והבלאגן שיש לשרי זה מחדל עצום.

עם או בלי קשר לג'אבר צריך עוד קשר אחורי

ברק.י אמר:
Nirgreen אמר:

מאד מקווה שזה ייסגר במהרה כי שחקן זר יצטרך זמן התאקלמות וזה יהיה קשה לו אפילו יותר כשהקבוצה כבר באמצע העונה שלה.
צריך להגיד שהוא בארץ כבר כמעט 3 שבועות ונכנס לכושר ואני בטוח שזה לא מזיק.

Adi81 אמר:
KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
כפי שפורסם בערוץ הספורט, עדן קארצב מעוניין לחזור לשחק בישראל. הקשר שעשוי לעזוב את בשהאקשיר בהשאלה לאור המצב המורכב בטורקיה, עשוי לעבור לקבוצה אחרת בקיץ, וכעת הוא בוחן את האופציות שלו. הקשר הוצע למכבי חיפה, שבשלב זה לא ביצעה מהלך כדי להחתימו. מי שכן עשויה להגיש הצעה לקשר היא מכבי ת"א, שבודקת את האפשרות להחתימו.

ׁ(פשכצקי)
אני רוצה לקוות ולהאמין שמחכים "רשמית" לתוצאות של ג'אבר ועד עכשיו זה גישושים וברגע שחס וחלילה יקבלו את הבשורה הרעה לגביו יתחילו להזיז דברים.

לא להביא קשר אחרי שנאבד את ג'אבר לתקופה ארוכה ועם כל אי הוודאות והבלאגן שיש לשרי זה מחדל עצום.

לא חושב, ג'אבר, מוחמד, שואו וגוני נאור זה סביר לגמרי, בטח עד סוף העונה.

קניאס טוען שאלברמן לא מחזיק מקארצב.

אגב ליפקין בסוף צדק בדיווח שלו לגבי זה ששרי ביקש לחזור להולנד

KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:
Nirgreen אמר:

Adi81 אמר:
KevinDurant אמר:

3 שבועות של אימונים לבד לא משתווה לכושר של משחק, להגיד שהוא בכושר זה טיפה גניבת דעת.
להתאמן עם הקבוצה הוא לא יכול כל עוד העניין לא נפתר והוא חותם על חוזה (אלא אם קיבלו אישור רשמי מדינמו שהוא יכול לביינתים לערוך אימונים עם הקבוצה עד שזה יפתר מה שלא קרה כי ראינו בכל האימונים של הקבוצה שצולמו שהוא לא חלק מהאימונים), הוא התאמן בטח לבד באימונים אישיים אם בכלל כי הוא במדינה זרה שאני לא יודע אם מישהו דאג לו לזה וגם אם כן הם בעצימות נמוכה בהרבה מאשר אימונים עם הקבוצה ובטח ובטח משחקים, לא לצפות ולהגיד שהוא מגיע בכושר, יקח לו זמן להשתלב ולחזור לכושר, בידיוק כמו שלוקח זמן לקינדה.

Shocking4U אמר:
קניאס טוען שאלברמן לא מחזיק מקארצב.

אגב ליפקין בסוף צדק בדיווח שלו לגבי זה ששרי ביקש לחזור להולנד

ההצדקה היחידה לא להביא את קארצב יכולה להיות המנטליות שלו. מקצועית, אין אף סיבה לא להביא אותו. זה לא שיש אלטרנטיבות בשוק ואנחנו חייבים באופן בהול קשר לאמצע. אם היו מוכנים להשקיע את הכסף באזולאי, ניחא, אבל ברור שזה לא המצב.

קניאס מדבר שטויות.
מכבי חיפה רצתה את קארצב מספר פעמים, והציעה לנתניה מספר עסקאות עליו.

העיקר אלברמן רצה את גוני…. בושה. בסוף נסיים את החלון עם עלי, גוני ואיזה צעיר כשרוני מהליגה( פרדה/ בנימין)

GreenGlory אמר:
KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:

Adi81 אמר:
3 שבועות של אימונים לבד לא משתווה לכושר של משחק, להגיד שהוא בכושר זה טיפה גניבת דעת.
להתאמן עם הקבוצה הוא לא יכול כל עוד העניין לא נפתר והוא חותם על חוזה (אלא אם קיבלו אישור רשמי מדינמו שהוא יכול לביינתים לערוך אימונים עם הקבוצה עד שזה יפתר מה שלא קרה כי ראינו בכל האימונים של הקבוצה שצולמו שהוא לא חלק מהאימונים), הוא התאמן בטח לבד באימונים אישיים אם בכלל כי הוא במדינה זרה שאני לא יודע אם מישהו דאג לו לזה וגם אם כן הם בעצימות נמוכה בהרבה מאשר אימונים עם הקבוצה ובטח ובטח משחקים, לא לצפות ולהגיד שהוא מגיע בכושר, יקח לו זמן להשתלב ולחזור לכושר, בידיוק כמו שלוקח זמן לקינדה.
אני לא אומר שהוא בכושר משחק ויכול לבוא עכשיו ל90 דק' בהרכב, אבל הוא התאמן לפני במסגרת דינמו מוסקבה ולפי דיווחים מתאמן כבר תקופה במתחם של מכבי חיפה.

אפשר לחשוב איזה אישיות יש לגדי קינדה או קני סייף. שלא יספרו לנו סיפורים.

בירקי אמר:
העיקר אלברמן רצה את גוני…. בושה. בסוף נסיים את החלון עם עלי, גוני ואיזה צעיר כשרוני מהליגה( פרדה/ בנימין)

לא יודע כמה הוא רצה את גוני, כמו שלא רצו להשכיב סכום על קארצב. אנחנו רואים את אותו הדבר בחלון הנוכחי עם אזולאי.

העניין הוא שאז גוני היה החלופה הראשונה לקארצב ועכשיו החלופה הראשונה לאזולאי לא אמורה להיות פרדה או בנימין, אלא קארצב שיכול לבוא בחינם.

באופן אישי, אני אתאכזב מאד אם קארצב לא יהיה פה. מעבר לצורך האקוטי בקשר איכותי, יש להגעה שלו ערך לטווח הארוך (גם אם בונים על חזרה של נטע בקיץ). גוני זה לא זה, שואו לא שווה מקום של זר ממה שנראה עד כה, וזה עניין של זמן עד שג׳אבר ייצא לחו״ל, אחרי שכבר הביא הצעות מחו״ל למועדון בחלונות קודמים (לפי הפרסומים).

אלברמן לא מחזיק מקארצב אבל מכל הפרדות למיניהן כן? שלא יספרו לנו סיפורים.

אולי גם אלברמן חושב שהשמש מסתובבת סביב כדור הארץ? גם זה אפשרי.

אם אני מכבי ת"א אני מביא את קארצב רק בשביל להחליש את מכבי חיפה.
אנחנו הולכים לחודשיים פלוס בלי ג'אבר, מתוכם חודש בלי שואו, באחת התקופות הכי משמעויות בעונה.
משחק מול מכבי ת"א, ב"ש, צמד משחקים באירופה.

אם לא ג'אבר, אין באמת אופציה אחרת בשוק. עם כל הכבוד לפרדה, בנימין, או קנצפולסקי.

האפשרות היחידה זה נטע. וזה נראה רחוק מאוד עד לא ריאלי בכלל.

רק מכבי אמר:
קניאס מדבר שטויות.
מכבי חיפה רצתה את קארצב מספר פעמים, והציעה לנתניה מספר עסקאות עליו.

קניאס מטומטם.

אגב אחרי הסיפור עם שרי היום והכתבה של סבע הרגשה שלי שבוחנים את השטח ורחשי הקהל לקראת שחרור של שרי והחזרה של סבע לסגל.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה