ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ירוק זה אני אמר:אם זה נכון, כנראה בכר היה נעול על הניקוליץ הזה או עוד איזה אחד שנפל, והוא הולך בלית ברירה על דגו.
אני ממש מקווה שזו הנפצה, ואלברמן ישלוף איזה שפן.
ואם אין לו כזה, לפחות שילך על מאמן שהוא סוג של אוטוריטה, אפילו בן שמעון, כזה שהשחקנים יספרו ולא יצחקו לו בפרצוף.
אם אני מחבר את הנקודות שאני מכיר (שוב ממש לא מתיימר להיות איזה מקורב) לדעתי נעשתה היום שיחה של מסאי עם הקבוצת נוער לגבי העתיד שלו..כובע קש אמר:לא ברור.
הדלפה מאוד מוזרה מצד המועדון, במיוחד אם זאת הטרלה.
Shocking4U אמר:אף מאמן זר שמכבד את עצמו לא יסכים להגיע למועדון שמכתיבים לו מי מאמן הכושר ומי עוזר המאמן. היחידים שיסכימו לזה זה מאמנים נואשיםKaka אמר:קיבלתי את התשובה - מסאי דגו לא המאמן. יש מחשבה לשלב אותו בתפקיד בקבוצה הבוגרת.
Kaka אמר:נו כי כולם באותו האירוע ושמעו את זה מאותו בנאדם..
יותר בכיוון לדעתי של דגו עשה שיחה עם הנוער שהוא לא ממשיך שנה הבאה בנוער ויהיה עוזר שני אצלנו, מישהו שמע רסיסי מידע על השיחה הזו וחיבר נקודות על ספידיםNOSFERATU ZODD אמר:Kaka אמר:נו כי כולם באותו האירוע ושמעו את זה מאותו בנאדם..
אני באמת לא רואה הגיון שזה בא מתוך המועדון לעבוד על האוהדים.
מה המטרה?
אלא אם דגו הדליף ולא הבין את השיחה איתו.
NOSFERATU ZODD אמר:Kaka אמר:נו כי כולם באותו האירוע ושמעו את זה מאותו בנאדם..
מה המטרה?
Kaka אמר:NOSFERATU ZODD אמר:Kaka אמר:נו כי כולם באותו האירוע ושמעו את זה מאותו בנאדם..
מה המטרה?
אף אחד לא בא לעבוד על האוהדים. העיתונאים שמעו משהו מאותו בנאדם באירוע ורצו לפרסם. כמו שאמרתי מקודם, יש מחשבה לשלב אותו בקבוצה הבוגרת ולא יותר מזה. אולי איזה עוזר שיעזור בשילוב שחקני הנוער בבוגרת (נראה לי הגיוני).
וכל הכתבים הוציאו את זה באותו זמן בו זמנית בכל האתרים? זה תדרוך של דודוThe real Tsepo אמר:יותר בכיוון לדעתי של דגו עשה שיחה עם הנוער שהוא לא ממשיך שנה הבאה בנוער ויהיה עוזר שני אצלנו, מישהו שמע רסיסי מידע על השיחה הזו וחיבר נקודות על ספידיםNOSFERATU ZODD אמר:Kaka אמר:נו כי כולם באותו האירוע ושמעו את זה מאותו בנאדם..
מה המטרה?
אין לי מושג מה הלך הרוח, מה קרה שם באירוע ואיך הדברים האלה מתנהלים מאחורי הקלעים. אני כן יודע להגיד שלהבנתי זה דיווח שיצא משליטהShocking4U אמר:וכל הכתבים הוציאו את זה באותו זמן בו זמנית בכל האתרים? זה תדרוך של דודוThe real Tsepo אמר:יותר בכיוון לדעתי של דגו עשה שיחה עם הנוער שהוא לא ממשיך שנה הבאה בנוער ויהיה עוזר שני אצלנו, מישהו שמע רסיסי מידע על השיחה הזו וחיבר נקודות על ספידיםNOSFERATU ZODD אמר:אני באמת לא רואה הגיון שזה בא מתוך המועדון לעבוד על האוהדים.
מה המטרה?
איזה מאה שנה?Judokan אמר:ירוק זה אני אמר:אם זה נכון, כנראה בכר היה נעול על הניקוליץ הזה או עוד איזה אחד שנפל, והוא הולך בלית ברירה על דגו.
אני ממש מקווה שזו הנפצה, ואלברמן ישלוף איזה שפן.
ואם אין לו כזה, לפחות שילך על מאמן שהוא סוג של אוטוריטה, אפילו בן שמעון, כזה שהשחקנים יספרו ולא יצחקו לו בפרצוף.
מה זה בלית ברירה? יש מאה שנה עד תחילת העונה. שימצא מועמדים אחרים.
זה לא שחר וראובן עטר שננעלו על אנדלובו כחלוץ היחיד בעולם