• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
lemmacantor אמר:
Hulk אמר:
לא מבין מה אתם רוצים ממנו הוא בעלים לא אוהד מהצפוני.
הוא מנהל העסק עם וזהבי יעזור לליגה לקבל נגיד יותר חסויות או חוזה זכויות שידור שמן יותר זה עוד כסף שהולך למועדון, מה שכן האחריות שלו היא להשקיע בקבוצה שלו ולהביא שחקנים איכותיים שיקפיצו אותנו רמה, ועל זה אני אשפוט אותו.

די נו. מה לבעלי קבוצה X מה קבוצה Y עושה?
לא יודע מה איתך לי פחות מפריע שהוא גנטלמן שיברך אותם עד מחר כל עוד התנהלות שלו תחרותית וטובה במידה ולו כמו שהיה בעשור הקודם אני הראשון שיבקר אותו

Daniel123 אמר:
Liberman אמר:
עוד סיפר קצב בהקשר לשתי היריבות הגדולות של הכדורגל הישראלי כי "אפתיע אתכם, אחת משיחות הטלפון הראשונות שקיבלתי אחרי ההודעה על זהבי הייתה מיענקל'ה שחר. הוא בירך אותי על העסקה כי הוא שמח שזהבי חוזר. גם מכבי חיפה שמחה שהוא שוב פה. זה מחזיר הרבה עניין לליגה וזה טוב לכדורגל הישראלי".

חחחח זקן מטומטם

מעניין אם לאפורטה היה מתקשר לפרס במידה והיו מחתימים את אמבפה והיה מברך אותו בטענה שזה טוב לליגה שלהם .

תודה רבה.

Daniel123 אמר:
Liberman אמר:
עוד סיפר קצב בהקשר לשתי היריבות הגדולות של הכדורגל הישראלי כי "אפתיע אתכם, אחת משיחות הטלפון הראשונות שקיבלתי אחרי ההודעה על זהבי הייתה מיענקל'ה שחר. הוא בירך אותי על העסקה כי הוא שמח שזהבי חוזר. גם מכבי חיפה שמחה שהוא שוב פה. זה מחזיר הרבה עניין לליגה וזה טוב לכדורגל הישראלי".

חחחח זקן מטומטם

מעניין אם לאפורטה היה מתקשר לפרס במידה והיו מחתימים את אמבפה והיה מברך אותו בטענה שזה טוב לליגה שלהם .

https://www.one.co.il/mobile/article/401140.html

די להיות ככ טרחנים.

כן אתם צודקים יענקלה אוהב את מכבי תל אביב הוא רוצה שהם יקחו אליפות ושזהבי יזיין אותנו פיפי קקי

hezildo אמר:
lemmacantor אמר:
חזי, שלוף מהארכיון.

התכוונת לזה?

https://sport1.maariv.co.il/israeli-soccer/ligat-haal/Article-777355/

אוקי השתכנעתי. יעקב שחר בעצם ב30 שנה האחרונות הוא חפרפרת שרוצה לתת אליפויות למכבי תל אביב. הוא שונא את הצבע הירוק ונגעל להגיע לכפר גלים

איזה נאום מנותק כהרגלו
אם הוא כל כך רוצה לעזור לבית"ר שיקח אותה

שחר: צ'מפיונס זה מסוכן, גם באירופית יש תמורה
נשיא מכבי חיפה נאם במסגרת אירוע פתיחת העונה למנויים, בנוכחות מאות מאוהדי הירוקים: "עזרתי בעבר ואעזור לבית"ר גם בעתיד, הם חשובים לליגה"

חחחחחחחחחחח איזה זקן מסריח לך הביתה כבר

Liberman אמר:
נשיא מכבי חיפה נאם במסגרת אירוע פתיחת העונה למנויים, בנוכחות מאות מאוהדי הירוקים: "עזרתי בעבר ואעזור לבית"ר גם בעתיד, הם חשובים לליגה"

נותק מהקשרו. אמר שמסוכן להשקיע ולהתאבד על אלופות כי אפשר להתרסק

Liberman אמר:

צ'מפיונס: שחר זה מסוכן, גם באלונה יש תמורה

לא שמעתי או קראתי את מה שאמר, אבל אם אמר שליגת האלופות זה מסוכן, זה פשוט לוזריות.
הקהל מילא כל איצטדיון בשנה שעברה, נתן לקבוצה הכנסות גדולות מאוד ומגיע לו לקבל בחזרה, גם אם זה אומר להשקיע קצת יותר ממה שתוכנן.

ירוק זה אני אמר:
לא שמעתי או קראתי את מה שאמר, אבל אם אמר שליגת האלופות זה מסוכן, זה פשוט לוזריות.
הקהל מילא כל איצטדיון בשנה שעברה, נתן לקבוצה הכנסות גדולות מאוד ומגיע לו לקבל בחזרה, גם אם זה אומר להשקיע קצת יותר ממה שתוכנן.
שאלו אותו האם הוא מתכוון להתאבד על זה. אמר שלא ובצדק

צריכים לקחת הימורים כדי להתקדם, אין מה לעשות. אחרת נשארים באותו מקום.

ירוק זה אני אמר:
אני דווקא מסכים איתו. הקבוצות הישראליות לא במקום שבו הם יכולות להתאבד כלכלית על העפלה לליגת האלופות כי המסלול שלנו לאלופות קשה בטירוף בטח למכבי חיפה הנוכחית עם הדירוג שלה. אם אתה תתאבד על זה כלכלית ולא תעפיל אתה יכול להתרסק כמו שקרה להרבה קבוצות אירופאיות אחרות שבנו את התקציבים שלהם סביב שלב בתים באירופה ואז התרסקו כשזה לא קרה

לא צריכים "להתאבד כלכלית", צריכים לקחת הימור מושכל על גדילה בהכנסות שלנו. הסיכוי לשלב בתים גבוה, עם רכש נכון אפשר לעשות פה סולד אאוט בכל משחק, למכור מרצ׳נדייס. חייבים לקחת את ההימור הזה כדי להתקדם.

ירוק לבן אמר:
לא צריכים "להתאבד כלכלית", צריכים לקחת הימור מושכל על גדילה בהכנסות שלנו. הסיכוי לשלב בתים גבוה, עם רכש נכון אפשר לעשות פה סולד אאוט בכל משחק, למכור מרצ׳נדייס. חייבים לקחת את ההימור הזה כדי להתקדם.
זה משהו אחר. ייאמר לזכותו שבשנתיים האחרונות מוציאים יותר כסף מבדר''כ (היו העברות בשכר גבוה גם בקיץ וגם בינואר, גם עכשיו עושה רושם שיביאו או לפחות ניסו להביא חלוץ ב1.6 מיליון יורו, זה הרבה כסף)

ירוק לבן אמר:
שלב בתים בקונפרנס כן. הסיכויים לשלב בתים בליגת אלופות מזעריים.

לליגת האלופות לא נוכל להגיע כי הפערים גדולים מדי, אבל לקונפרנס או ליגה אירופית אנחנו יכולים
להגיע ולא צריך "להתאבד כלכלית" בשביל זה. הבעיה היא ששחר אמר את הדברים האלה כבר לפני 20 שנה,
גם כשהפערים לא היו גדולים כל כך, הגישה שלו לא השתנתה במובן הזה.

פערים כספיים עם חלוצים אבל לבית"ר יש כסף תמיד חחחחח

חזרה
למעלה