• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

המאמן הבא

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

מי צריך להיות המאמן הבא

• רוני לוי

הצבעות: 0 0.0%
  • ברק יצחקי

• יוסי אבוקסיס

• מרקו בלבול

הצבעות: 1 3.1%
  • אברם גרנט

• זר

הצבעות: 23 71.9%
  • מסאי דגו

• איתי מרדכי

• מימר כלשהו

• שיענקל'ה ירד אל הקווים

הצבעות: 6 18.8%

• סך המצביעים
    32
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אז אני מבין שכבר עלה השם הראשון של מאמן שעשו איתו שיחות וחושש מהמצב ולכן לא יגיע. רק עוד 9 נוספים עד להודעה על רוני לוי.

מעניין שרק אצלנו מועמדים "חוששים להגיע לארץ"
אח''כ יגידו שניסו ולא הצליחו להביא אף אחד, בקיצור מכינים את הקרקע יופי לרוני לוי.

נו זה חרטא החוששים. יש לו עוד הצעות.
ורוני לוי לא מועמד.

ברק.י אמר:
כובע קש אמר:
אם בן דור פירסם הוא לא יגיע

לא שאני חולק עלייך, אבל למי כן היית מאמין?

לא עניין של אמונה, פשוט לדעתי המאמן יהיה שם שאף אחד מהכתבים לא פירסם עליו.
בדרך כלל אם שם עולה בתקשורת זה או מועמד שנפל או סתם דחיפה של סוכן

lemmacantor אמר:
Smile אמר:
לליאור אין מה להרוויח, רק להפסיד את שמו הטוב.
אני במקומו לא הייתי לוקח שום ג'וב עם אחריות, הכוונה שהשם שלי בפרונט, אם לא מבטיחים לי את המינימום הדרוש להצלחה מבחינתי.

אני תופס מליאור בן אדם חכם, לא סתם יש לו גם עסקים בבלגיה. מניח שקיבל הבטחות מסוימות.

כן צריך לקחת את הצ'אנס. אבל גם לדעת ללכת אם לא נותנים כלים.

אני לא בטוח שהוא היה צריך לקחת את הצאנס הזה.
שמו אותו בפרונט והאחריות על הכתפיים שלו, למרות שלא נתנו לו את הטייטל בצורה רשמית.

העונה הבאה תהיה גרועה כמו זאת פחות או יותר כי לעומדים בראש המועדון אין באמת רצון להיות תחרותיים ולהצליח. אז בשביל מה המינוי של ליאור?

לכן, אם אני במקום ליאור, לא הייתי ממהר להיות השכפץ התורן של שחר בלי לקבל את הכלים להצלחה.
אם הוא קיבל איזושהי ערובה או לא, אתם ואני לא יודעים. אני חושב שכן, כי כמו שאמרתי אני תופס מליאור בחור חכם.

הוא לא ילך באמצע העונה וישרוף את הקשרים שלו עם המועדון והקהל, זו החלטה שהוא היה צריך לקבל לפני שלקח על עצמו את האחריות.
לברוח באמצע זה הכי קל וזה בדיוק להיות השכפץ של שחר, כי הוא יקבל אליו את כל האש על מינוי מאמן כושל ( בגלל הקמצנות של שחר), רכש גרוע וכו'.
הרי ברור לכולם שאם הוא ילך אחרי שהוא לא יקבל את מה שהוא רצה הוא לא יגיד מילה רעה על המועדון.
זה יהיה התפקיד של האוהדים שלנו, שלצערי לא ידועים בתור העיפרון הכי חד, לעשות את ה1+1 ולהוציא את כל התסכול והאשמה על אדם אחד בלבד - דון שחר.

KevinDurant אמר:
אני אתן את השנקל שלי בנושא בלי להתייחס ספציפית לשמות שקאקה נתן למעלה אלא באופן כללי.

אני חושב שהמועדון צריך להבין את המקום שלנו בשרשרת המזון ולהבין שמאמן זר שמגיע לפה כמו שחקן זר רואה בנו קרש קפיצה לאירופה ובמה טובה להישגים אירופיים. מאמן שמצליח פה שנה ועושה עונה טובה והולך זה לא מילה גסה.

המועדון צריך לכוון לפרופילים באזור גיל 40-50 שבאים רעבים למשרה *וכן* רואים בה הזדמנות מקצועית ולא רק הזדמנות כלכלית.

לא צריך להביא לפה מאמן באזור גיל 60 שבא לפה אחרי סיבובים בסין, קטאר, אמירויות, כווית ורואה בנו עוד תחנת מעבר כלכלית (כן, אני מדבר אליך רוטן, שהיה לו אומנם רזומה מעולה) ובטח ובטח לא להביא דמות שלא אימנה כמה שנים ועברה לתפקידים של ייעוץ וניהול ספורטיבי וכאלה (כן, אתה מולנשטיין).

אני לא אוהב להשוות אליהם ולנסות להידמות אליהם אבל אני אוהב את רוב הפרופילים הזרים שהעמלק הביאו בשנים האחרונות, מאמנים בגיל 44-45, רעבים מאוד, בעלייה, שבאים יותר מטעמים מקצועיים מאשר כלכליים.
אני מניח שהוא לא יגיע בסוף אבל ריירה לדעתי פרופיל מצוין למאמן פה ועונה בדיוק על מה שכתבתי בתגובה למעלה.

בסוף מאמן זה פקטור רציני מאוד על זה כולם מסכימים.
אבל, שום מאמן לא יצליח פה בלי שחקנים איכותיים וסגל עמוק.
השאלה כמה יענקלך יתן למאמן שיגיע הזדמנות באמת להצליח ולעשות שינויים בהתאם לראייה המקצועית שלו.
לפי דף המסרים של רפאלוב במסיבת עיתונאים האחרונה, אני בספק גדול.

ריירה מאמן איכותי. פרופיל טוב וכיוון חשיבה נכון.
רצו אותו מאוד (ברמת גיוס מר בן-עיון לעניין).
להבנתי ירד מהפרק כבר לפני כמה ימים בשל הצעות טובות יותר שיש לו.

רק מכבי אמר:

חבל מאוד, צריך להמשיך באותו כיוון.

רק מכבי אמר:
שזה מתפרסם בצורה כזו זה נראה כאילו באמת ירד מהפרק לצערי, כמו שאתה אומר לדעתי זה מאמן טוב, פרופיל טוב ובדיוק כיוון המחשבה.

נראה לי הדברים של נימני ברדיו סוגרים את העניין.
יהיה פה צוות זר, זאת החלטה סופית.

Kaka אמר:

מה אמר לטובת מי שלא שומע?

כובע קש אמר:
Kaka אמר:

מה אמר לטובת מי שלא שומע?
שהתקבלה החלטה סופית למנות צוות זר.

רק מכבי אמר:
יהיה זר
כתבתי את זה אז, וזה היה כבר סגור.

בהמשך למה שנמני אמר. נסגרו על צוות זר כבר מזמן. למרות שהוא ניסה לבחוש עם רוני לוי, אבל יהיה כאן צוות זר.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה