• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

המאמן בעונה הבאה

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מסאי דגו בכל האתרים. אני לא מאמין. שיתביישו. בדיחה

זה בוואן, וואלה, ספורט 5 בו זמנית משמע זה תדרוך מהמועדון. אם זה קורה אלברמן צריך לשים את המפתחות. לא אכפת לי אם זה רעיון שלי או של יענקל’ה אם הוא מסכים לזה הוא צריך לעוף הביתה על טיל

דיווח בכל האתרים. בן דור, גולדשטיין, וייס. בדיחה. אפילו לשמוח מאליפות לא נותנים לנו המאנייק.

אלברמן יס מן סמרטוט. שנה הבאה עונה פיננסית עם המאמן מהנוער שיקדם צעירים. יריקה בפרצוף של האוהדים.

Shocking4U אמר:
אלברמן יס מן סמרטוט. שנה הבאה עונה פיננסית עם המאמן מהנוער שיקדם צעירים. יריקה בפרצוף של האוהדים.

אני חולה על התגובות שלך 😂

אם אני שחקן בכיר במכבי חיפה ומביאים לי את דגו כמאמן אני מחפש לעזוב גם לקבוצות בסדר גידל של לגיה וארשה ופרטיזן בלגרד

אוי ואבוי אם דבר כזה קורה.
במקום להביא פיגורה שיקח את המועדון הזה צעד קדימה עושים עשר צעדים אחורה.

Shocking4U אמר:
אם אני שחקן בכיר במכבי חיפה ומביאים לי את דגו כמאמן אני מחפש לעזוב גם לקבוצות בסדר גידל של לגיה וארשה ופרטיזן בלגרד
לא חוכמה.. עם מאמן כזה אני כשחקן גם מחפש לעזוב לקבוצות בסדר גודל של נפטצ'י באקו

זה לא הגיוני.
מסרב להאמין לפרסומים האלה.
לי זה נשמע כמו תרגיל הטעיה של המועדון לעיתונאים.
שבוע הבא נשמע על מאמן זר שחתם.

Kaka אמר:
Shocking4U אמר:

אני חולה על התגובות שלך 😂
עזוב זה מראה את מה שידענו לכל הדרך. הצלחנו בגלל בכר וברגע שהוא הולך הכל יחזור לקדמותו. העיקר יש אנשים שאומרים אמן על כל מהלך של אלברמן ואז זה המאמן שנראה שהוא הולך לבחור, סתם יס מן של משפחת שחר עם תואר מפונפן.

קשה לי להאמין, שזה עולה ראשית בכל האתרים זה מעיד על משהו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה