אליאור אמר:
רק מכבי אמר:
אליאור אמר:
הכל טוב ויפה רק שמי שראה את חמישה עשר המשחקים האחרונים שלו מבין שהוא לא תורם כבר.
הנתונים הללו לא מבוססים על משחק אחד כמו שאתה מבין.
הליגה שוחקה 17 משחקים. ושרי פה טופ מדדים בכל האספקטים.
וכן, כולנו ראינו איך בתקופה האחרונה מאז סיפור המשפחה הוא פחות טוב, ונראה עם פחות חשק, ועדיין המשיך להיות מהטובים בליגה בכל התחומים.
אתה יכול להגיד שאתה לא מחזיק ממנו, אבל להגיד שהוא לא תורם - עובדתית זה לא נכון. וכל הנתונים מראים שהוא סופר חשוב לקבוצה.
ברור שאני מחזיק ממנו כשחקן. אחד הזרים הטובים בהיסטוריה של המועדון וגם נראה אישיות מקסימה.
יחד עם זאת אני אציין שוב את קאדר השחקנים שלנו בעמדה שלו, את הגיל שלו ואת הירידה ביכולת (תקרא לזה איך שתקרא לזה) במגמה שצפויה להימשך גם בשנה הבאה.
מבחינה רציונלית אין שום סיבה להמשיך את ההתקשרות איתו בחוזה בעונה הבאה.
איזה קאדר? ליאור בן 37 (אני כבר לא מדבר שלפי האנגלוגיה שלך על שרי לא היה צריך להביא את רפאלוב בכלל, כי היה את סבע ושרי, וליאור מבוגר וכביכול בירידה ביכולת, ואני בטוח שאתה מסכים שבלי רפאלוב העונה הזאת הייתה מתה מזמן).
סבע לא בקבוצה כרגע. ולדעתי מקצועית אין לו מה לחפש פה יותר. הוא לא שחקן שייעלה מהספסל, הוא שחקן שכל שני וחמישי ייעשה פה פרצוף, להזכירך הוא רב עם דגו לפני המלחמה ולא לחץ לו יד בסיום המשחק עם נתניה. הדבר האחרון שצריך עכשיו זה לערער עוד יותר את חדר ההלבשה או את המרקם הקבוצתי.
על זה שהקהל נגדו אני כבר לא מדבר, מספיק לשמוע את העוצמה במשחקים של הקללות נגדו, ולהבין שלהחזיר אותו זה מלחמת עולם בתוך הקהל. ואם היה חסר משהו בעונה הזאת, זה לפלג את הקהל ולגרום לכוח הכי חזק של מכבי חיפה להתפורר.
אנחנו כנראה הולכים לתקופה שזרים טובים לא ירצו להתקרב לכאן, לא בינואר, וכנראה גם לא בקיץ. צריך להחזיק חזק את מה שיש.
ורק לגבי שרי, אתה מדבר על ירידה ביכולת, איזו ירידה? אני מראה לך שהוא בכל הנתונים והמדדים הכי גבוה בליגה. וזה היה ככה בכל העונות האחרונות. ככה שאין פה ירידה ביכולת. זו פיקציה.
אני חותם על כל שחקן שיהיה קרוב למה ששרי עושה בליגה העונה. בכל הנתונים ובכל המדדים. אני כבר לא מדבר על החשיבות שלו כמרים חופשיות או קרנות, או על המנהיגות. זה כבר עוד דבר.
מזל שרוב הקהל ומקבלי ההחלטות מבינים את החשיבות של שרי, ולא סתם ניסו לעשות הכל בשביל להשאיר אותו, לצערנו זה לא עבד בסוף.
כמו שרפאלוב ידע לשמור על עצמו, וכן זהבי וכו', גם שרי יכול לתת פה עוד עונה בכיף כי הוא מקצוען ברמות הגבוהות. ואני מקווה שתהיה אפשרות להחזיר אותו בעונה הבאה כשהילד יהיה בריא, והראש שלו יהיה כאן. אני לא כל כך חושב שזה יקרה, אבל הלוואי.