• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק המכבים - היוונים: סיבוב שני מוקדמות ליגת אלופות

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
RakMaccabi31 אמר:
MHFC4EVER אמר:
RakMaccabi31 אמר:
מה זה אומר? שהוא לא מרווח, שהוא עושה חורים?

עושה חורים, לא יודע לשמור, פאולים מיותרים

בקיצור הוא לא מגן הוא קשר שמאלי
ואיך זה קשור לשלישית אמצע של עלי פאני נטע
תכלס צודק אפשר גם במערך 3-5-2 התבלבלתי
אבל אז במערך הזה עם השלישיית קישור אגרסיבית אתה צריך לבחור מי יעלה ליד החלוץ - שרי או אצילי (במידה ויהיה כשיר)

אין שום סיבה לעלות גם ב3 בלמים וגם בשלישיית קישור אמצע אגרסיבית, זה אוברקיל. צריך אחד או השני.

ההרכב שסיים את המשחק ( למעט סאן כמובן ) צריך גם לפתוח.

עכשיו שאצילי נפצע זה אןמר שאם משחקים ב433 זה חזיזה בימין ודינדה/מאוויס בשמאל? או שרי ימין חזיזה שמאל? נשמע טיפה באסה. נראלי הייתי הולך על 442 לא סימטרי ששרי סוג של בין כנף ימים לקשר 10 חזיזה שמאל ופיירו לצד ניקי/דינדה.

GKagelmacher אמר:
עכשיו שאצילי נפצע זה אןמר שאם משחקים ב433 זה חזיזה בימין ודינדה/מאוויס בשמאל? או שרי ימין חזיזה שמאל? נשמע טיפה באסה. נראלי הייתי הולך על 442 לא סימטרי ששרי סוג של בין כנף ימים לקשר 10 חזיזה שמאל ופיירו לצד ניקי/דינדה.

יותר סביר שנפתח במערך שסיים את המשחק הקודם.
חזיזה וקורנו הכנפיים, שלושה בלמים, מוחמד, פאני ושרי באמצע, פיירו וניקי/דין דוד בחוד

benrey אמר:

Judokan אמר:
חזיזה וקורנו הכנפיים, שלושה בלמים, מוחמד, פאני ושרי באמצע, פיירו וניקי/דין דוד בחוד

לא נעלה עם שני חלוצים למשחק חוץ נגד אולימפיאקוס

Apoc אמר:
benrey אמר:

Judokan אמר:

אני דווקא רואה סבירות גבוהה שכן.
אם נשחק בשלושה בלמים, אני לחלוטין יכול לראות את בכר מחליט לפתוח בלי קיצוניים וללכת על שני חלוצים שיוכלו לעזור בבניית התקפות ולקבל כדורים משרי.

זה ימקסם את היכולת לנצל טעויות של אולימפיאקוס

Apoc אמר:
benrey אמר:

Judokan אמר:

אם אתה עולה עם 5-3-2 נסוג? למה לא?

אז מה עדיף? עוד פעם לעלות עם דין דוד באגף?

Judokan אמר:
אין שום סיבה לעלות גם ב3 בלמים וגם בשלישיית קישור אמצע אגרסיבית, זה אוברקיל. צריך אחד או השני.

יואו זו אקסיומה שממש לא ברור לי שאוהדים ישראלים תופסים
דווקא החסרון המספרי שהיה לנו במרכז הקשה מאוד על בנית התקפות, שרי לא ירד מספיק אחורה והנטיה לאגפים היתה סיסטמטית מדי

ברגע שאנחנו מעבים את הקישור דווקא נותן לנו הצלחות ויותר מקום לשחקן ההתקפיים לתת עבודה יצירתית כמו נגד אשדוד שאצילי סיים עם רביעיה נטו כפינשר שלא נוגע יותר מפעם אחת בכדור בהתפקה

בכלל הקבוצה הכי גדולה שמשחקת 3-5-2 זו אינטר וקשה לי להגיד שברלה ברוזו והאקן שחקנים עם יותר מדי אופי התקפי, בטח באופן יחסי לפאני ונטע
ואי אפשר להגיד שאינטר לא התקפית

RakMaccabi31 אמר:
Judokan אמר:

דווקא החסרון המספרי שהיה לנו במרכז הקשה מאוד על בנית התקפות, שרי לא ירד מספיק אחורה והנטיה לאגפים היתה סיסטמטית מדי

ברגע שאנחנו מעבים את הקישור דווקא נותן לנו הצלחות ויותר מקום לשחקן ההתקפיים לתת עבודה יצירתית כמו נגד אשדוד שאצילי סיים עם רביעיה נטו כפינשר שלא נוגע יותר מפעם אחת בכדור בהתפקה

בכלל הקבוצה הכי גדולה שמשחקת 3-5-2 זו אינטר וקשה לי להגיד שברלה ברוזו והאקן שחקנים עם יותר מדי אופי התקפי, בטח באופן יחסי לפאני ונטע
אפשר לשחק 4-4-2 מאוד הגנתי (אתלטיקו) ולשחק 3 בהגנה מאוד התקפי (אינטר) הכל תלוי בגישה של הקבוצה.

RakMaccabi31 אמר:
Judokan אמר:

אפשר לעשות דברים יפים התקפית ב3-5-2 כשיש את השחקנים המתאימים למערך הזה.
נניח בצ'לסי ובאינטר אתה ממש רואה בלמים בצדדים שמצטרפים להתקפה כסוג של קיצוניים. אצלנו אין יכולות כאלה. אז אם אתה משחק 3-5-2 ושם בקישור את נטע, מוחמד ואבו פאני - אתה בעצם נשאר בלי שום שחקן שיכול ליזום התקפות בצורה משמעותית (כמו ששרי היה במשחק מול אולימפיאקוס במערך הזה).

במשחק שלנו מול אשדוד שיחקנו מול 10 שחקנים מדקה 6. זה לא מדגם מייצג לכלום

Judokan אמר:
RakMaccabi31 אמר:
Judokan אמר:

אפשר לעשות דברים יפים התקפית ב3-5-2 כשיש את השחקנים המתאימים למערך הזה.
נניח בצ'לסי ובאינטר אתה ממש רואה בלמים בצדדים שמצטרפים להתקפה כסוג של קיצוניים. אצלנו אין יכולות כאלה. אז אם אתה משחק 3-5-2 ושם בקישור את נטע, מוחמד ואבו פאני - אתה בעצם נשאר בלי שום שחקן שיכול ליזום התקפות בצורה משמעותית (כמו ששרי היה במשחק מול אולימפיאקוס במערך הזה).

במשחק שלנו מול אשדוד שיחקנו מול 10 שחקנים מדקה 6. זה לא מדגם מייצג לכלום
פלאניץ' נותן אלכסוניות לשמאל מעולות, וגולדבורג במקור מגן שמאל טבעי. העניין הוא שבאינטר שקריניאר שעושה את זה יפה בעונה האחרונה בעונה הראשונה כמעט ולא מצא את המקום שלו בהרכב כי לא הסתגל לשיטה במשך שני שליש עונה

אני לא מסכים שנטע ופאני משאירים אותך בלי שחקן עם יוזמה התקפית גבוהה. נטע מוסר נהדר ואבו פאני מצטרף מצוין מקו שני לתוך הרחבה. פחות כדי להוות מטרה כמו אשכנזי אבל באופן הרבה יותר יוזם

לא מבין רק מה זה משנה אם היו עם כרטיס אדום מוקדם. נגד בש כשהיו עם אדום לא התקרבת בכלל לאותה שליטה אבסולוטית

יהיה שידור בוודאות.
בכל מקרה יש שידורים מחו"ל, לא חסר. תראו באינטרנט.

חזרה
למעלה