אליאור אמר:אם קארצב מגיע בהשאלה בלי אופציה אז בטוח עדיף את אזולאי, למרות שיש מצב שבכל מקרה עדיף את אזולאי כי שואו וג'אבר הם 6 אז בראייה לטווח ארוך עדיף לנו עוד 8, וגם כי יש מצב שאזולאי שחקן טוב יותר מקארצב למרות שאני מודה שלא ראיתי את שניהם יותר מדי.
אני רוצה להגיד משהו על זה. אזולאי וקארצב 2 שחקנים שונים.
קארצב הוא קשר אחורי. גרזן.
אזולאי הוא הרבה יותר 50-50, והיו משחקים שגם שיחק את השחקן הקדמי ביותר במשולש קישור, סוג של 10, גם בצעירה הוא תמיד משחק כשלידו אחורי.
אגב, אני חושב שאזולאי מנופח יתר על המידה (כמעט כמו כל שחקן של נתניה. עיינו ערך קארצב, גנדלמן, וכו'). ושימו לב שהוא גם מאוד פציע. זו נקודה שחוזרת על עצמה כל שנה איתו. גם בפ''ת.
בכל מקרה, הצורך של הקבוצה כרגע הוא יותר בקישור האחורי מאשר ה50-50.
בעמדת ה50-50 יכולים לשחק. מוחמד, ג'אבר(פצוע), ליאור, קינדה, ובמידה מסוימת גם סייף.
בעמדת הקשר האחורי יכולים לשחק: ג'אבר(פצוע), גוני ושואו (שלא נמצא פה בזמן הקרוב) כששואו למשל הוא שחקן שמתאים לשחק איתו עם עוד קשר לצידו ולא כאחורי בודד (ולא, מוחמד לא אחורי).
בראייה סופר אובייקטיבית בהכירנו את סוג הפציעה, את ג'אבר עצמו, ואת מכבי חיפה, בוא נוציא את ג'אבר מהמשוואה.
וזה משאיר 3 וחצי שחקנים שיודעים לשחק 50-50. ו-2 שחקנים שמשחקים אחורי.
ובסוף ברוב המשחקים אין באמת צורך ב-50-50 ''הגנתי'', אבל ב''אחורי'' תמיד יש צורך, וזו עמדה שנשתמש בה יותר.
בסיכום כל אלו, מבחינתי קארצב הרבה יותר דחוף ומתאים מאזולאי שיש לנו עוד שחקנים עם תכונות של לנווט משחק קדימה ולבעוט מרחוק. שחקנים עם תכונות כמו של קארצב אין פה בכלל כרגע.
אני גם זורק אופציה שאולי יודעים משהו על נטע לקראת הקיץ, ולכן לא רוצים להתחייב עם קארצב לטווח רחוק, וינסו לקחת אותו בהשאלה עד הקיץ (ואם זה המצב, אז ברור שהוא יסגור במכבי ת''א אם היא תביא לו חוזה ארוך ומובטח).