• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אליאור אמר:
Kaka אמר:
רק מכבי אמר:
קניאס מדבר שטויות.
מכבי חיפה רצתה את קארצב מספר פעמים, והציעה לנתניה מספר עסקאות עליו.

קניאס מטומטם.

יש חדש עם קארצב?

אמורה להיות פגישה בחמישי בין מכבי לדודו דהאן.

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
אליאור אמר:
יש חדש עם קארצב?

לצערנו זה כנראה המכבי שמשחקת בצהוב

יש מצב אני לא פוסל, אבל לפי הפגישה יפעלו. צריך לדעת האם הוא ישוחרר בחינם, אולי ידרשו פיצוי או רק השאלה.

Kaka אמר:
Shocking4U אמר:
Kaka אמר:

יש מצב אני לא פוסל, אבל לפי הפגישה יפעלו. צריך לדעת האם הוא ישוחרר בחינם, אולי ידרשו פיצוי או רק השאלה.

מקווה שאתה צודק. צריך לכל הפחות לעשות ניסיון להביא אותו. אתה בטוח שהפגישה זה לגבי קארצב?

https://twitter.com/razamir29/status/1747279011925856448?t=nDSxBRSZ1QvnN3B_mE1ciA&s=19

בהמשך הציוץ הוא גם טוען שלמיטב הבנתו אין שום דבר בין מכבי חיפה לקארצב.

מת לראות את התגובות של הגרמנים אם אחרי כל הפרסומים האלה קארצב יחתום פה בסופו של דבר

אליאור אמר:
אלברמן מחזיק משואו אבל מקארצב לא סצוחק סצוחק

זה שטויות. הוא מחזיק ממנו, ורדף אחריו, הציע בעבר 1.3 מיליון יורו פלוס 3 שחקנים.

אם קארצב לא יהיה פה, זה בגלל אחד מ-2.
1. המועדון לא רוצה לפגוע בשואו וגוני, ולא רוצים להביא עליהם עוד שחקן בעמדה.
2. קארצב בחר במכבי ת"א על פנינו בגלל היכרות מוקדמת, גדל שם וכו'. ואולי גם ענייני שכר וכו, צריך עוד לראות בדיוק מה המתווה מול הטורקים.

השטות של לא מחזיקים ממנו היא פיקציה.

אני רואה את הספסל ומצבת הפצועים שלנו ומצבם וברור לכל בר דעת שחסר לנו קשר, כנף וחלוץ

בהנחה שלוסובי זה משהו שאמור להיסגר ביום-יומיים הקרובים (כבר שבועיים-שלוש שומעים את זה) נשאר להביא קשר וחלוץ.

בוא נראה מה יהיה, קשה לי להאמין שלא יסגרו את 2 העמדות האלה.

אפשר להגיד שזה הרבה שחקנים אבל אנחנו נמצאים בעונה קיצונית ומבולגנת שחזיזה לא שיחק בליגה, שוראנוב גמר את העונה מוקדם מאוד ואת סבע העיפו מהקבוצה וצריך להביא להם מחליפים

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
Shocking4U אמר:

מקווה שאתה צודק. צריך לכל הפחות לעשות ניסיון להביא אותו. אתה בטוח שהפגישה זה לגבי קארצב?

כן

יש לי דה ז'ה וו מהקיץ עם כל ה-"קשה לי להאמין שלא יביאו"
בקיץ האחרון נוכחנו לדעת שהכל אפשרי במועדון הזה, כולל להביא שחקן בינוני שלא יכול לשחק בפלייאוף האלופות וגם לא יוצא לאליפות אפריקה

אליאור אמר:
בקיץ האחרון נוכחנו לדעת שהכל אפשרי במועדון הזה, כולל להביא שחקן בינוני שלא יכול לשחק בפלייאוף האלופות וגם לא יוצא לאליפות אפריקה

זה לא רק בקיץ האחרון. בכל חלון יש עמדה אחת לפחות שהקהל קורא לחזק והמועדון בוחר שלא. בקיץ לפני נשארנו עם מאור לוי כמחליף לשרי ורק בינואר הביאו את סבע. בעונה לפני דיברנו על קשר בעקבות הפציעה של נטע והתמודדנו עם זה כשג׳אבר פרץ.

אני לא אתפלא אם יוותרו על קשר או חלוץ ולכן אצא יותר ממרוצה אם ילחמו על קארצב ויתפשרו על חמד כסגירת פינה כדי שלא יהיה לנו חוסר באף עמדה.

אליאור אמר:
קשה להתווכח עם מה שאתה אומר

ברק.י אמר:
אליאור אמר:

זה לא רק בקיץ האחרון. בכל חלון יש עמדה אחת לפחות שהקהל קורא לחזק והמועדון בוחר שלא. בקיץ לפני נשארנו עם מאור לוי כמחליף לשרי ורק בינואר הביאו את סבע. בעונה לפני דיברנו על קשר בעקבות הפציעה של נטע והתמודדנו עם זה כשג׳אבר פרץ.

אני לא אתפלא אם יוותרו על קשר או חלוץ ולכן אצא יותר ממרוצה אם ילחמו על קארצב ויתפשרו על חמד כסגירת פינה כדי שלא יהיה לנו חוסר באף עמדה.

