The real Tsepo
תנו לו את הסרט
אם זה איכשהו קורה. זה המהלך הביזארי בתולדות הכדורגל הישראלי. לא פחותShocking4U אמר:דגו
דקל
וייזינגר (האח)
לא יודע אם לצחוק או לבכות
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אם זה איכשהו קורה. זה המהלך הביזארי בתולדות הכדורגל הישראלי. לא פחותShocking4U אמר:דגו
דקל
וייזינגר (האח)
Shocking4U אמר:דגו
דקל
וייזינגר (האח)
ירוק זה אני אמר:איזה מאה שנה?Judokan אמר:ירוק זה אני אמר:אם זה נכון, כנראה בכר היה נעול על הניקוליץ הזה או עוד איזה אחד שנפל, והוא הולך בלית ברירה על דגו.
אני ממש מקווה שזו הנפצה, ואלברמן ישלוף איזה שפן.
ואם אין לו כזה, לפחות שילך על מאמן שהוא סוג של אוטוריטה, אפילו בן שמעון, כזה שהשחקנים יספרו ולא יצחקו לו בפרצוף.
מה זה בלית ברירה? יש מאה שנה עד תחילת העונה. שימצא מועמדים אחרים.
זה לא שחר וראובן עטר שננעלו על אנדלובו כחלוץ היחיד בעולם
עוד חודש בערך מתחילים את האימונים, עוד פחות מחודשיים משחק רשמי ראשון.
בשביל מאמן זר שצריך ללמוד את הקבוצה מאפס זה כלום זמן. מאמן זר צריך להיות פה שניה אחרי שהליגה נגמרת.
Shocking4U אמר:מדמיין לעצמי את אצילי וחזיזה יושבים באירוע השקעה ומקבלים פושים על זה שמסאיי דגו הולך לאמן אותם בעונה הבאה ולא מבינים אם מישהו שם להם סמים בתוך הכוס יין
את מי בדיוק הם מטרילים פה? את האוהדים? אז המועדון שונא את האוהדים?Judokan אמר:Shocking4U אמר:מדמיין לעצמי את אצילי וחזיזה יושבים באירוע השקעה ומקבלים פושים על זה שמסאיי דגו הולך לאמן אותם בעונה הבאה ולא מבינים אם מישהו שם להם סמים בתוך הכוס יין
א. כבר כתב לך פה קאקה שזה לא יקרה, אז למה אתה צריך להמשיך בהיסטריה הזו? צחקנו ונהננו מההטרלה, ויאללה אפשר להמשיך הלאה.
ב. נניח ואפילו מסאי דגו נהיה מאמן. בוא נזכור שרוני לוי כשמונה, היה צריך לנהל שחקנים שלפני עונה שיחקו בליגת האלופות, ותראה מה זה - השחקנים האלה עם כל האגו והפוזה ידעו לכבד את המאמן.
תן קצת קרדיט לשחקנים שבסוף הם לפני הכל מקצוענים.