• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

המאמן דייגו פלורס - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ברק.י אמר:
ישימו את רוצ׳ט מאמן זמני ו-״יחפשו מאמנים״, בתקווה שהוא יביא נקודות. אם לא יצליח, יעשו הערכת מצב ולפי זה יבחרו מאמן ישראלי שירגיע את הרוחות עד סוף העונה כפלסטר.
יביאו את רוני, רפאלוב כבר הכין לזה את הקרקע.

Ganjot אמר:
lemmacantor אמר:
DelPiero אמר:
בשנים הרעות לפחות שמרנו על הדיאניי שלנו.

סבלנו והפסדנו אבל תמיד היה על הדשא שחקן שיכול לעשות משהו עם הכדור
אני בסוף שנות השלושים לחיי, ולקחו אותי למשחק הראשון נגד הפועל ירושלים אי שם בשנות התשעים

מעולם אני לא זוכר את מכבי משחקת כדורגל כזה כואב לעין

מתי, כשפתחנו עם 0 שערי זכות ב - 5 או 6 מחזורים ראשונים? או כשסיימנו מקום 10?
זה לא רלוונטי מה שרשמת, הוא צודק.
גם בשנים הכי רעות שלו, תמיד היה שחקן שלפחות אתה מרגיש שיכול לקרות משהו כשהכדור אצלו, שיש את הריגוש הזה כשהוא מקבל כדור ליד הרחבה.. בקבוצה הנוכחית אין שחקן אחד כזה. אין אף אחד שיכול לקחת כדור ולייצר משהו - בעיטה מכלום, מסירה חכמה לחלוץ, איזה דריבל שכיף לראות.. משהו קטן, רגע של קסם.

אפשר להפסיד 5 משחקים ולהראות רע כקבוצה ועדיין להנות מההתקפות שמייצרים, התוצאות עצמן לא סותרות.
ההבדל בין אז להיום הוא שיש שחקני הגנה ברמה גבוהה ובגלל זה אנחנו לא על 0 מ 15

חוזר על אותה שאלה. לא רואה משהו מיחד בחזרה לתקופה שחורה. אין פה דברים חסרי תקדים. חבל שהקהל לא העיף את הדגנרט הזקן הזה מזמן.

עשה טעות גדולה בכל הסיפור עם קאסה, חוץ מזה הוא הכין די טוב את הקבוצה והתוכנית שלו די עבדה, שיט הפנדס והשוער הטוב בליגה נפצע ובמקומו נכנס כיוף המבוהל.
לא אוהב אלזה שאגבה וגורה לא מקבלים דקות שניהם צריכים לפתוח קבוע

אני חושב שבסגל הקיים הכי נכון לשחק עם 3 בלמים.. לרוב השחקנים בסגל המערך הזה יתר יחמיא…
שלושה בלמים סק שון ובטאיי
סוף וקורנו מגנים תוקפים
סטיוארט pivot שקרוב אליו קאני מימין וחורה משמאל
ובאמצע אזולאי ופיטר שגם בטאיי וגולדברג יעזרו בהנעת כדור ( סלחו לי אבל עוד לא וויתרתי על שון )
אפשר לעבור תוך כדי משחק לקו 4

benrey אמר:
אני חושב שבסגל הקיים הכי נכון לשחק עם 3 בלמים.. לרוב השחקנים בסגל המערך הזה יתר יחמיא…
סוף וקורנו מגנים תוקפים
ובאמצע אזולאי ופיטר שגם בטאיי וגולדברג יעזרו בהנעת כדור ( סלחו לי אבל עוד לא וויתרתי על שון )

הרכב שלא ימכור כלום התקפית.
מה גם שהקבוצה הזו לא נבנתה ל3 בלמים, יש רק 3 בלמים כשירים בסגל.

אם כבר הייתי מנסה 4-4-2 קלאסי.
קו אחורי ידוע.
קשרי אמצע - מוחמד/אזולאי אגבה/נהואל תלוי מול מי משחקים
וכמובן סטיואראט ויובאנוביץ, שהייתי משתמש בסטיואראט כשחקן שבא לקבל כדורים ומעביר אותם לאגפים

Smile אמר:
benrey אמר:
סוף וקורנו מגנים תוקפים

הרכב שלא ימכור כלום התקפית.
מה גם שהקבוצה הזו לא נבנתה ל3 בלמים, יש רק 3 בלמים כשירים בסגל.

אם כבר הייתי מנסה 4-4-2 קלאסי.
קו אחורי ידוע.
קשרי אמצע - מוחמד/אזולאי אגבה/נהואל תלוי מול מי משחקים
וכמובן סטיואראט ויובאנוביץ, שהייתי משתמש בסטיואראט כשחקן שבא לקבל כדורים ומעביר אותם לאגפים
ספרתי את בטאיי כבלם
יש שון סק עיסאב פדראו בטאיי ואם רחמנא ליצלן נגיע למצב אז גוני שיחק בלם בשלושה בלמים בקטמון.

