• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

המאמן בעונה הבאה

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
שילך להשתפשף באיזו קבוצה בלאומית.
אחרי זה יתקדם לאיזו קבוצת מרכז טבלה ואז ורק אז נוכל לחשוב עליו.
להקפיץ אותו לקבוצה הבוגרת זה לחזור 10 שנים לאחור.
מצד שני אם זה מפורסם בו"ז בכל האתרים אז זה תדרוך מהמועדון, אולי כדי לפזר מסך עשן..

אני מאוד כועס אבל תוך כדי לא מגיע למסקנות על סמך פושים. אלה הכתבים שאמרו שסבע לא יהיה כאן ועוד אין ספור הנפצות ושקרים. אני אשפוט ואבקר כשיש דברים רשמיים ולא פושים.

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
Shocking4U אמר:
אלברמן יס מן סמרטוט. שנה הבאה עונה פיננסית עם המאמן מהנוער שיקדם צעירים. יריקה בפרצוף של האוהדים.

אני חולה על התגובות שלך 😂
עזוב זה מראה את מה שידענו לכל הדרך. הצלחנו בגלל בכר וברגע שהוא הולך הכל יחזור לקדמותו. העיקר יש אנשים שאומרים אמן על כל מהלך של אלברמן ואז זה המאמן שנראה שהוא הולך לבחור, סתם יס מן של משפחת שחר עם תואר מפונפן.
אתה אשכרה קובע מציאות לפי כל מיני עיתונאים מטורללים שהוכיחו לאורך השנים את האמינות שלהם...

Kaka אמר:
Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
אני חולה על התגובות שלך 😂
עזוב זה מראה את מה שידענו לכל הדרך. הצלחנו בגלל בכר וברגע שהוא הולך הכל יחזור לקדמותו. העיקר יש אנשים שאומרים אמן על כל מהלך של אלברמן ואז זה המאמן שנראה שהוא הולך לבחור, סתם יס מן של משפחת שחר עם תואר מפונפן.
אתה אשכרה קובע מציאות לפי כל מיני עיתונאים מטורללים שהוכיחו לאורך השנים את האמינות שלהם...
יש חוק שכתבה שעולה בו זמנית בכל האתרים זה תדרוך של המועדון. זה תדרוך שיצא מתוך המועדון

הקידום הכי ריאלי עבורו זה ע.מאמן לזר החדש שיגיע במידה והמאמן זר מגיע בלי כוורת משלו. לזרוק אותו ישר לבוגרת זאת יריקה, זה מאמן שעד לפני שנתיים היה המימר של הליגה הלאומית

Shocking4U אמר:
אלברמן יס מן סמרטוט. שנה הבאה עונה פיננסית עם המאמן מהנוער שיקדם צעירים. יריקה בפרצוף של האוהדים.

זזה מה שטענתי….. כל השנה. הוא דובר המשפחה. בכר הוא הסיבה היחידה ל3 שנים הללו. זה גם נכון כי כל הכתבים בערב משותף עם הקבוצה, לכן זה מתוזמן ככה

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
Shocking4U אמר:
יש חוק שכתבה שעולה בו זמנית בכל האתרים זה תדרוך של המועדון. זה תדרוך שיצא מתוך המועדון
תדרוך שנתנו לעיתונאים שלא מפסיקים לדחוף את האף שלהם ומתים לדעת מי המאמן הבא.

Kaka אמר:
Shocking4U אמר:
Kaka אמר:

לא אכפת לי מה הסיבה. אם זה לא נכון המועדון מוזמן להכחיש כמו שידע לעשות בעבר.

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
Shocking4U אמר:

אלא אם כן זה נוח למועדון שיתעסקו בדגו בזמן שפועלים בגזרות אחרות.

קשה לי להאמין שהם יתנו למסאי דגו לאמן את מכבי חיפה, זה מופרך ברמות של פוטבול מנג׳ר

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
Shocking4U אמר:

אם זה בא מהמועדון אז למה שיכחישו?

Kaka אמר:
Shocking4U אמר:
Kaka אמר:

אם מבחינתם לעשות לאוהדים חרא של ערב שווה את זה כדי להטריל את בן דור וגולדשטיין אז הם מפגרים

תחשבו על זה וזה מינוי יענקל’ה קלאסי

1. זול
2. ״יקדם את הנוער״
3. אפשר לפרסם שעושים היסטוריה עם מאמן בכיר ראשון ממוצא אתיופי
4. זול

הבעיה היא אלברמן. בן אדם עם יושרה מקצועית לא היה מרשה לעצמו להיות חתום על מינוי כזה. אם זה קורה אז הוא יוצא חסר עמוד שדרה לחלוטין.

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
Shocking4U אמר:

אם מבחינתם לעשות לאוהדים חרא של ערב שווה את זה כדי להטריל את בן דור וגולדשטיין אז הם מפגרים

אם זה עושה לך חרא זה כבר בעיה שלך כי אתה בוחר במה להאמין. אני אומר לך בכנות, זה אפילו לא הזיז לי את הביצה הימנית. לא רק שזה לא קרוב בכלל למה שדיווחו לי, אני גם מכיר מספיק טוב את העיתונאים האלה שאוכלים כל דבר שנותנים להם.

אני ממש מרגיש גם את הניסוחים של דודו בזק בכל הידיעות שכל הכתבים העלו, עם השוואות לרוני לוי שגם הגיע מהנוער וכאלה

כרמליסט ירוק אמר:
אני ממש מרגיש גם את הניסוחים של דודו בזק בכל הידיעות שכל הכתבים העלו, עם השוואות לרוני לוי שגם הגיע מהנוער וכאלה

בהחלט. זה מהלך יענקל’ה קלאסי.

באמת שליד דגו רב״ש זה מינוי מדהים. גם בלבול עדיף עליו באלף דרגות.

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
Shocking4U אמר:

חד משמעית.
זה גם סתם פוגע בדגו, קשה לי להאמין שהם יקחו את זה כל כך רחוק כשאין לזה שום בסיס

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה