Smurk
אגדת מועדון
Apoc אמר:דיי נו, זה בולשיט, אין מצב.
יש תמונות שלו מהמסגר
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:דיי נו, זה בולשיט, אין מצב.
צרפתי: "שיטת העבודה במכבי חיפה היא ברורה: ברק בכר מנג'ר, אני המאמן"
Nirgreen אמר:הוא במסגר לפי השמועות
Jerry אמר:מרגיש כמו בדיחה מושקעת של 1 באפריל. עדיין המוח שלי לא הצליח לעכל ולעבד את המידע. מה לעזאזל קורה פה ואיך אין מבוגר אחראי שיעצור את הביזיון הזה
ToniKroos אמר:אני לא יודע מה יותר שורט אותי
שמסאי דגו יהיה המאמן
או שיש הדלפות מדויקות בשיתוף עם המועדון והתקשורת וכל הפרטים מאתמול בלילה עד עכשיו כולל תמונות
דודו בזק חתיכת בן שרמוטה בן אלפיים זונה
אחי לא מצאו מאמן זר? הכל טוב (לא באמת כי פאקינג יש היצע של עשרות אם לא מאות מאמנים פוטנציאלים אבל נחליק על זה), איך מפאפשון מאמן העונה בפולין וניקוליץ' הגעתם למסאי דגו. אני לא מצליח להבין מה קורה כאן ואין לי למה להקביל את זה כי בחיים שלי לא ראיתי קבלת החלטות כל כך הזויהToniKroos אמר:ואיך יודעים שהמועדון מודע לזה שזה כישלון ברור מראש? כל ההדלפות האלה כדי לרכך את הקהל
הם יודעים שזה כישלון
הם יודעים שלא נקח אליפות ולא נעשה קמפיין.טוב והכל יתפוצץ במחזור השמיני
למה יא זקן מסריח למה אתה עושה את זה שוב, חתיכת אפס צהוב
חד משמעית.Jerry אמר:אחי לא מצאו מאמן זר? הכל טוב (לא באמת כי פאקינג יש היצע של עשרות אם לא מאות מאמנים פוטנציאלים אבל נחליק על זה), איך מפאפשון מאמן העונה בפולין וניקוליץ' הגעתם למסאי דגו. אני לא מצליח להבין מה קורה כאן ואין לי למה להקביל את זה כי בחיים שלי לא ראיתי קבלת החלטות כל כך הזויהToniKroos אמר:ואיך יודעים שהמועדון מודע לזה שזה כישלון ברור מראש? כל ההדלפות האלה כדי לרכך את הקהל
הם יודעים שזה כישלון
Jerry אמר:אחי לא מצאו מאמן זר? הכל טוב (לא באמת כי פאקינג יש היצע של עשרות אם לא מאות מאמנים פוטנציאלים אבל נחליק על זה), איך מפאפשון מאמן העונה בפולין וניקוליץ' הגעתם למסאי דגו. אני לא מצליח להבין מה קורה כאן ואין לי למה להקביל את זה כי בחיים שלי לא ראיתי קבלת החלטות כל כך הזויהToniKroos אמר:ואיך יודעים שהמועדון מודע לזה שזה כישלון ברור מראש? כל ההדלפות האלה כדי לרכך את הקהל
הם יודעים שזה כישלון