• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

המכבים - היוונים: סיבוב שני מוקדמות ליגת אלופות

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Apoc אמר:
Jerry אמר:
lemmacantor אמר:
דל"פ או לא דל"פ - מבין כל המפגשים מול הישראליות, זו אולימפיאקוס הכי טובה ועם המאמן הכי טוב, לא סתם הוא שבר כבר שיא ניהול משחקים במועדון.
אם זאת הגרסה הכי טובה שלהם אז כנראה שזאת באמת בני יהודה באדום לבן, הקבוצה הכי חלשה שהייתה בסמי מאז אשדוד ב6-0

דיי נו. זה היה ברור שנהיה יותר טובים מהם בבית (בגלל זה אני מאוכזב מהתוצאה כל כך) כמו שזה ברור שבחוץ הם כמה רמות מעלינו.
אולימפיאקוס קבוצת חוץ גרועה מאוד. כמו כל יוון.
מה גורם להם להיות קבוצת חוץ גרועה? אפשר לחשוב זה עניין של מסורת, יש להם בקושי יווני וחצי בהרכב. לא יודע לא ראיתי מהם כדורגל היום, הרגשה שלי אם המאמן שלהם היה יוסי מזרחי והיה קוראים להם הפועל ירושלים ולא אולימפיאקוס אז היינו נותנים להם 4 בקלילות, מנטלית לא הגענו נכון למשחק הזה ונתנו להם יותר מדי כבוד

היום לא מדד. ראיתם בבירור שהם באו לשחק על תיקו ואחרי שעקצו הפסיקו לשחק. בפיראוס זה לא יראה ככה או קרוב לזה

Shocking4U אמר:
היום לא מדד. ראיתם בבירור שהם באו לשחק על תיקו ואחרי שעקצו הפסיקו לשחק. בפיראוס זה לא יראה ככה או קרוב לזה

זאת הנקודה, קבוצה נורמלית לא אמורה לשחק ככה. התקציב שלהם לא מעניין אותי, לא ראיתי מהם כדורגל היום

חוץ מהשער הם פשוט לא עשו כלום .
בשבוע הבא בבית שלהם הם יתקפו וילחצו ואנחנו נצטרך לעקוץ .
אגב כל מצב נייח שלהם זה פחד אלוהים, הם לוקחים כל כדור גובה בלי מאמץ .

שלום חברים ,
כמו שציינתי בת'רד "הכר את היריבה", אני אוהד פנאתינייקוס ישראלי (לא אוהד קבוצה בישראל) ופריק של כדורגל יווני.

כמה דרכמות שלי מהצד שלהם:

הופעה מביכה מאוד, מול הבעלים שלהם (גם הוא הבעלים של נוטינגהאם פורסט שהגיע לחיפה במיוחד), הכדורגל שלהם בחצי השנה האחרונה רע מאוד ונראה שיש אפילו התדרדרות והיום אשכרה לא הצליחו לחבר יותר מ2 מסירות.
חבל שמכבי חיפה לא נצלה את זה ויצאה רק עם תיקו.

ביקורת קשה מאוד של האוהדים ברשתות החברתיות, מחמאות למכבי חיפה אבל גם הבנה שעם קבוצה יותר חזקה הם היו יוצאים עם שלישיה.

לגבי הגומלין, אולימפיאקוס של יולי זה לא אולימפיאקוס של ספטמבר (עדיין לא הגיעו 3-4 שחקנים יקרים, וגם בהדחות הקודמות מול ב"ש ומת"א חצי הרכב התחלף אחרי חודש).
האיצטדיון לא יהיה בתפוסה מלאה אני מהמר על 15-20 אלף איש בלבד ככה שלא תהיה שם את האווירה שאתם מצפים לראות.

עדיין אולימפיאקוס יכולה להתעשת ולתקוף גלים גלים למרות שאישית אני לא רואה אתזה קורה (ההופעות הגרועות מסוף העונה שעברה נמשכות) , אם מכבי חיפה תשחק חכם יהיו לה את ההזדמנויות שלה.

