• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

המאמן הבא

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

מי צריך להיות המאמן הבא

• רוני לוי

הצבעות: 0 0.0%
  • ברק יצחקי

• יוסי אבוקסיס

• מרקו בלבול

הצבעות: 1 3.1%
  • אברם גרנט

• זר

הצבעות: 23 71.9%
  • מסאי דגו

• איתי מרדכי

• מימר כלשהו

• שיענקל'ה ירד אל הקווים

הצבעות: 6 18.8%

• סך המצביעים
    32
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ברק.י אמר:
לא מבין את זה. מטפטפים שקשה להביא מאמן זר ושרוני לוי הוא המועמד הישראלי המועדף כדי להכשיר את הקרקע מבחינה תדמיתית, כשברור שזה לא באמת ישנה את דעת הקהל ואף אוהד לא יקנה מהלך כזה. במצב כזה, למה לא להוריד כבר את הפלסטר הזה? שיודיעו עכשיו שזו ההחלטה ויתחילו לעבוד על העונה הבאה, מה שהם לעזאזל מתכננים בדיוק לעשות איתה.

ככה עובדים במועדון הזה מאז ומתמיד

כובע קש אמר:
ברק.י אמר:
לא מבין את זה. מטפטפים שקשה להביא מאמן זר ושרוני לוי הוא המועמד הישראלי המועדף כדי להכשיר את הקרקע מבחינה תדמיתית, כשברור שזה לא באמת ישנה את דעת הקהל ואף אוהד לא יקנה מהלך כזה. במצב כזה, למה לא להוריד כבר את הפלסטר הזה? שיודיעו עכשיו שזו ההחלטה ויתחילו לעבוד על העונה הבאה, מה שהם לעזאזל מתכננים בדיוק לעשות איתה.

תכלס

כובע קש אמר:
ברק.י אמר:

זה לא חדש לי, פשוט לא ברור לי למה להמשיך עם זה.
התנהלות פחדנית.

ברק.י אמר:
כובע קש אמר:
ברק.י אמר:

זה לא חדש לי, פשוט לא ברור לי למה להמשיך עם זה.
התנהלות פחדנית.

קודם כל לא ראיתי בשום מקום עדיין שבמועדון בכלל חושקים ברוני לוי. יש פה שיווק של אבי נימני.
שנית כל ברגע שאינך מוכן לזרים, אז אתה בבעיה בכל מקרה.

בן דור מפרסם שרפאלוב צפוי לצאת לחו"ל לראיין לפחות 2 מועמדים זרים לעמדת המאמן.

מזכיר שאלברמן גם ראיין מועמדים ובסוף קיבלנו את דגו..

Kaka אמר:
לעמדת המאמן או לעמדת המתראיין?

Nirgreen אמר:
מזכיר שאלברמן גם ראיין מועמדים ובסוף קיבלנו את דגו..

שחר רואה שכל החיצים על הראש שלו עכשיו.
הוא כבר מינה שכפץ, אבל לכולם ברור שאם נוחת פה איזה רוני לוי כל האשמה תופנה ישירות לשחר.

dyarok אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
Kaka אמר:
סלול
מרגיש שהתוכנית היא לראיין זרים רק בשביל לצאת ידי חובה ורוני לוי כבר חסנש"ב

אתמול בערב עלו פירסומים באוקראינה(מספר אתרים שכתבו את אותו התוכן בכתבה) שאולג לוז'ני מועמד לתפקיד של מאמן/מנהל מקצועי אצלינו. על סמך זה הסלב העלה את הכתבה אצלו
מי שלא מכיר- מדובר בשחקן עבר גדול של דינמו קייב ונבחרת אוקראינה, סטייל אריק בנאדו כזה.
בתור מאמן - פחות גדול, הוא מאז ומתמיד בערך במערכת של דינמו קייב ותמיד ורוב הפעמים שהם היו מעיפים מאמן הוא היה מקבל את המושכות לתקופה מסוימת, סוג של מרקו בלבול כזה אם תרצו.
לא הצלחה גדולה, לא חושב שיגיע ואם כן יתפוצץ מהר מאוד, הוא בן זונה קשוח מה שנקרא. גם לא יודע למה שיהיה מאמן, הוא לא אימן איזה עושר בערך.

MH13 TILL I DIE אמר:
dyarok אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
סלול
מרגיש שהתוכנית היא לראיין זרים רק בשביל לצאת ידי חובה ורוני לוי כבר חסנש"ב
״ לא נביא כדיי להגיד הבאנו״ , משפט הבית במסגר מזה עשרים שנה.

הרעיון לחפש באוקראינה נכון.
מעבר לזה אני לא מכיר את היכולות של המועמד הזה, אז אין לי כל כך מה לשפוט.
מה שמוזר הוא שבכל המקומות שפרסמו לא יודעים אם הוא לעמדת המאמן או לעמדת השכפץ של שחר

הכתבים התחילו לעלות את השם שלו, יכול להיות שבאמת יש אמת בדיווח

הם מעלים את השם שלו כי כולם מתבססים על הדיווח באוקראינה :) זה לא משהו שהגיע מהמועדון.

אם כבר אוקראינה אז שיביאו את רוסלן רוטאן

Kandaurov אמר:
אתמול בערב עלו פירסומים באוקראינה(מספר אתרים שכתבו את אותו התוכן בכתבה) שאולג לוז'ני מועמד לתפקיד של מאמן/מנהל מקצועי אצלינו. על סמך זה הסלב העלה את הכתבה אצלו
מי שלא מכיר- מדובר בשחקן עבר גדול של דינמו קייב ונבחרת אוקראינה, סטייל אריק בנאדו כזה.
בתור מאמן - פחות גדול, הוא מאז ומתמיד בערך במערכת של דינמו קייב ותמיד ורוב הפעמים שהם היו מעיפים מאמן הוא היה מקבל את המושכות לתקופה מסוימת, סוג של מרקו בלבול כזה אם תרצו.
לא הצלחה גדולה, לא חושב שיגיע ואם כן יתפוצץ מהר מאוד, הוא בן זונה קשוח מה שנקרא. גם לא יודע למה שיהיה מאמן, הוא לא אימן איזה עושר בערך.

אחד מבין שניים כמדומני ששיחק גם בקבוצה השנייה הגדולה של לובנובסקי וגם בשלישית. אבל היחיד שהצליח להיות משמעותי בשתיהן (בשנייה הגדולה כבר לקראת עזיבה של המאמן, אבל זכה בדאבל)

בקטע של אימון, לדעתי הוא המועמד הקלאסי בשביל להוכיח שאי אפשר להצליח עם זרים. הוא לא באמת מאמן ראשי.

בקיצור אני מבין ממי שכן ראה אותו שהוא לא מאמן.
איך הוא בתור שכפץ?

אולי השם שלו עולה בכוונה כדי להראות שיש גרוע יותר מרוני לוי.

האמת אין לי כוח כבר לקבוצה הזו, שימנו פה מישהו אקראי מהפורום עם 5 שנות ניסיון במנג'ר, זו גם ככה הרמה שנקבל ממאמן שקר כלשהו שיגיע. כאילו ההנהלה מחפשת איך להיכשל בכוח.

Kaka אמר:
אם כבר אוקראינה אז שיביאו את רוסלן רוטאן

תגיד לי לאן לבוא ומתי ואני פותח מחאה בשביל שיביאו אותו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה