Daniel123 אמר:זה אמיתי מה שברקוביץ אמר עכשיו ברדיו?
מה אמר?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
גם אתה רוצה התערבות? די אין אחד שלא יודע שמסאיי דגו הולך להתרסק במכבי חיפה ברמות שעוד לא נראו פהחזיזוש אמר:Shocking4U אמר:איזה כיף שהאמת לגבי אלברמן שאני רושם פה כבר זמן מה יוצאת
מדובר ביס מן עם שיכרון גדלות שהשתן עלה לו למוח. הליצן הזה באמת התאהב בשטויות שחלק מהאוהדים שלנו רשמו כאילו הוא המשיח בכבודו ובעצמו.
ההחלטה שהוא קיבל כל כך הזויה, שהיא מבטלת כל הישג שהיה לו (והיה לו). הוא צריך לעוף ביחד עם דגו על טיל.
איזה אמת בדיוק יוצאת?
ההחלטה שלו עוד לא נבחנה במשך חצי דקה חחח
Shocking4U אמר:גם אתה רוצה התערבות? די אין אחד שלא יודע שמסאיי דגו הולך להתרסק במכבי חיפה ברמות שעוד לא נראו פהחזיזוש אמר:Shocking4U אמר:איזה כיף שהאמת לגבי אלברמן שאני רושם פה כבר זמן מה יוצאת
מדובר ביס מן עם שיכרון גדלות שהשתן עלה לו למוח. הליצן הזה באמת התאהב בשטויות שחלק מהאוהדים שלנו רשמו כאילו הוא המשיח בכבודו ובעצמו.
ההחלטה שהוא קיבל כל כך הזויה, שהיא מבטלת כל הישג שהיה לו (והיה לו). הוא צריך לעוף ביחד עם דגו על טיל.
איזה אמת בדיוק יוצאת?
כובע קש אמר:Daniel123 אמר:זה אמיתי מה שברקוביץ אמר עכשיו ברדיו?
מה הוא אמר?
חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:גם אתה רוצה התערבות? די אין אחד שלא יודע שמסאיי דגו הולך להתרסק במכבי חיפה ברמות שעוד לא נראו פהחזיזוש אמר:איזה אמת בדיוק יוצאת?
אה, אם אתה אומר לי שכולם יודעים אז באמת אולי צריך להתקשר לאלברמן להגיד לו, בוא נתקשר אליו תגיד לו אחי כולם פה בפורום יודעים
חחחח וכל זה הוא עושה בעצם כדי להסתיר מאשתו שהוא מנהל רומן עם אשתו של ערן זהבי, זה כזה פשוט איך לא חשבתי על זה קודםgreenguy אמר:יש לי תאוריה,
אלברמן מיצה,הוא השיג פה כבר הכל אין לו אתגר הוא עושה הכל כדאי להחליש אותנו
תיהיה חצי עונה זוועה והוא ילך לגרמניה לאתגר חדש אחרי שפיטרו שם מנהל מקצועי,גולדהאר שילם לו כפול ובגלל זה הוא עושה את מה שהוא עושה
greenguy אמר:יש לי תאוריה,
אלברמן מיצה,הוא השיג פה כבר הכל אין לו אתגר הוא עושה הכל כדאי להחליש אותנו
תיהיה חצי עונה זוועה והוא ילך לגרמניה לאתגר חדש אחרי שפיטרו שם מנהל מקצועי,גולדהאר שילם לו כפול ובגלל זה הוא עושה את מה שהוא עושה
ToniKroos אמר:בואנה, אם השחקנים אפילו לא מצליחים לקלוט את הידיעה וחושבים שמסתלבטים עליהם, איך הוא אמור בכלל לאמן אותם? מי יספור אותו? חזיזה יעשה לו באמצע אימון את התנועה שהוא מחזיק תביצה כמו שעשה נגד הצהבת.. נו באמת
ההדלפה התחילה באירוע של השחקנים והם באו לשאול אם זה באמת נכון והם לא האמינו לזהחזיזוש אמר:ToniKroos אמר:בואנה, אם השחקנים אפילו לא מצליחים לקלוט את הידיעה וחושבים שמסתלבטים עליהם, איך הוא אמור בכלל לאמן אותם? מי יספור אותו? חזיזה יעשה לו באמצע אימון את התנועה שהוא מחזיק תביצה כמו שעשה נגד הצהבת.. נו באמת
מי חושב שמסתלבטים עליהם? למה כולם פה רדופים וממציאים לעצמם שטויות
גם העיתונאים שהיו שם הודו שהשחקנים היו בהלם והתחילו לשאול אותם אם זה רציני או הנפצה בהשקה אתמולחזיזוש אמר:ToniKroos אמר:בואנה, אם השחקנים אפילו לא מצליחים לקלוט את הידיעה וחושבים שמסתלבטים עליהם, איך הוא אמור בכלל לאמן אותם? מי יספור אותו? חזיזה יעשה לו באמצע אימון את התנועה שהוא מחזיק תביצה כמו שעשה נגד הצהבת.. נו באמת
מי חושב שמסתלבטים עליהם? למה כולם פה רדופים וממציאים לעצמם שטויות