בהצלחה

Leoforos אמר:
שלום חברים ,
כמו שציינתי בת'רד "הכר את היריבה", אני אוהד פנאתינייקוס ישראלי (לא אוהד קבוצה בישראל) ופריק של כדורגל יווני.

הופעה מביכה מאוד, מול הבעלים שלהם (גם הוא הבעלים של נוטינגהאם פורסט שהגיע לחיפה במיוחד), הכדורגל שלהם בחצי השנה האחרונה רע מאוד ונראה שיש אפילו התדרדרות והיום אשכרה לא הצליחו לחבר יותר מ2 מסירות.

ביקורת קשה מאוד של האוהדים ברשתות החברתיות, מחמאות למכבי חיפה אבל גם הבנה שעם קבוצה יותר חזקה הם היו יוצאים עם שלישיה.

לגבי הגומלין, אולימפיאקוס של יולי זה לא אולימפיאקוס של ספטמבר (עדיין לא הגיעו 3-4 שחקנים יקרים, וגם בהדחות הקודמות מול ב"ש ומת"א חצי הרכב התחלף אחרי חודש).
האיצטדיון לא יהיה בתפוסה מלאה אני מהמר על 15-20 אלף איש בלבד ככה שלא תהיה שם את האווירה שאתם מצפים לראות.

עדיין אולימפיאקוס יכולה להתעשת ולתקוף גלים גלים למרות שאישית אני לא רואה אתזה קורה (הקו הרגע מסוף העונה שעברה נשאר) , אם מכבי חיפה תשחק חכם יהיו לה את ההזדמנויות שלה.

בהצלחה
תודה רבה על התגובה, זה 50:50 לגמרי לדעתי, רק שנבוא לשחק משוחררים בלי פחד

Jerry אמר:
Leoforos אמר:
שלום חברים ,

עדיין אולימפיאקוס יכולה להתעשת ולתקוף גלים גלים למרות שאישית אני לא רואה אתזה קורה (הקו הרגע מסוף העונה שעברה נשאר) , אם מכבי חיפה תשחק חכם יהיו לה את ההזדמנויות שלה.

בהצלחה
תודה רבה על התגובה, זה 50:50 לגמרי לדעתי, רק שנבוא לשחק משוחררים בלי פחד

רק לנצל מצבים ולבוא מפוקסים מקסימום .
לא יהיו לנו שם כל כך הרבה מצבים כמו שהיה היום .
והייתי גם מתרגל פנדלים, אי אפשר לדעת .

יאללה שיעשו סבוטאז׳ שם בגומלין המאמן שלהם צריך ללכת איבד את חדר ההלבשה

Leoforos אמר:

מחאה על היכולת?

לא, זו הכמות שהם מביאים למשחק מוקדמות צ'מפיונס.
יש להם ממוצע קהל ביתי בליגה של באזור ה17-18 אלף וזה יורד כל עונה.
פחות מעניינת הליגה כשאתה כל עונה אלוף מראש ופחות מעניין מוקדמות צ'מפיונס כשאתה כל שנה בבתים מראש.

בחוץ זה סיפור אחר לגמרי,לחום וללחות הייתה השפעה גדולה וגם ראינו שברבע שעה הראשונה הם נראו 2 דרגות מעלינו ואנחנו היינו מבוהלים.
שבוע הבא צריך להיות ערמומיים ומהירים ולעקוץ אותם.
סומך על בכר

MHFC4EVER אמר:
Leoforos אמר:

מחאה על היכולת?

שילוב של כמה סיבות:

1. קיץ, האוכלוסיה באתונה נחתכת בערך בחצי - כל מי שיכול מעביר את החודשים האלה בחופשה או בבית קיט.

2. מחאה על היכולת , אולימפיאקוס כבר חצי שנה לא מצליחה לשחק כדורגל ומתקשה מאוד בלייצר מצבים. האוהדים ידעו את זה והרכש שהם ציפו שיגיע לחזק את הקבוצה לא הספיק להגיע וההופעה אתמול גורמת להרבה מרמור ותסכול.

