• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא הנהלה הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
קצת באיחור
אף פעם לא צפיתי בראיונות עם שחר לפחות לא במסיבות "עיתונאים"
איזה ליקוק תחת הוא מקבל שם שאני מבין למה הוא אוהב מסיבות כאלו
וגם אלברמן מצטרף לחגיגה ומחמיא לו על שהוא דואג למכבי חיפה ושוכח את רכבת הכישלונות בעשור הקודם

Adi81 אמר:
קצת באיחור
אף פעם לא צפיתי בראיונות עם שחר לפחות לא במסיבות "עיתונאים"
איזה ליקוק תחת הוא מקבל שם שאני מבין למה הוא אוהב מסיבות כאלו
וגם אלברמן מצטרף לחגיגה ומחמיא לו על שהוא דואג למכבי חיפה ושוכח את רכבת הכישלונות בעשור הקודם

מסכים בנוגע לחוסר הערך שבראיונות שלו.

לצד זאת, אני לא מצפה לשום דבר אחר מאלברמן או מכל גורם אחר במועדון ואני אפילו חושב שהם פועלים נכון כשהם מגנים עליו. לכל אדם שעולה לתקשורת מטעם המועדון יש אינטרס לייפות את המציאות, ראשית, עבור בניית נרטיב חיובי סביב המועדון, ושנית, משום שיענקלה זה זה הבוס שלהם. הם חייבים גם מסיבות אישיות וגם מסיבות מערכתיות להפגין חזית אחידה ויציבה כלפי חוץ.

האוהדים והתקשורת, אלו הם שתפקידם להיות ״האופוזיציה״ ולבקר דברים שנעשים. זה שהתקשורת לא עושה את זה (וכשזה קורה זה נעשה בצורה לא מקצועית ולא מכבדת) וזה שקולם של האוהדים כמבקרים חלוש, כאן טמונה הבעיה.

הכסף לא הולך על מאמן, הכסף לא הולך לשחקן.. אז על מי הוא כן הולך?

תשחרר כבר אשמדאי תשחררר

Judokan אמר:
מילה טובה מגיעה לו בסיפור של דילן

די בטוח שכולם הימרו שהסיפור של האופציה יימרח, משא ומתן וכו. ולשם שינוי הוא פשוט בא ושם את הכסף בלי שאלות.
לפחות הוא מוכן עד כה לעמוד מאחורי האמירה שלו שאת המיליונים ישים על שחקנים
זה מצחיק שאפילו לא עבר שבוע

הוא לא לומד כלום מהעבר?

ממשיך להתנהל בצורה זחוחה ושחצנית ולזלזל באוהדים.

עם כל הכבוד למה שהוא עשה פה, לקהל הזה מגיע יותר.

SaTla אמר:
Judokan אמר:

די בטוח שכולם הימרו שהסיפור של האופציה יימרח, משא ומתן וכו. ולשם שינוי הוא פשוט בא ושם את הכסף בלי שאלות.

שמע, אין לו פה התחלה של תלונה אליו. הסיבה לאי מימוש האופציה לא קשורה לקמצנות או חסכנות אלא לצרכים מקצועיים בעקבות בלתם אצילי

Judokan אמר:
SaTla אמר:
Judokan אמר:

שמע, אין לו פה התחלה של תלונה אליו. הסיבה לאי מימוש האופציה לא קשורה לקמצנות או חסכנות אלא לצרכים מקצועיים בעקבות בלתם אצילי
ברור שיש קמצנות. בכל מקרה הזר שצריך ללכת זה פיירו, גם מכירה בחצי מחיר כי ההחזר על ההשקעה נעשתה בעלייה לליגת האלופות. תשאיר את דילן, תעיף את פיירו ותביא סקורר מפלצת זר פלוס דוידה

בירקי אמר:
Judokan אמר:
SaTla אמר:

ברור שיש קמצנות. בכל מקרה הזר שצריך ללכת זה פיירו, גם מכירה בחצי מחיר כי ההחזר על ההשקעה נעשתה בעלייה לליגת האלופות. תשאיר את דילן, תעיף את פיירו ותביא סקורר מפלצת זר פלוס דוידה

זו דעתך, אבל פה אין שום קשר לשחר וחסכנות. פיירו נשאר כי עדיין מאמינים בו כחלוץ ראשון (וזו החלטה של אלברמן, לא של שחר).
אם כבר שחר היה רוצה לחסוך, היה לו הכי קל לממש את האופציה על דילן ולצאת מורווח מהעזיבה של אצילי. המחליף של אצילי עוד עלול לעלות יותר

יש לי רק בקשה אחת

אם הצהבת לוקחים אליפות

הפעם אל תברך אותם בעיתון בשמנו

בתכלס אפשר להגיד שהוא עבד עלינו, אמר משהו אחד במסיבת עיתונאים עם אלברמן ובפועל קורה משהו אחר לגמרי.
לא שזה מפתיע כן? זה הבן אדם

הקטע שכל העזיבות כבר לא היו בשליטתו באותו רגע, הרמאות היא שהוא אמר את זה בכלל לא שלא עמד במילה

Apoc אמר:
הקטע שכל העזיבות כבר לא היו בשליטתו באותו רגע, הרמאות היא שהוא אמר את זה בכלל לא שלא עמד במילה
זה כן בשליטתו להשקיע כסף בשחקנים

יכל להציע לאבו פאני חוזה משודרג משמעותית ולהשאיר אותו ולא עשה את זה

בוא נראה עוד איזה כסף ילך ל ״שחקנים״

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
זה כן בשליטתו להשקיע כסף בשחקנים

יכל להציע לאבו פאני חוזה משודרג משמעותית ולהשאיר אותו ולא עשה את זה

בוא נראה עוד איזה כסף ילך ל ״שחקנים״

שוב דעתי ידועה שאת אצילי פאני וסבע לא יכל להשאיר פה. גם את חלאילי עכשיו.

Shocking4U אמר:
יש לי רק בקשה אחת

אם הצהבת לוקחים אליפות

עדיף שיברך, ככה הרבה יבינו מי האיש.

Apoc אמר:

Shocking4U אמר:
יש לי רק בקשה אחת

אם הצהבת לוקחים אליפות

סיכויים מאוד נמוכים שהם יקחו אליפות למרות ההיחלשות שלנו.

Shocking4U אמר:
יש לי רק בקשה אחת

אם הצהבת לוקחים אליפות

איזה אליפות? הם לא מצליחים להחתים שחקנים ונתקעו עם הטרנטה. הם במצב הרבה יותר גרוע מאיתנו.

בירקי אמר:
Judokan אמר:
SaTla אמר:

מסכים לחלוטין.
אם פיירו היה מושאל אין סרט שהיו משאירים אותו. בדיעבד לא חושב שהיה צריך להשאיר את דילן כי אין לנו גם קשר אחורי וכי בעונה הבאה ככל הנראה יהיו 6 זרים על הדשא. אבל - צריך להתאבד על דוידה ולהביא סקורר להתקפה כמו יובאנוביץ' כי יש לנו בעיה רצינית עם מספרים בעונה הבאה. וזה בלי קשר לסבע שאנחנו לא יודעים אם הוא עוזב או לא.

בירקי אמר:
Judokan אמר:
SaTla אמר:

מה?
נניח ודילן נשאר וחתכת את פיירו, אתה עם 6 זרים.
איך תביא עוד חלוץ זר?
לפעמים מרגיש שעיקר הפוסטים בפורום זה נטו להתלונן ולא חשוב על מה ולמה.
אגב, פרקטית הרבה יותר קל לחתוך מישהו שנגמרת עליו האופציה/חוזה נגמר וכו' מאשר שחקן תחת חוזה שלך תחפש להשתחרר ממנו.

חזרה
למעלה