• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
גולדשטיין טוען שהפגישה בין שרי לשחר נמשכת כבר שעתיים וחצי, גם דגו נוכח.

כנראה מנסים להשאיר אותו לפחות עד הקיץ עם שכנועים.

רק מכבי אמר:
גולדשטיין טוען שהפגישה בין שרי לשחר נמשכת כבר שעתיים וחצי, גם דגו נוכח.

כנראה מנסים להשאיר אותו לפחות עד הקיץ עם שכנועים.

לא מאמין שיסכים, לפחות שינסו עד סוף החלון.

בתום הפגישה עם יעקב שחר הוחלט: צ'ארון שרי יעזוב את מכבי חיפה אחרי המשחק מול מכבי ת"א בגמר גביע הטוטו. הקשר יעזוב בהשאלה וישוב בקיץ לירוקים

העניין הוא שלא יודעים מה עם הילד..
אם לדוגמא הוא צריך לעבור איזה ניתוח ורוצה להיות איתו שבועיים שלושה חודש, אפילו חודשיים שיסגרו על חל״ת ושיחזור כשיהיה בריא… עדיף מהשאלה… הרי זה לא שיביאו לו מחליף עכשיו ולפחות נקבל אותו לפליאוף אם נהיה רלוונטים אז

מכה קשה מאוד והמשחקים הקשים עוד לפנינו.
גם ככה הסגל קצר, העומס רק יגבר וחזיזה וג'אבר לדעתי כבר לא יחזרו לשחק העונה.

טוב היה נחמד לחלום שאנחנו במאבק איכשהו.
אם במקרה איכשהו דגו מביא פה אליפות הוא צריך לזכות בפסל לא פחות ולא יותר

עם כמה שאני שופט את דגו
אני באמת מרחם עליו, כמה עזיבות הוא מקבל על הראש שלו זה באמת מוגזם.

מחתימים את חמד, מאבדים את שרי, מאבדים את קארצב, מסתבכים עם לסובוי.
24 שעות על הפרצוף מבחינת החלון.

אין לי מילים.
אם כל כך קשה לו אז שיוותר על החוזה, שלא ירקוד לנו על שתי החתונות.
אלא אם המועדון רצה שיחזור, ואז המצב גרוע ממה שחשבתי.

בכנות - קשה לי לראות אותו חוזר לפה.
לדעתי זה ''נדבר בקיץ'' ולא התחייבות שהוא יהיה כאן בעונה הבאה. וגם כי קשה עכשיו לסגור את כל העניינים החוזיים מהרגע להרגע.
כי מה יקרה למשל אם הילד לא יוכל לטוס גם עונה הבאה?
ובכלל, אחרי שישחק קרוב למשפחה, השפה, הבית, לא רואה אותו חוזר.

יבוא למשחק פרידה בסמי עופר. ויקבל את הכבוד.

לא הייתי בונה על עונת פרישה.

נ.ב. אם הוא הולך להירנביין שרי וניקולאסקו זה צמד מפחיד.

רק מכבי אמר:
בכנות - קשה לי לראות אותו חוזר לפה.
לדעתי זה ''נדבר בקיץ'' ולא התחייבות שהוא יהיה כאן בעונה הבאה. וגם כי קשה עכשיו לסגור את כל העניינים החוזיים מהרגע להרגע.
כי מה יקרה למשל אם הילד לא יוכל לטוס גם עונה הבאה?
ובכלל, אחרי שישחק קרוב למשפחה, השפה, הבית, לא רואה אותו חוזר.

יבוא למשחק פרידה בסמי עופר. ויקבל את הכבוד.

לא הייתי בונה על עונת פרישה.

נ.ב. אם הוא הולך להירנביין שרי וניקולאסקו זה צמד מפחיד.

לא שאני חושב שצריך להביא זר עכשיו אבל המועדון סתם סוגר את עצמו כי אין לנו וודאות לקיץ ואי אפשר לדעת עם כמה זרים נהיה.

The real Tsepo אמר:
לפי רז אמיר לא הרגשנו הצעה לקארצב ולא רצינו אותו

לא רצינו אותו כי יש סיכום עקרוני עם פרנקי דה יונג?

אגב, כדי להמתיק את הגלולה עוד יותר - רז אמיר מדווח על השאלה עד סוף העונה עם אופציה של מיליון יורו.

טוב אז אי אפשר בלי- קארים פריי, מה שלומו? לא בא לו לעשות עוד חצי עונה אצלנו במסגרת הקאמבקים המרגשים? סמנופף

מה שהלך עם שרי זה גנון. אתה רוצה לעזוב ומתגעגע למשפחה - לגיטימי לגמרי, אז תוותר על החוזה. מה זה הדבר הזה שהוא מצד אחד יישב פה על חוזה ויתפוס מקום של זר ומצד שני חוזר למשפחה עד סוף העונה? איך אפשר לנהל ככה סגל של קבוצה באופן רציני?

אליאור אמר:
מה שהלך עם שרי זה גנון. אתה רוצה לעזוב ומתגעגע למשפחה - לגיטימי לגמרי, אז תוותר על החוזה. מה זה הדבר הזה שהוא מצד אחד יישב פה על חוזה ויתפוס מקום של זר ומצד שני חוזר למשפחה עד סוף העונה? איך אפשר לנהל ככה סגל של קבוצה באופן רציני?

מן הסתם שאם הוא עוזב בהשאלה עד סוף העונה הוא גם מפנה מקום של זר… לא הבנתי מה הכוונה שלך?

Rmc אמר:
אליאור אמר:

מן הסתם שאם הוא עוזב בהשאלה עד סוף העונה הוא גם מפנה מקום של זר… לא הבנתי מה הכוונה שלך?

איך אתה יכול להביא זר רציני כשהוא חוזר בקיץ ויהיו לך שבעה זרים אז? ושוב - אני לא חושב שאפשר זר טוב עכשיו, אבל הייתה פה אופציה להיפטר משרי שלא באמת תורם כבר ובספק שבגיל 36 בעונה הבאה הוא יתרום יותר. היה צריך לשחרר אותו באופן קבוע בעיקר כדי לפנות מקום של זר בקיץ.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה