• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

המאמן בעונה הבאה

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
onn אמר:
Smurk אמר:
מקווה שהמצב הביטחוני לא יקשה על סגירת מאמן
אם המאמן סרבי אין מה לחשוש

הפחדן הכי גדול בהקשר של מצבים בטחוניים בארץ היה בכלל פשיץ'

תמיד יש יוצאים מן הכלל😅 בכל מקרה הייתי ציני אם זה לא היה ברור..

Smurk אמר:
לדעתי עדיין לא סגרו
לא רואה תרחיש שזה לא סגור ב99.9%.

אמרתי כבר לפני שבועיים לפחות (לא יודע אם רשמתי בפורום) שהמאמן הבא של מכבי חיפה יודע שהוא המאמן הבא של מכבי חיפה כבר.

מליון אחוז שהכל סגור כבר.
גם בהקשר של המאמן הבא שלנו וגם בהקשר של בכר בסרביה.
מחכים פשוט שנבטיח את האליפות סופית ואז יוציאו הודעה מסודרת.

מה שלא יהיה - קחו בחשבון ששנה הבאה אנחנו עלולים לחוות ירידה מסוימת, וזה חשוב לתת למערכת דחיפה וגיבוי בהתחלה, ולא לאבד אשתונות מהר.

מגיע צוות חדש והתוצאות לא יגיעו ישר בקסם, יהיה חייב להיות תהליך של שינוי ואדפטציה ואני מראש מכין את עצמי להיות מעט סבלני עם צוות זר

DelPiero אמר:
מה שלא יהיה - קחו בחשבון ששנה הבאה אנחנו עלולים לחוות ירידה מסוימת, וזה חשוב לתת למערכת דחיפה וגיבוי בהתחלה, ולא לאבד אשתונות מהר.

מגיע צוות חדש והתוצאות לא יגיעו ישר בקסם, יהיה חייב להיות תהליך של שינוי ואדפטציה ואני מראש מכין את עצמי להיות מעט סבלני עם צוות זר

אני איתך. נקווה שהקהל כולו גם כי הצקשורת תמהר לרמוס והתמיכה פה מצדנו ומצד המערכת תהיה קריטית.

DelPiero אמר:

חשוב מאוד.
אם הקהל יאבד סבלנות מהר במידה ולא יהיו הצלחות מידיות אנחנו נקבל את רבש במקום ומשם הדרך למטה קצרה.

שומעים רגע
אם אלברמן באמת היה בסרביה וניקוליץ׳ היה גם הוא בסרביה באותם תאריכים - אין לי ספק שהוא המאמן הבא. אלברמן לא טס לשם כדי לספר לסרבים על ברק בכר. להערכתי זה חסנשב.

Liberman אמר:
שומעים רגע
אם אלברמן באמת היה בסרביה וניקוליץ׳ היה גם הוא בסרביה באותם תאריכים - אין לי ספק שהוא המאמן הבא. אלברמן לא טס לשם כדי לספר לסרבים על ברק בכר. להערכתי זה חסנשב.
מישהו עלה על זה בפייסבוק בלי קשר ואמר שהוא היה אתו בבלגרד, אני מניח שזה סוג של 1 + 1.

אם זאת הכתבים טוענים שמכבי חיפה אומרת להם שזה לא המאמן.

אגב אפרופו בלגרד, גם וייס פרסם שם של מאמן סרבי נוסף (לאזטיץ').

יכול להיות שאכן היו דיבורים עם ניקוליץ' הסרבי ודיברו אתו אבל הוא/אנחנו החלטנו על משהו אחר

רצה שמועה בקבוצות פייסבוק על גונאסלו גרסיה אקס הצהבת שמאמן בליגה הקרואטית ולפני זה אימן בטוונטה. שיחק עם אלברמן.

Shocking4U אמר:
רצה שמועה בקבוצות פייסבוק על גונאסלו גרסיה אקס הצהבת שמאמן בליגה הקרואטית ולפני זה אימן בטוונטה. שיחק עם אלברמן.

כי הסלב פרסם שהוא מועמד

Shocking4U אמר:

האמת שהוא עושה אחלה עבודה בקרואטיה לפי מה שהבנתי. אבל אין לי בכלל ספק שהוא לא מועמד

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה