ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Nirgreen אמר:שוב פעם חושבים על הזול.
כובע קש אמר:אם בן דור פירסם הוא לא יגיע
Kandaurov אמר:Nirgreen אמר:שוב פעם חושבים על הזול.
תן לנו איזו הדלפה, משהו.
ברק.י אמר:כובע קש אמר:אם בן דור פירסם הוא לא יגיע
לא שאני חולק עלייך, אבל למי כן היית מאמין?
lemmacantor אמר:Smile אמר:לליאור אין מה להרוויח, רק להפסיד את שמו הטוב.
אני במקומו לא הייתי לוקח שום ג'וב עם אחריות, הכוונה שהשם שלי בפרונט, אם לא מבטיחים לי את המינימום הדרוש להצלחה מבחינתי.
אני תופס מליאור בן אדם חכם, לא סתם יש לו גם עסקים בבלגיה. מניח שקיבל הבטחות מסוימות.
כן צריך לקחת את הצ'אנס. אבל גם לדעת ללכת אם לא נותנים כלים.
אני מניח שהוא לא יגיע בסוף אבל ריירה לדעתי פרופיל מצוין למאמן פה ועונה בדיוק על מה שכתבתי בתגובה למעלה.KevinDurant אמר:אני אתן את השנקל שלי בנושא בלי להתייחס ספציפית לשמות שקאקה נתן למעלה אלא באופן כללי.
אני חושב שהמועדון צריך להבין את המקום שלנו בשרשרת המזון ולהבין שמאמן זר שמגיע לפה כמו שחקן זר רואה בנו קרש קפיצה לאירופה ובמה טובה להישגים אירופיים. מאמן שמצליח פה שנה ועושה עונה טובה והולך זה לא מילה גסה.
המועדון צריך לכוון לפרופילים באזור גיל 40-50 שבאים רעבים למשרה *וכן* רואים בה הזדמנות מקצועית ולא רק הזדמנות כלכלית.
לא צריך להביא לפה מאמן באזור גיל 60 שבא לפה אחרי סיבובים בסין, קטאר, אמירויות, כווית ורואה בנו עוד תחנת מעבר כלכלית (כן, אני מדבר אליך רוטן, שהיה לו אומנם רזומה מעולה) ובטח ובטח לא להביא דמות שלא אימנה כמה שנים ועברה לתפקידים של ייעוץ וניהול ספורטיבי וכאלה (כן, אתה מולנשטיין).
אני לא אוהב להשוות אליהם ולנסות להידמות אליהם אבל אני אוהב את רוב הפרופילים הזרים שהעמלק הביאו בשנים האחרונות, מאמנים בגיל 44-45, רעבים מאוד, בעלייה, שבאים יותר מטעמים מקצועיים מאשר כלכליים.
רק מכבי אמר:ריירה מאמן איכותי. פרופיל טוב וכיוון חשיבה נכון.
רצו אותו מאוד (ברמת גיוס מר בן-עיון לעניין).
להבנתי ירד מהפרק כבר לפני כמה ימים בשל הצעות טובות יותר שיש לו.
שזה מתפרסם בצורה כזו זה נראה כאילו באמת ירד מהפרק לצערי, כמו שאתה אומר לדעתי זה מאמן טוב, פרופיל טוב ובדיוק כיוון המחשבה.רק מכבי אמר:ריירה מאמן איכותי. פרופיל טוב וכיוון חשיבה נכון.
רצו אותו מאוד (ברמת גיוס מר בן-עיון לעניין).
להבנתי ירד מהפרק כבר לפני כמה ימים בשל הצעות טובות יותר שיש לו.
Kaka אמר:נראה לי הדברים של נימני ברדיו סוגרים את העניין.
יהיה פה צוות זר, זאת החלטה סופית.
שהתקבלה החלטה סופית למנות צוות זר.כובע קש אמר:Kaka אמר:נראה לי הדברים של נימני ברדיו סוגרים את העניין.
יהיה פה צוות זר, זאת החלטה סופית.
מה אמר לטובת מי שלא שומע?
כתבתי את זה אז, וזה היה כבר סגור.רק מכבי אמר:יהיה זר