ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אין מה להחזיק מהם, הם קבוצה יעילה שידעו לנצח את הקטנות.Hulk אמר:יכול להיות שאני טועה אבל לא מתרשם מהגרמנים והם היריבה שלנו לעונה הזאת.
אני מחזיק מהקבוצה הזו ברמה שאם נגיע לפגרת מונדיאל בהפרש של 5 נקודות ומטה מהגרמנים זה שלנו.
העומק שלהם מיותר לליגה כל עוד אין להם אירופה ומבחינת איכות של ההרכב אנחנו עולים עליהם בהרבה.
נעשה מחדל בבנייה של הסגל זה ברור אבל אם נשמור על בריאות ואולי עוד איזה שיפצור לסגל בינואר ואחנו צריכים לקחת את זה.
יש להם עוד משחקים קשים הסיבוב ואני מאמין שהם יאבדו נקודות.KevinDurant אמר:אין מה להחזיק מהם, הם קבוצה יעילה שידעו לנצח את הקטנות.Hulk אמר:יכול להיות שאני טועה אבל לא מתרשם מהגרמנים והם היריבה שלנו לעונה הזאת.
אני מחזיק מהקבוצה הזו ברמה שאם נגיע לפגרת מונדיאל בהפרש של 5 נקודות ומטה מהגרמנים זה שלנו.
העומק שלהם מיותר לליגה כל עוד אין להם אירופה ומבחינת איכות של ההרכב אנחנו עולים עליהם בהרבה.
נעשה מחדל בבנייה של הסגל זה ברור אבל אם נשמור על בריאות ואולי עוד איזה שיפצור לסגל בינואר ואחנו צריכים לקחת את זה.
אנחנו במחזור 7 ולמעט המשחק מולנו הם ספגו פעם אחת (גם זה היה שער חסר משמעות) ויש להם מספיק כישרון בהתקפה בשביל להבקיע
בירקי אמר:אלכס, זה כואב עוד יותר כאשר אתה מבין שאין פה שום מחשבה עתידית. אם כולנו מבינים שלפחות 3-4 שחקנים עוזבים בקיץ, תביא היום 2 ישראלים מובילים להתחיל לבנות את העתיד וזה אפשרי. חמודי חייב לנסות להביא היום על מנצ לבנות את העתיד. אין פה שום מחשבה למנף את ההצלחה הזו קדימה וזה כואב מאוד.