• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא הנהלה הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ההחתמה של דגו זה יותר מהלך של אור שחר מאשר של אבא שלו.
לא חושב שיש מערכת שמצליחה להרוס לעצמה ביג טיים בכל פעם מחדש כמו מועדון מכבי חיפה.
עושים צעד אחד קדימה ו-10 אחורה.

לך הביתה יעקב שחר!!!
שחרר אותנו כבר מנוכחותך המטרידה.
צא לפנסיה וקח לך קבוצה אחרת תחת חסותך החונקת.

אם לא יבוא אוליגרך, או שייח סעודי- אני כבר מעדיף ניהול ציבורי, כפי שהיה בעבר עם צביקה וויצנר.
רק לא את האיש המריר, הקמצן והרגזן הזה.

מקווה שארגוני האוהדים יחליטו על חרם מנויים גורף!!!

הכעס שלי על יענקלה לא נובע ממאמן זר
אלא שהוא לא מוכן לעשות את קפיצת המדרגה כדי להשאיר את מה שנבנה כאן

למה ללכת סחור סחור ולא להשאיר את בכר הצוות ונטע. שבור כבר תתקרת שכר, תראה איזה הכנסות יש לך מאצטדיון מלא וליגת האלופות

ציטוט של הנכדה שלו
״זה תואר של המשפחה של השחקנים יותר ממה שזה תואר של האוהדים״
https://twitter.com/noashthefirst/status/1661110795667664896?s=46&t=YIesflw0-eg9HZ9v2b51Kw

https://twitter.com/noashthefirst/status/1661114543269879841?s=46&t=YIesflw0-eg9HZ9v2b51Kw

אני מסכים איתה במובן של לא אוהב שאוהדים יוצאים באמירות שנשים של השחקנים והמשפחות לא צריכים להיות על הדשא. אלה האנשים שמלווים את השחקנים 24/7 אחרי ניצחונות והפסדים. אין שום סיבה שהם לא יחגגו איתם על הדשא.

SaTla אמר:
ציטוט של הנכדה שלו
״זה תואר של המשפחה של השחקנים יותר ממה שזה תואר של האוהדים״

כי זה נכון באיזשהו מקום. תמיד בטקסים השחקנים קודם כל מברכים את המשפחות והמאמנים. אלה האנשים שמלווים אותם ביום יום

שמעתי את הראיון של גיא וויזנגר אצל קטן
הוא סיפר שכל שחקן צריך לזכור 20-26 תרגילים שהוא שולח לו. קטן כמובן היה בשוק. עוד משהו שהוא סיפר על התרגילים בקרנות ואז קטן מספר לו על "התרגיל" של אלישע בקרנות. בנוסף לפי השיחה נראה שהוא "פריק" של כדורגל, עובד בשעות 8-16, אחרי שהילדים הולכים לישון הוא בחדר עבודה. איש מקצוע אמיתי
שאנחנו חושבים על מעטפת למאמן אנחנו חושבים על אחד כזה. ששחר מדבר על מעטפת למאמן הוא מתכוון למשכורת בזמן, הונדה, מדי כדורגל

Adi81 אמר:
הוא סיפר שכל שחקן צריך לזכור 20-26 תרגילים שהוא שולח לו. קטן כמובן היה בשוק. עוד משהו שהוא סיפר על התרגילים בקרנות ואז קטן מספר לו על "התרגיל" של אלישע בקרנות. בנוסף לפי השיחה נראה שהוא "פריק" של כדורגל, עובד בשעות 8-16, אחרי שהילדים הולכים לישון הוא בחדר עבודה. איש מקצוע אמיתי
שאנחנו חושבים על מעטפת למאמן אנחנו חושבים על אחד כזה. ששחר מדבר על מעטפת למאמן הוא מתכוון למשכורת בזמן, הונדה, מדי כדורגל

כן לשמוע אותו ואת צרפתי גורם לך להבין איזה אנשי מקצוע איבדנו כאן. אנשים שנתנו גם לשחקנים להרגיש שהם חלק מה תהליך ונתנו להם מקום לבטא את עצמם ועובדה שזה עבד ושמעת על פלאניץ ואצילי ושרי וחזיזה ממציאים תרגילים ובאים מעצמם עם רעיונות.

ילדה טיפשה ופריבלגית. מקווה שאור שחר קצת יותר מחובר

Adi81 אמר:

קשה מאד להאזין לתכנית של קטן. למזלו הוא מקבל זכות לראיין אנשים שהקהל רוצה לשמוע אותם.
מעבר לזה שהוא תופס חלק נכבד בראיון ולא שם את הזרקור על המרואיינים שלו, בכל פעם שהוא מדבר על עצמו, אני חושב לעצמי שעדיף אם היה שותק.

ברק.י אמר:
Adi81 אמר:

קשה מאד להאזין לתכנית של קטן. למזלו הוא מקבל זכות לראיין אנשים שהקהל רוצה לשמוע אותם.
מעבר לזה שהוא תופס חלק נכבד בראיון ולא שם את הזרקור על המרואיינים שלו, בכל פעם שהוא מדבר על עצמו, אני חושב לעצמי שעדיף אם היה שותק.

קטן שם את כל הפוקוס על עצמו? לא יכול להיות

חח יניב קטן
אחד הלוזרים הגדולים שידענו

מעניין אם הוא לפעמים מתעורר עטוף זיעה באמצע הלילה אחרי עוד סיוט שבו מאמן זר עם ״אג׳נדה״ בא לגנוב לו את הכסף

Shocking4U אמר:
מעניין אם הוא לפעמים מתעורר עטוף זיעה באמצע הלילה אחרי עוד סיוט שבו מאמן זר עם ״אג׳נדה״ בא לגנוב לו את הכסף
לדעתי כן

מילה טובה מגיעה לו בסיפור של דילן

די בטוח שכולם הימרו שהסיפור של האופציה יימרח, משא ומתן וכו. ולשם שינוי הוא פשוט בא ושם את הכסף בלי שאלות.
לפחות הוא מוכן עד כה לעמוד מאחורי האמירה שלו שאת המיליונים ישים על שחקנים

Judokan אמר:
מילה טובה מגיעה לו בסיפור של דילן

די בטוח שכולם הימרו שהסיפור של האופציה יימרח, משא ומתן וכו. ולשם שינוי הוא פשוט בא ושם את הכסף בלי שאלות.
לפחות הוא מוכן עד כה לעמוד מאחורי האמירה שלו שאת המיליונים ישים על שחקנים

+1

לא מרשים אותי מימוש האופציה, זה היה חייב לקרות.
עידן עופר הוא הבעלים של הקבוצה הפורטוגלית, מפתיע ?

Judokan אמר:
ברק.י אמר:
Adi81 אמר:

קטן שם את כל הפוקוס על עצמו? לא יכול להיות

היחיד שאני אוהב ברדיו חיפה, למרות שהוא ברדיו חיפה

חזרה
למעלה