לגבי 442 אני מאוד אוהב אבל לא יודע כמה יעבוד עם 2 חלוצים שהם חלוצי מטרה, חלוץ כמו שועה, סבע היה יכול לעבוד יותר טוב.

זה לא משנה איזה מערך, כל עוד חסר פה קשר 10 עם מספרים ההתקפה שלנו תהיה תקועה.

חלש מאוד, ומעל הכל הזוי עם בחירות פשוט נוראיות.

0 שערים מול בית"ר כשהם ב 10 שחקנים כמעט כל המשחק.
0 שערים בבית מול באר שבע.

אבל שימשיכו להתלהב מבני ריינה ואשדוד משערים שהובקעו מולם בקרנות.

הדבר היחידי שהזוי בעיני זה לבחור מישהו חסר נסיון למועדון הכי לחוץ שיש, לשים מעליו היררכיה לא ברורה של אנשים שגם לא מנוסים או לא מוצלחים וגם לשים לו כל-כך הרבה מוקשים..ואם זה לא מספיק אז אחר כך להתפלא שזה לא הולך

הביאו אותו נטו כדי לסמן איקס על דף מסרים והאמת כואב לי הלב עליו קצת

DelPiero אמר:
הדבר היחידי שהזוי בעיני זה לבחור מישהו חסר נסיון למועדון הכי לחוץ שיש, לשים מעליו היררכיה לא ברורה של אנשים שגם לא מנוסים או לא מוצלחים וגם לשים לו כל-כך הרבה מוקשים..ואם זה לא מספיק אז אחר כך להתפלא שזה לא הולך

הביאו אותו נטו כדי לסמן איקס על דף מסרים והאמת כואב לי הלב עליו קצת

הם גם באופן הכי ברור שמו לו אנשים שישדרו בלייב כל מה שהוא עושה באימונים ואומר בתדרוכים. כרגיל למאמן זר.
פלא שאף איש מקצוע רציני זר לא רוצה לבוא לכאן? זה לא רק עניין של שכר ולא רק עניין של טילים. לא ישכנעו אותי שלא עושים דווקא להכשיל את הקונספט.
לא צריך מנהל מקצועי בשביל לעשות דברים לפי הספר של תקופה שחורה.

ובמה מתבטא בדיוק המונח "מועדון אירופי", בזה ש- 30 שנה לא מסוגלים לעבוד עם זרים?

חח מוכרים אותו לצנצי. כן ממש מינוי מקצועי ולא בשביל לעשות בכוונה.

https://x.com/sagigl/status/1972308407978987876?s=46&t=QSxFdgOaFBoHUNtFLZ4k9A

https://x.com/nzenziper/status/1974032908407992758?s=46&t=QSxFdgOaFBoHUNtFLZ4k9A

מכונת התעמולה עובדת.
מערכת חולה עם מערך תקשורת בזוי שיודע להרעיל את הקהל נגד גורמים שונים במועדון כשצריך להגן על גורמים אחרים במערכת. זו תרבות ארגונית רעיל שתביא איתה רק כשלונות.

הפסד לגרמניה והוא על המטוס חזרה לארץ האסאדו
שחר משלם עוד פיצויים
ממנים את רוני לוי
תסריט ידוע מראש. אפסים מועדון בדיחה

greenguy אמר:
שחר משלם עוד פיצויים
ממנים את רוני לוי

קשה לנחש מתי בדיוק יפוטר, אבל אין אחד שמאמין שיסיים את העונה, בפרט בהנהלה אף אחד לא מאמין בכך.

greenguy אמר:
שחר משלם עוד פיצויים
ממנים את רוני לוי

ימשכו את זה כמה שהם רק יוכלו כי אחרי הפיטורים ההנהלה תהיה בחזית, בין אם יביאו את רוני שמעורבב בתקשורת ובין אם יביאו מאמן לא מעורבב שיכשל (ואז כשלון עם שני מאמנים באוצה עונה יביא לביקורות להנהלה).

כרגע, החלפה של פלורס לא תיתפס עדיין כאקט להגנה על המערכת, אלא יותר כקפריזיות. רק כשהספינה תטלטל ותתחיל לטבוע הם ״יושיעו את המועדון״.

להעמיד קבוצה הגנתית הוא עושה מצויין, אבל את זה גם סילבס יכול לעשות.
בכל שאר האספקטים של האימון הוא בין הגרועים שדרכו פה אי פעם

הכנה למשחק - 10
תגובה לאירועים במשחק - 0

וזה כל הסיפור שלו כמאמן.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה