ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Liberman אמר:אחלה דינדה
יאללה דינדההה עם הלבבב
Shocking4U אמר:תהיו רציניים. שוראנוב לא קיבל דקה באף משחק באירופה לאחרונה די ברור שהוא לא יזרוק אותו להרכב
Nirgreen אמר:צריך נס פח השמן תרתי משמע כדי לעלות לשלב בתים.
בלי קורנו, 27 אלף שוויצרים, דשא סינטטי ועם שוער גולם בשער.
אני לא אופטימי
אליאור אמר:Nirgreen אמר:צריך נס פח השמן תרתי משמע כדי לעלות לשלב בתים.
אני לא אופטימי
ומאמן גרוע, שני שחקני מרכז שדה בלבד וחלוץ שלא יודע לשים גול עם הרגל שישחק לפחות 90 דקות.
קשה מאוד לעלות ככה.
מצד שני, כל הפעולות של המועדון הקיץ הוכיחו שאין לו שאיפה להעפיל לליגת האלופות, וככה זה נראה.
The real Tsepo אמר:אליאור אמר:Nirgreen אמר:צריך נס פח השמן תרתי משמע כדי לעלות לשלב בתים.
אני לא אופטימי
ומאמן גרוע, שני שחקני מרכז שדה בלבד וחלוץ שלא יודע לשים גול עם הרגל שישחק לפחות 90 דקות.
קשה מאוד לעלות ככה.
מצד שני, כל הפעולות של המועדון הקיץ הוכיחו שאין לו שאיפה להעפיל לליגת האלופות, וככה זה נראה.
די עם ההודעות רדיו חיפה האלה
הגענו לא מוכנים מבחינת הקשר האחורי עם זה אני מסכים במאה אחוז.אליאור אמר:The real Tsepo אמר:אליאור אמר:ומאמן גרוע, שני שחקני מרכז שדה בלבד וחלוץ שלא יודע לשים גול עם הרגל שישחק לפחות 90 דקות.
קשה מאוד לעלות ככה.
די עם ההודעות רדיו חיפה האלה
מה אתה רוצה? זו דעתי
יש הבדל בין מועדון ששואף להגיע לליגת האלופות לבין מועדון שאומר "יהיה נחמד אם נגיע"
אנחנו מהסוג השני ולכן הגענו לא מוכנים לפלייאוף
הוא יכניס את שימיץ ויזיז את חזיזה שמאלהSmile אמר:אתם זורמים עם ההמשך של קו 5 בהגנה?
כי אחרת אף אחד לא אמור לפתוח ליד פיירו (או חלוץ אחר), אם אנחנו עולים ב4-3-3
תכלס הוא אמר את זה עוד מלפני המשחק. הוא קנה תיקו משום מהShocking4U אמר:כמה אתה מודאג שלא יהיה את סמי עופר לתקן, אלא המשחק השני בחוץ?
"אמרתי לשחקנים שאלו שני משחקים, זו הפעם הראשונה העונה שאנחנו מתחילים בבית. לא נתאבד על המשחק מהרגע הראשון כאילו אין עוד משחק בשווייץ, אבל מאוד חשוב שנהיה דומיננטיים. אנחנו פוגשים קבוצה חזקה, אבל זה הבית שלנו ואני שמח שאנחנו מתחילים פה, עם הקהל שלנו. אני מקווה שנצא לשם עם תוצאה טובה".
דגו.
Shocking4U אמר:תכלס הוא אמר את זה עוד מלפני המשחק. הוא קנה תיקו משום מהShocking4U אמר:כמה אתה מודאג שלא יהיה את סמי עופר לתקן, אלא המשחק השני בחוץ?
"אמרתי לשחקנים שאלו שני משחקים, זו הפעם הראשונה העונה שאנחנו מתחילים בבית. לא נתאבד על המשחק מהרגע הראשון כאילו אין עוד משחק בשווייץ, אבל מאוד חשוב שנהיה דומיננטיים. אנחנו פוגשים קבוצה חזקה, אבל זה הבית שלנו ואני שמח שאנחנו מתחילים פה, עם הקהל שלנו. אני מקווה שנצא לשם עם תוצאה טובה".
דגו.