יביאו את רוני, רפאלוב כבר הכין לזה את הקרקע.ברק.י אמר:ישימו את רוצ׳ט מאמן זמני ו-״יחפשו מאמנים״, בתקווה שהוא יביא נקודות. אם לא יצליח, יעשו הערכת מצב ולפי זה יבחרו מאמן ישראלי שירגיע את הרוחות עד סוף העונה כפלסטר.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
יביאו את רוני, רפאלוב כבר הכין לזה את הקרקע.ברק.י אמר:ישימו את רוצ׳ט מאמן זמני ו-״יחפשו מאמנים״, בתקווה שהוא יביא נקודות. אם לא יצליח, יעשו הערכת מצב ולפי זה יבחרו מאמן ישראלי שירגיע את הרוחות עד סוף העונה כפלסטר.
Ganjot אמר:זה לא רלוונטי מה שרשמת, הוא צודק.lemmacantor אמר:DelPiero אמר:בשנים הרעות לפחות שמרנו על הדיאניי שלנו.
סבלנו והפסדנו אבל תמיד היה על הדשא שחקן שיכול לעשות משהו עם הכדור
אני בסוף שנות השלושים לחיי, ולקחו אותי למשחק הראשון נגד הפועל ירושלים אי שם בשנות התשעים
מעולם אני לא זוכר את מכבי משחקת כדורגל כזה כואב לעין
מתי, כשפתחנו עם 0 שערי זכות ב - 5 או 6 מחזורים ראשונים? או כשסיימנו מקום 10?
גם בשנים הכי רעות שלו, תמיד היה שחקן שלפחות אתה מרגיש שיכול לקרות משהו כשהכדור אצלו, שיש את הריגוש הזה כשהוא מקבל כדור ליד הרחבה.. בקבוצה הנוכחית אין שחקן אחד כזה. אין אף אחד שיכול לקחת כדור ולייצר משהו - בעיטה מכלום, מסירה חכמה לחלוץ, איזה דריבל שכיף לראות.. משהו קטן, רגע של קסם.
אפשר להפסיד 5 משחקים ולהראות רע כקבוצה ועדיין להנות מההתקפות שמייצרים, התוצאות עצמן לא סותרות.
ההבדל בין אז להיום הוא שיש שחקני הגנה ברמה גבוהה ובגלל זה אנחנו לא על 0 מ 15
benrey אמר:אני חושב שבסגל הקיים הכי נכון לשחק עם 3 בלמים.. לרוב השחקנים בסגל המערך הזה יתר יחמיא…
שלושה בלמים סק שון ובטאיי
סוף וקורנו מגנים תוקפים
סטיוארט pivot שקרוב אליו קאני מימין וחורה משמאל
ובאמצע אזולאי ופיטר שגם בטאיי וגולדברג יעזרו בהנעת כדור ( סלחו לי אבל עוד לא וויתרתי על שון )
אפשר לעבור תוך כדי משחק לקו 4
ספרתי את בטאיי כבלםSmile אמר:benrey אמר:אני חושב שבסגל הקיים הכי נכון לשחק עם 3 בלמים.. לרוב השחקנים בסגל המערך הזה יתר יחמיא…
שלושה בלמים סק שון ובטאיי
סוף וקורנו מגנים תוקפים
סטיוארט pivot שקרוב אליו קאני מימין וחורה משמאל
ובאמצע אזולאי ופיטר שגם בטאיי וגולדברג יעזרו בהנעת כדור ( סלחו לי אבל עוד לא וויתרתי על שון )
אפשר לעבור תוך כדי משחק לקו 4
הרכב שלא ימכור כלום התקפית.
מה גם שהקבוצה הזו לא נבנתה ל3 בלמים, יש רק 3 בלמים כשירים בסגל.
אם כבר הייתי מנסה 4-4-2 קלאסי.
קו אחורי ידוע.
קשרי אמצע - מוחמד/אזולאי אגבה/נהואל תלוי מול מי משחקים
וכמובן סטיואראט ויובאנוביץ, שהייתי משתמש בסטיואראט כשחקן שבא לקבל כדורים ומעביר אותם לאגפים
DelPiero אמר:הדבר היחידי שהזוי בעיני זה לבחור מישהו חסר נסיון למועדון הכי לחוץ שיש, לשים מעליו היררכיה לא ברורה של אנשים שגם לא מנוסים או לא מוצלחים וגם לשים לו כל-כך הרבה מוקשים..ואם זה לא מספיק אז אחר כך להתפלא שזה לא הולך
הביאו אותו נטו כדי לסמן איקס על דף מסרים והאמת כואב לי הלב עליו קצת
greenguy אמר:הפסד לגרמניה והוא על המטוס חזרה לארץ האסאדו
שחר משלם עוד פיצויים
ממנים את רוני לוי
תסריט ידוע מראש. אפסים מועדון בדיחה
greenguy אמר:הפסד לגרמניה והוא על המטוס חזרה לארץ האסאדו
שחר משלם עוד פיצויים
ממנים את רוני לוי
תסריט ידוע מראש. אפסים מועדון בדיחה