• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

המאמן בעונה הבאה

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
בדרך כלל שמות של זרים דולפים קודם בתקשורת הזרה

זורק פה מועמד שמוצא חן בעיניי:
מתיאס אלמיידה המאמן של אאק אתונה. הם לקחו שם עכשיו אליפות ושיחקו כדורגל התקפי וטוב. לקח גם אליפויות במקסיקו ואימן גם תקופה פחות מוצלחת בMLS. בן 49.

בורון כותב שמכבי חיפה הבטיחה מאמן חדש תוך שבוע.

Kaka אמר:
בורון כותב שמכבי חיפה הבטיחה מאמן חדש תוך שבוע.

העילגים שם לא מבינים את ההבדל בין "לכל הפחות" ל"לכל היותר".
לא הייתי בונה על זה יותר מדי. נשמע כמו סתם משהו שזרקו לו.

נשמע כמו עוד אחד מהמקרים שבהם בן דור מציג דברים שהוא אומר ברדיו חיפה כציטוט מתוך המועדון. הוא אמר אתמול בפלייאוף שמכבי חייבת למנות מאמן תוך גג שבוע ועכשיו זה מוצג כציטוט של מישהו במועדון

מועמד מוביל לפי נחמני
https://www.israelhayom.co.il/sport/israeli-soccer/article/14084428

אחד האנשים הכי קרובים לפפ, הלך איתו כמעט לכל מקום. אממה מדובר במאמן ראשי כושל מאוד. מעניין הכיוון

דומיניק טורנט?
הוא מתחרה עם אלפרד אמיול?

נקווה שחרטא ושלמדו פה ממקרה מולנסטיין שעוזב טוב לא אומר מאמן ראשי מוצלח

הם אשכרה לא למדו שום דבר ממולנסטייין וקראנקה. מדהים. מועמד רע מאוד שיעוף מפה מהר מאוד

Shocking4U אמר:
הם אשכרה לא למדו שום דבר ממולנסטייין וקראנקה. מדהים. מועמד רע מאוד שיעוף מפה מהר מאוד

כבר החלטת שהוא באמת מועמד?

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

אני מתייחס לידיעה לגופה. אם הוא יגיע לפה אז אלברמן נכשל וברכות לרבש תוך 6 מחזורים הוא נקרא לדגל. להביא מאמן מבוגר שנכשל בכל מקום שאימן בו כי הוא היה העוזר של פפ וזה נשמע סקסי זה מהלך כל כך מטומטם שקשה לי להסביר.

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

אני מתייחס לידיעה לגופה. אם הוא יגיע לפה אז אלברמן נכשל וברכות לרבש תוך 6 מחזורים הוא נקרא לדגל. להביא מאמן מבוגר שנכשל בכל מקום שאימן בו כי הוא היה העוזר של פפ וזה נשמע סקסי זה מהלך כל כך מטומטם שקשה לי להסביר.

אתה מתייחס לליצן לגופו ונותן נפח אמוציונלי למשהו לא אמיתי

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה