ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אם המאמן סרבי אין מה לחשושSmurk אמר:מקווה שהמצב הביטחוני לא יקשה על סגירת מאמן
onn אמר:אם המאמן סרבי אין מה לחשושSmurk אמר:מקווה שהמצב הביטחוני לא יקשה על סגירת מאמן
onn אמר:אם המאמן סרבי אין מה לחשושSmurk אמר:מקווה שהמצב הביטחוני לא יקשה על סגירת מאמן
לא רואה תרחיש שזה לא סגור ב99.9%.Smurk אמר:לדעתי עדיין לא סגרו
DelPiero אמר:מה שלא יהיה - קחו בחשבון ששנה הבאה אנחנו עלולים לחוות ירידה מסוימת, וזה חשוב לתת למערכת דחיפה וגיבוי בהתחלה, ולא לאבד אשתונות מהר.
מגיע צוות חדש והתוצאות לא יגיעו ישר בקסם, יהיה חייב להיות תהליך של שינוי ואדפטציה ואני מראש מכין את עצמי להיות מעט סבלני עם צוות זר
DelPiero אמר:מה שלא יהיה - קחו בחשבון ששנה הבאה אנחנו עלולים לחוות ירידה מסוימת, וזה חשוב לתת למערכת דחיפה וגיבוי בהתחלה, ולא לאבד אשתונות מהר.
מגיע צוות חדש והתוצאות לא יגיעו ישר בקסם, יהיה חייב להיות תהליך של שינוי ואדפטציה ואני מראש מכין את עצמי להיות מעט סבלני עם צוות זר
מישהו עלה על זה בפייסבוק בלי קשר ואמר שהוא היה אתו בבלגרד, אני מניח שזה סוג של 1 + 1.Liberman אמר:שומעים רגע
אם אלברמן באמת היה בסרביה וניקוליץ׳ היה גם הוא בסרביה באותם תאריכים - אין לי ספק שהוא המאמן הבא. אלברמן לא טס לשם כדי לספר לסרבים על ברק בכר. להערכתי זה חסנשב.
Shocking4U אמר:רצה שמועה בקבוצות פייסבוק על גונאסלו גרסיה אקס הצהבת שמאמן בליגה הקרואטית ולפני זה אימן בטוונטה. שיחק עם אלברמן.
Shocking4U אמר:רצה שמועה בקבוצות פייסבוק על גונאסלו גרסיה אקס הצהבת שמאמן בליגה הקרואטית ולפני זה אימן בטוונטה. שיחק עם אלברמן.
אומרים את זה כבר שבועיים זה לא חדשכובע קש אמר:בפלייאוף טוענים יש מאמן חתום
Nirgreen אמר:רק ניקוליץ אם לא פאפשון