• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

המאמן בעונה הבאה

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Jerry אמר:
זה אפילו לא ברדה ונמני שהיו טפלונים במועדונים שלהם זה מסאי פאקינג דגו לא עשה כלום כשחקן וכמאמן נכשל בכל מקום שהיה בו. מישהו רואה את שרי וסק מקשיבים לצפלוח הזה, אתם רואים אותו מנהל רוטציה בין סבע ואצילי?

ימכרו לנו שאלברמן מנהל הכל או שקר כל שהוא.

NOSFERATU ZODD אמר:
Jerry אמר:
זה אפילו לא ברדה ונמני שהיו טפלונים במועדונים שלהם זה מסאי פאקינג דגו לא עשה כלום כשחקן וכמאמן נכשל בכל מקום שהיה בו. מישהו רואה את שרי וסק מקשיבים לצפלוח הזה, אתם רואים אותו מנהל רוטציה בין סבע ואצילי?

ימכרו לנו שאלברמן מנהל הכל או שקר כל שהוא.
שאדון אלברמן ירד לקווים אם הוא רוצה לאמן, שלא ישים לנו בובות. באמא שלי לבני בן זקן כשהגיע לבית"ר היה רזומה יותר טוב ממנו. איך המועדון הזה תמיד מצליח לסבך את עצמו בבור של חרא ולהרוס את האווירה. מקווה לקום בבוקר ולקרוא שזה חרטה ברטה, עלאק מניקוליץ' ולאזטיץ' הגענו למסאי דגו

אם אלברמן חושב שהוא יכול למנות מאמן בובה ואז להעיף אותו אחרי שיכשל ושזה יעבור בשקט אז הוא הוזה. ברגע שהמציאות הקודרת של פתיחת עונה עם מסאיי דגו על הקווים תקרה הוא יקבל חתיכת כאפה שתחזיר אותו למציאות על איך הוא שרף את כל הקרדיט שהוא קיבל מהאוהדים במהלך אחד טיפשי לגמרי.

אגב חסכון מדהים של האשמדאי. מסאי דגו לעומת בכר זה משכורת חייל בטח גם דקל והמתלמד מעפולה

Shocking4U אמר:
אם אלברמן חושב שהוא יכול למנות מאמן בובה ואז להעיף אותו אחרי שיכשל ושזה יעבור בשקט אז הוא הוזה. ברגע שהמציאות הקודרת של פתיחת עונה עם מסאיי דגו על הקווים תקרה הוא יקבל חתיכת כאפה שתחזיר אותו למציאות על איך הוא שרף את כל הקרדיט שהוא קיבל מהאוהדים במהלך אחד טיפשי לגמרי.

קשה לי להאמין אפילו שהוא יוכל לפתוח עונה בכלל.
איזה פרסומים מבאסים.
מדיונים אם יש מישהו סגור והזמן שהיה להביא מאמן הגענו למסאי דגו.
אולי אלברמן טוב רק שיש לו סקאוטים שיעבדו בשבילו.

טוב מצטער לבשר לכם שממה שאני שומע זה סגור.

שאלברמן יהיה מספיק גבר וירד לקווים בעצמו במקום למנות בובה.

MH13 TILL I DIE אמר:
Shocking4U אמר:
ברמת החסנש"ב?
ברמת הזה לא בלון ניסוי ולא מסך עשן אלא דיבור רציני כולל הסיפור על דקל כעוזר ואח של וייזינגר. רעיון של אלברמן ואיציק עובדיה.

Shocking4U אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
Shocking4U אמר:
ברמת החסנש"ב?
ברמת הזה לא בלון ניסוי ולא מסך עשן אלא דיבור רציני כולל הסיפור על דקל כעוזר ואח של וייזינגר. רעיון של אלברמן ואיציק עובדיה.

כל בן אדם עם טיפה שכל מבין שמהלך כזה גומר אותך מול הקהל. גומר אותך, אין לי להשתקם מדבר כזה. לא הגיוני שאלברמן כזה טיפש, זה common Sense

The real Tsepo אמר:
Shocking4U אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
ברמת החסנש"ב?

כל בן אדם עם טיפה שכל מבין שמהלך כזה גומר אותך מול הקהל. גומר אותך, אין לי להשתקם מדבר כזה. לא הגיוני שאלברמן כזה טיפש, זה common Sense
ממה שאני שומע אלברמן פשוט רוצה לשלוט לחלוטין במערכת ולכן רוצה מאמן כמו דגו שיהיה נוח לו ויסור למרותו.

אם זה נכון צריך לעשות מחאה שהם לא חלמו עליה, אסור לתת למהלך כזה לעבור זה לא מתקבל על הדעת.

מקווה מאוד שקאקא צודק פה, כי לפתוח עם דגו את העונה זה נוקאאוט עצמי עוד לפני שהיא התחילה. איך מעונה של צ'מפיונס אנחנו מגיעים לדבר כזה?

מה שהמועדון לא מבין, זה שאם זה נכון אז לא אתפלא אם תהיה עזיבה של מתנדנדים.
מה ישאיר את חזיזה עם מאמן כמו דגו, אם יקבל הצעה נורמלית מקבוצה סבירה?
פרצוף ראשון של אצילי כשלא הולך, מה הוא יעשה?
זו עקיצה יותר גדולה מטרנטה נשאר לעוד עונה.

Shocking4U אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
Shocking4U אמר:
ברמת החסנש"ב?

אז לא הבנתי, אתה אומר שזה סגור או דיבור רציני? תחליט.

מסאי דגו לא יהיה המאמן. זאת הטרלה יפה.
מה שכן בטוח זה שאנחנו הולכים לקראת קיץ קשה, לאו דווקא מבחינת הרכש, שם אציין שאני כן אופטימי, אלא יותר מבחינת הקהל צמא הרכש שהולך להתהפך על כל חצאי שמועות בואכה השערות של מקורבים ואנשי תקשורת.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה