אליאור אמר:Kaka אמר:רק מכבי אמר:קניאס מדבר שטויות.
מכבי חיפה רצתה את קארצב מספר פעמים, והציעה לנתניה מספר עסקאות עליו.
קניאס מטומטם.
יש חדש עם קארצב?
אמורה להיות פגישה בחמישי בין מכבי לדודו דהאן.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אליאור אמר:Kaka אמר:רק מכבי אמר:קניאס מדבר שטויות.
מכבי חיפה רצתה את קארצב מספר פעמים, והציעה לנתניה מספר עסקאות עליו.
קניאס מטומטם.
יש חדש עם קארצב?
לצערנו זה כנראה המכבי שמשחקת בצהובKaka אמר:אליאור אמר:Kaka אמר:קניאס מטומטם.
יש חדש עם קארצב?
Shocking4U אמר:לצערנו זה כנראה המכבי שמשחקת בצהובKaka אמר:אליאור אמר:יש חדש עם קארצב?
Kaka אמר:Shocking4U אמר:לצערנו זה כנראה המכבי שמשחקת בצהובKaka אמר:אמורה להיות פגישה בחמישי בין מכבי לדודו דהאן.
יש מצב אני לא פוסל, אבל לפי הפגישה יפעלו. צריך לדעת האם הוא ישוחרר בחינם, אולי ידרשו פיצוי או רק השאלה.
אליאור אמר:אלברמן מחזיק משואו אבל מקארצב לא![]()
![]()
Shocking4U אמר:Kaka אמר:Shocking4U אמר:לצערנו זה כנראה המכבי שמשחקת בצהוב
יש מצב אני לא פוסל, אבל לפי הפגישה יפעלו. צריך לדעת האם הוא ישוחרר בחינם, אולי ידרשו פיצוי או רק השאלה.
מקווה שאתה צודק. צריך לכל הפחות לעשות ניסיון להביא אותו. אתה בטוח שהפגישה זה לגבי קארצב?
אליאור אמר:יש לי דה ז'ה וו מהקיץ עם כל ה-"קשה לי להאמין שלא יביאו"
בקיץ האחרון נוכחנו לדעת שהכל אפשרי במועדון הזה, כולל להביא שחקן בינוני שלא יכול לשחק בפלייאוף האלופות וגם לא יוצא לאליפות אפריקה
קשה להתווכח עם מה שאתה אומראליאור אמר:יש לי דה ז'ה וו מהקיץ עם כל ה-"קשה לי להאמין שלא יביאו"
בקיץ האחרון נוכחנו לדעת שהכל אפשרי במועדון הזה, כולל להביא שחקן בינוני שלא יכול לשחק בפלייאוף האלופות וגם לא יוצא לאליפות אפריקה
ברק.י אמר:אליאור אמר:יש לי דה ז'ה וו מהקיץ עם כל ה-"קשה לי להאמין שלא יביאו"
זה לא רק בקיץ האחרון. בכל חלון יש עמדה אחת לפחות שהקהל קורא לחזק והמועדון בוחר שלא. בקיץ לפני נשארנו עם מאור לוי כמחליף לשרי ורק בינואר הביאו את סבע. בעונה לפני דיברנו על קשר בעקבות הפציעה של נטע והתמודדנו עם זה כשג׳אבר פרץ.
אני לא אתפלא אם יוותרו על קשר או חלוץ ולכן אצא יותר ממרוצה אם ילחמו על קארצב ויתפשרו על חמד כסגירת פינה כדי שלא יהיה לנו חוסר באף עמדה.
רק מכבי אמר:ברק.י אמר:אליאור אמר:יש לי דה ז'ה וו מהקיץ עם כל ה-"קשה לי להאמין שלא יביאו"
זה לא רק בקיץ האחרון. בכל חלון יש עמדה אחת לפחות שהקהל קורא לחזק והמועדון בוחר שלא. בקיץ לפני נשארנו עם מאור לוי כמחליף לשרי ורק בינואר הביאו את סבע. בעונה לפני דיברנו על קשר בעקבות הפציעה של נטע והתמודדנו עם זה כשג׳אבר פרץ.
אני לא אתפלא אם יוותרו על קשר או חלוץ ולכן אצא יותר ממרוצה אם ילחמו על קארצב ויתפשרו על חמד כסגירת פינה כדי שלא יהיה לנו חוסר באף עמדה.
אני מסכים בגדול, אבל צריך להיות הוגנים ולהגיד שאין כמעט קבוצה בעולם שאין לה חוסר מסוים בעמדה ספציפית כזו או אחרת.
תשאל כל אוהד של כל קבוצה והוא יגיד לך שהקבוצה שלו צריכה להתחזק במקום X. ככה זה היה מאז ומעולם.
גם בקבוצות הכי גדולות שהיו בהיסטוריה, וגם בקבוצות הכי גדולות פה. אין 100% אף פעם.
מבחינתי שלא יביאו את חמד בכלל, ושלא יביאו שום חלוץ. תסגרו את קארצב. זה קריטי פי אלף.
Apoc אמר:אלברמן לא רוצה את קארצב כי הוא מפחד שערסוואת כזה יפגע לו במרקם הקבוצתי של הקבוצה
מאותה הסיבה יכול להיות שהוא ירצה את חמד הגמור
Apoc אמר:אלברמן לא רוצה את קארצב כי הוא מפחד שערסוואת כזה יפגע לו במרקם הקבוצתי של הקבוצה
ברק.י אמר:Apoc אמר:אלברמן לא רוצה את קארצב כי הוא מפחד שערסוואת כזה יפגע לו במרקם הקבוצתי של הקבוצה
זה באמת שיקול, במיוחד כשדגו לא הסתדר עם סבע וזה מעלה את החשש בנוגע ליכולת שלו להתמודד עם שחקנים עם אגו נפוח. מהצד השני, זה מתגמד ביחס לשאר הצרכים שלנו ובמוקדם או מאוחר, דגו יצטרך ללמוד להתמודד גם עם שחקנים כאלה. אחרת, אנחנו נגביל את עצמנו מאד בשוק שהוא גם ככה מצומצם ולא נוכל לשלב פה כוכבים, כמו אצילי, לצורך העניין.