אני מסכים בגדול, אבל צריך להיות הוגנים ולהגיד שאין כמעט קבוצה בעולם שאין לה חוסר מסוים בעמדה ספציפית כזו או אחרת.
תשאל כל אוהד של כל קבוצה והוא יגיד לך שהקבוצה שלו צריכה להתחזק במקום X. ככה זה היה מאז ומעולם.
גם בקבוצות הכי גדולות שהיו בהיסטוריה, וגם בקבוצות הכי גדולות פה. אין 100% אף פעם.

מבחינתי שלא יביאו את חמד בכלל, ושלא יביאו שום חלוץ. תסגרו את קארצב. זה קריטי פי אלף.

צריכים גם להבין שיש רכש שהוא יכול לעזור, ויש רכש שבלעדיו אי אפשר.
בלי עוד קשר באמצע כשאנחנו הולכים לתקופה עם ההיעדרויות של קשרי אמצע, אנחנו לא נשרוד כי אין לנו מספיק איכות.
אם לא יבוא חלוץ - זה חבל, אבל בהסתכל על רף השמות, ובהתסכל על החלוצים שיש לנו, זו לא תהיה פגיעה משמעותית בקבוצה, וינסו לאלתר עם חלאיילי/סוף/יעלו את דהן מהנוער מעבר לדין ופיירו. ויהיה אפשר להסתדר.

אלברמן לא רוצה את קארצב כי הוא מפחד שערסוואת כזה יפגע לו במרקם הקבוצתי של הקבוצה

מאותה הסיבה יכול להיות שהוא ירצה את חמד הגמור

רק מכבי אמר:
ברק.י אמר:
אליאור אמר:

אני מסכים בגדול, אבל צריך להיות הוגנים ולהגיד שאין כמעט קבוצה בעולם שאין לה חוסר מסוים בעמדה ספציפית כזו או אחרת.
תשאל כל אוהד של כל קבוצה והוא יגיד לך שהקבוצה שלו צריכה להתחזק במקום X. ככה זה היה מאז ומעולם.
גם בקבוצות הכי גדולות שהיו בהיסטוריה, וגם בקבוצות הכי גדולות פה. אין 100% אף פעם.

מבחינתי שלא יביאו את חמד בכלל, ושלא יביאו שום חלוץ. תסגרו את קארצב. זה קריטי פי אלף.

לא מאשים. רק אומר שלכן, זה סביר שבסוף לא יגיעו לפה בינואר כל חמשת השחקנים שהיינו רוצים שיגיעו לעבות את הסגל.

בסופו של דבר, זה חלק אינהרנטי בהבדל שבין מועדון לקהל - הקהל תמיד ירצה להחליף את השחקנים שבקצה ההיררכיה והמועדון ישלים עם קיומפ בסגל. כשהקהל דיבר על הצורך האקוטי בקשר לפני הפציעה של ג׳אבר, זה מתוך חוסר אמונה בגוני ושואו ויש בזה היגיון. מנגד, המועדון עדיין סופר אותם כשחקנים לגיטימיים שמאפשרים לא להיכנס למסע שופינג ולשמור על היררכיה מסוימת.

מסכים שכרגע הצורך בקשר הפך באמת לאקוטי ופשוט אי אפשר שלא להביא לפה אחד.

Apoc אמר:
אלברמן לא רוצה את קארצב כי הוא מפחד שערסוואת כזה יפגע לו במרקם הקבוצתי של הקבוצה

זה באמת שיקול, במיוחד כשדגו לא הסתדר עם סבע וזה מעלה את החשש בנוגע ליכולת שלו להתמודד עם שחקנים עם אגו נפוח. מהצד השני, זה מתגמד ביחס לשאר הצרכים שלנו ובמוקדם או מאוחר, דגו יצטרך ללמוד להתמודד גם עם שחקנים כאלה. אחרת, אנחנו נגביל את עצמנו מאד בשוק שהוא גם ככה מצומצם ולא נוכל לשלב פה כוכבים, כמו אצילי, לצורך העניין.

Apoc אמר:

בינואר שעבר ובקיץ שעבר הוא רצה, ועכשיו הוא לא רוצה?
תעשה לי טובה.

שוב, אם קארצב לא יהיה פה זה או כי הוא בחר במכבי ת''א, או כי המועדון החליט לא לפגוע בשואו וגוני ולכן לא פנה לקארצב.
מקצועית אלברמן מעריך אותו, ככה שהשיט שהקניאס ודומיו מנסים להעביר הוא חלול.

אני מניח שמה שקרה זה שאחרי הכישלון של אלברמן בקיץ הוא שאל את הפינצטה מרוני לוי, ומה לעשות שהפינצטה לא שלפה את קארצב?

אין לנו אלא להאשים את הפינצטה.

ברק.י אמר:
Apoc אמר:

זה באמת שיקול, במיוחד כשדגו לא הסתדר עם סבע וזה מעלה את החשש בנוגע ליכולת שלו להתמודד עם שחקנים עם אגו נפוח. מהצד השני, זה מתגמד ביחס לשאר הצרכים שלנו ובמוקדם או מאוחר, דגו יצטרך ללמוד להתמודד גם עם שחקנים כאלה. אחרת, אנחנו נגביל את עצמנו מאד בשוק שהוא גם ככה מצומצם ולא נוכל לשלב פה כוכבים, כמו אצילי, לצורך העניין.

שום שיקול. אם אתה לא יודע להסתדר עם שחקנים תלך לאמן במכבי פתח תקווה. זה לא ירדן שועה פה, עם כל הכבוד. כולה קארצב. לא שמעתי על בעיות משמעת שהיו לו בשנים האחרונות.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה