ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הוא עשה רק דריבלים ובעיטות. לא נראה לי הוא הכניס כדור רוחב אחד מהרגע שנכנסJudokan אמר:היום לשם שינוי עשה בדיוק מה שביקשו ממנו ועם המון אחריות. בייחוד כשעבר לשחק מגן של ממש בקו 4, וידע להימנע מעליות ודריבלים.
מאוד משמח לראות שהוא מסוגל לעשות את השיפט הזה, לא מובן מאליו לשחקן פנטזיסט.
אבל דבר אחד עיקרי שאפשר לומר - פאקינג תלמד למסור. רק דריבל או בעיטה זה מה שהיה לו מול העיניים כקיצוני.
וברוך הבא לסגל.
הכניס כמה לפיירוShocking4U אמר:הוא עשה רק דריבלים ובעיטות. לא נראה לי הוא הכניס כדור רוחב אחד מהרגע שנכנסJudokan אמר:היום לשם שינוי עשה בדיוק מה שביקשו ממנו ועם המון אחריות. בייחוד כשעבר לשחק מגן של ממש בקו 4, וידע להימנע מעליות ודריבלים.
אבל דבר אחד עיקרי שאפשר לומר - פאקינג תלמד למסור. רק דריבל או בעיטה זה מה שהיה לו מול העיניים כקיצוני.
וברוך הבא לסגל.
Shocking4U אמר:הוא עשה רק דריבלים ובעיטות. לא נראה לי הוא הכניס כדור רוחב אחד מהרגע שנכנסJudokan אמר:היום לשם שינוי עשה בדיוק מה שביקשו ממנו ועם המון אחריות. בייחוד כשעבר לשחק מגן של ממש בקו 4, וידע להימנע מעליות ודריבלים.
וברוך הבא לסגל.
GKagelmacher אמר:Shocking4U אמר:הוא עשה רק דריבלים ובעיטות. לא נראה לי הוא הכניס כדור רוחב אחד מהרגע שנכנסJudokan אמר:היום לשם שינוי עשה בדיוק מה שביקשו ממנו ועם המון אחריות. בייחוד כשעבר לשחק מגן של ממש בקו 4, וידע להימנע מעליות ודריבלים.
וברוך הבא לסגל.
לא נתן לדין כדור מושלם לנגיחה?
רק מכבי אמר:GKagelmacher אמר:Shocking4U אמר:הוא עשה רק דריבלים ובעיטות. לא נראה לי הוא הכניס כדור רוחב אחד מהרגע שנכנס
לא נתן לדין כדור מושלם לנגיחה?
שוראנוב.