• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

המורל בפורום

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אין בכי. זה פשוט מאכזב. להפסיד לריינה ולתת ליובה בראש.
וזה מאכזב כי יודעים שהיה אפשר יותר - ניהול משחק יותר טוב, רכש נוסף שיכל לסייע וכו'

אני מבסוט אש, נהנה מכל רגע ואפילו עדיין לא מעכל את הניצחון אתמול.
אבל מצד שני מאוכזב מהעומק שלנו בסגל וכולי תקווה שהשחקנים יצליחו לסחוב עד סוף החודש .
מוכן לסלוח להם על ריינה בתנאי שלא יאבדו נקודות יותר עד סוף הסיבוב ( לא יקרה ) .
רק נותר לקוות שכשנסיים עם ליגת האלופות נהיה לפחות בשוויון נקודות עם העמלקים, אם לא ניקח גם העונה אליפות עם הקבוצה הזאת זה יהיה פספוס ענק ובכייה לדורות .
זה יהיה בלתי נסלח מבחינתי .
לא מגיע לנו להפסיד אליפות לקבוצה הגריאטרית שנבנתה בקרית שלום, פשוט לא .
אנחנו הכי טובים בארץ בכל עמדה וצריך להביא לפה בינואר זר התקפי ברמה של שרי לפחות .
שישלם גם 3 מיליון יורו דמי העברה על זר ברמה גבוהה רק שלא ירסק אותנו כמו בעונת הצ'מפיונס הקודמת.
בבקשה בבקשה בבקשה.
אלוהים תשמע את תפילותיי .

אני חושב שבסופו של דבר הקמפיין באירופה והקמפיין בארץ קשורים זה בזה רק בכך שהאליפות בליגה מעניקה את הצ'אנס לחזור לליגת האלופות.
מעבר לכך שני הקמפיינים נפרדים לגמרי. השמחה בקמפיין אחד לא משכיחה את האכזבה בקמפיין אחר ולהפך.
בדיוק כמו בגביע המדינה אגב.

זכורה לי שאלקה04 שעשתה פעם איזו עונה של ירידת ליגה עם רבע גמר ליגת אלופות או משהו בסגנון.
אפשר להתאכזב ממה שקורה בליגה ובו בעת לשמוח ממה שקורה באירופה. כמו שהרבה פעמים קרה לנו הפוך.
כשאני אזכר בקמפיין הנוכחי באירופה בעוד 20 שנה אני לא אזכור את מה שקרה בליגה. כי אני לא אקשר בין השניים. אני אזכור את הקמפיין כרצף של משחקים אירופאים בלי המשחקי ליגה באמצע. בדיוק כמו שאני זוכר היום את המשחקים בקמפיין של 2002.

כקמפיין אירופאי, זה אחד הגדולים שלנו וכיוצא מכך של קבוצה ישראלית (כי אנחנו הקבוצה הישראלית המובילה באירופה בבירור). יש הרבה על מה להתענג. אני עדיין לא עיכלתי את הנצחונות במוקדמות על אולימפיאקוס והכוכב האדום.

מכבי חיפה לא יכולה להרשות לעצמה לא לקחת אליפות כי היינו בליגת האלופות, בטח ובטח שבלי אליפות אי אפשר לחזור לאלופות (ואפילו לא לאירופית)

יכול להיות שאני טועה אבל לא מתרשם מהגרמנים והם היריבה שלנו לעונה הזאת.
אני מחזיק מהקבוצה הזו ברמה שאם נגיע לפגרת מונדיאל בהפרש של 5 נקודות ומטה מהגרמנים זה שלנו.
העומק שלהם מיותר לליגה כל עוד אין להם אירופה ומבחינת איכות של ההרכב אנחנו עולים עליהם בהרבה.
נעשה מחדל בבנייה של הסגל זה ברור אבל אם נשמור על בריאות ואולי עוד איזה שיפצור לסגל בינואר ואחנו צריכים לקחת את זה.

Hulk אמר:
אני מחזיק מהקבוצה הזו ברמה שאם נגיע לפגרת מונדיאל בהפרש של 5 נקודות ומטה מהגרמנים זה שלנו.
העומק שלהם מיותר לליגה כל עוד אין להם אירופה ומבחינת איכות של ההרכב אנחנו עולים עליהם בהרבה.
נעשה מחדל בבנייה של הסגל זה ברור אבל אם נשמור על בריאות ואולי עוד איזה שיפצור לסגל בינואר ואחנו צריכים לקחת את זה.
אין מה להחזיק מהם, הם קבוצה יעילה שידעו לנצח את הקטנות.

אנחנו במחזור 7 ולמעט המשחק מולנו הם ספגו פעם אחת (גם זה היה שער חסר משמעות) ויש להם מספיק כישרון בהתקפה בשביל להבקיע

KevinDurant אמר:
Hulk אמר:
אין מה להחזיק מהם, הם קבוצה יעילה שידעו לנצח את הקטנות.

אנחנו במחזור 7 ולמעט המשחק מולנו הם ספגו פעם אחת (גם זה היה שער חסר משמעות) ויש להם מספיק כישרון בהתקפה בשביל להבקיע
יש להם עוד משחקים קשים הסיבוב ואני מאמין שהם יאבדו נקודות.
בסוף הם בנויים על היכולות של גלוך, ונראה שהם נפלו עם כל הרכש שהביאו.

אלכס, זה כואב עוד יותר כאשר אתה מבין שאין פה שום מחשבה עתידית. אם כולנו מבינים שלפחות 3-4 שחקנים עוזבים בקיץ, תביא היום 2 ישראלים מובילים להתחיל לבנות את העתיד וזה אפשרי. חמודי חייב לנסות להביא היום על מנצ לבנות את העתיד. אין פה שום מחשבה למנף את ההצלחה הזו קדימה וזה כואב מאוד.

בירקי אמר:
אלכס, זה כואב עוד יותר כאשר אתה מבין שאין פה שום מחשבה עתידית. אם כולנו מבינים שלפחות 3-4 שחקנים עוזבים בקיץ, תביא היום 2 ישראלים מובילים להתחיל לבנות את העתיד וזה אפשרי. חמודי חייב לנסות להביא היום על מנצ לבנות את העתיד. אין פה שום מחשבה למנף את ההצלחה הזו קדימה וזה כואב מאוד.

שוב מבין הכל. הבכי בפורום מוגזם לגמרי. תהנו מהקמפיין.

חזרה
למעלה