3. מכבי חיפה לא יריבה מספיק אטרקטיבית, לא מדובר בקבוצת צ'מפיונס קלאסית או בדרבי (אא"ק,פאו,פאוק) שם האווירה אחרת לגמרי. האוהדים של אולימפיאקוס נהיו די מפונקים והתרגלו לטוב מדי ולא לירוק דם בשלבי המוקדמות.

Leoforos אמר:
MHFC4EVER אמר:
Leoforos אמר:

מחאה על היכולת?

שילוב של כמה סיבות:

1. קיץ, האוכלוסיה באתונה נחתכת בערך בחצי - כל מי שיכול מעביר את החודשים האלה בחופשה או בבית קיט.

2. מחאה על היכולת , אולימפיאקוס כבר חצי שנה לא מצליחה לשחק כדורגל ומתקשה מאוד בלייצר מצבים. האוהדים ידעו את זה והרכש שהם ציפו שיגיע לחזק את הקבוצה לא הספיק להגיע וההופעה אתמול גורמת להרבה מרמור ותסכול.

3. מכבי חיפה לא יריבה מספיק אטרקטיבית, לא מדובר בקבוצת צ'מפיונס קלאסית או בדרבי (אא"ק,פאו,פאוק) שם האווירה אחרת לגמרי. האוהדים של אולימפיאקוס נהיו די מפונקים והתרגלו לטוב מדי ולא לירוק דם בשלבי המוקדמות.

אז בקיצור גבר אם אני מבין אותך נכון, יש לנו סיכוי לעבור אותם שם עם כל הקושי נכון ? זה לא בלתי אפשרי ?

Leoforos אמר:

תודה.

אולי תפנק אותנו בכמה ציטוטים נבחרים של האוהדים שלהם מלפני ואחרי המשחק מולם?

Leoforos אמר:
MHFC4EVER אמר:
Leoforos אמר:

מחאה על היכולת?

שילוב של כמה סיבות:

סלייק

מישהו יודע כמה אוהדים שלנו צפויים להגיע?

צריך לקחת את המשחק הזה בפורפורציות

החזקנו 70% בכדור והגענו רק ל7 מצבים (בגג תוסיפו 2 על השערים בנבדל שלא נספרים)
היוונים היו סופר עייפים ומותשים ושיחקו מתחת לרמתם ובתחילת המשחק היה נראה שאנחנו לא מצליחים להתמודד. זה לא היה גול מקרי.
בחוץ יהיה משחק שונה לגמרי ואני עולה עם שלישית אמצע, אבל בכר אנטי למערך כזה גם אצילי יהיה לא כשיר כנראה

RakMaccabi31 אמר:
צריך לקחת את המשחק הזה בפורפורציות

החזקנו 70% בכדור והגענו רק ל7 מצבים (בגג תוסיפו 2 על השערים בנבדל שלא נספרים)
היוונים היו סופר עייפים ומותשים ושיחקו מתחת לרמתם ובתחילת המשחק היה נראה שאנחנו לא מצליחים להתמודד. זה לא היה גול מקרי.
בחוץ יהיה משחק שונה לגמרי ואני עולה עם שלישית אמצע, אבל בכר אנטי למערך כזה גם אצילי יהיה לא כשיר כנראה

אין לך מגן שמאלי בשביל לשחק עם שלישייה באמצע
ולא, קורנו לא מגן

MHFC4EVER אמר:
ולא, קורנו לא מגן

מה זה אומר? שהוא לא מרווח, שהוא עושה חורים?

RakMaccabi31 אמר:
MHFC4EVER אמר:
ולא, קורנו לא מגן

עושה חורים, לא יודע לשמור, פאולים מיותרים

בקיצור הוא לא מגן הוא קשר שמאלי

MHFC4EVER אמר:
RakMaccabi31 אמר:
MHFC4EVER אמר:
ולא, קורנו לא מגן

עושה חורים, לא יודע לשמור, פאולים מיותרים

בקיצור הוא לא מגן הוא קשר שמאלי
ואיך זה קשור לשלישית אמצע של עלי פאני נטע

חזרה
למעלה