• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא הנהלה הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
לא יודע על מה השאלה. הכסף ששחר קיבל מהצמפיונס ישמש אותו כדי לממן את התקציב של העונה הבאה והעונה שאחריה בלי להוציא שקל מהכיס.
הייתה תקווה שהוא יראה את זה כהזדמנות להגדלת השקעה בשביל למקסם סיכויים לשמור על האליפות ולחזור למעמדים האלה. אבל שחר הוא שחר, והגישה שלו היא מסגרת תקציבית לפני הכל. אם הישגים מגיעים במסגרתה - אחלה. ואם לא - גם מקום שני זה הישג.

חבל, קיוויתי שמהלכים כמו פיירו בתחילת העונה לימדו על שינוי גישה אצלו

אבל בגישה הזו הוא בסוף גם לא היה מקום שני ויצא ממסגרת תקציבית, כדי למממן כישלון. הצלחה היא תמיד הכי משתלמת כלכלית במצב שלנו לפחות.
אין צורך במגרש של 30 אלף בלי השתתפות קבועה בשלב בתים אירופי.

אני פחות מצטרף לעליהום כאן על שחר כי כן יש לי הרגשה שבנו כאן קבוצה מצוינת (שהוכיחה את עצמה בעליה דומיננטית לליגת האלופות) ביחד עם מערך סקאוטינג אקטיבי שהוכיח את עצמו והביא עוד שני זרים

לעומת אותה התקופה ב-2010 בה היה ידוע מראש שדורטה שטרכמן ועותמאן זה יריקה וזלזול באוהדים

305250928_1255028705314947_722197358124442992_n.jpg

האמת היא באמצע, בעיני - יש הרבה דברים שהוא שינה בגישה שלו בתקופת בכר-אלברמן (וזה לגמרי לזכותו), אבל עדיין יש איתו תקרת זכוכית ברורה שנובעת מהתנהלות "שקולה" ו-"אחראית".

מתפלל ליום שהוא יעזוב אותנו בעלים ללא שאיפה להתקדמות

גם מעבר להתנהלות הקבוצה בפן המקצועי שאני בספק אם יש לה אופק עתידי, ההתנהלות של המועדון היא בעיה בפני עצמה...
שלא נטעה בטעות לחשוב שיעקב שחר צריך להישאר

MH13 TILL I DIE אמר:
גם מעבר להתנהלות הקבוצה בפן המקצועי שאני בספק אם יש לה אופק עתידי, ההתנהלות של המועדון היא בעיה בפני עצמה...
שלא נטעה בטעות לחשוב שיעקב שחר צריך להישאר

מה זה להשאר? הוא כבר בן 83, עוד שנה-שנתיים הוא יפרוש.
אני גם לא חושב שעכשיו הוא מעורב כמו בעבר.

הוא השקיע את זה במניות של הפניקס, מה אתה רוצה עוד 20 שנה זה יהיה שווה פי כמה ואז הוא יוכל להביא את גוני נאור

יעקב הודיני שחר
העלים 100 מיליון שקל

Apoc אמר:
הוא השקיע את זה במניות של הפניקס, מה אתה רוצה עוד 20 שנה זה יהיה שווה פי כמה ואז הוא יוכל להביא את גוני נאור

יעקב הודיני שחר
העלים 100 מיליון שקל
כל הכסף הלך למענקים לשחקנים לפי הכתבות של היום

אנחנו מרוששים

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:

יעקב הודיני שחר
העלים 100 מיליון שקל

אנחנו מרוששים
80K לשחקן זה לא חצי אפילו
רק אם הוא היה מחלק מעל מיליון לכולם ואז אולי הייתי אומר

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:

יעקב הודיני שחר
העלים 100 מיליון שקל

אנחנו מרוששים

מענקים + קנסות של אופ"א חחח
בתכלס זה כבר איזה 3 מיליון יורו בלי צחוק

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:

יעקב הודיני שחר
העלים 100 מיליון שקל

אנחנו מרוששים

מענקים + קנסות של אופ"א חחח
בתכלס זה כבר איזה 3 מיליון יורו בלי צחוק
אופ״א נראה לי מתמוגגים מזה שמכבי חיפה בצ׳מפיונס. גם קנסות מטורפים כל משחק וגם מועדון קטן בקנה מידה אירופי שלא באמת יוכל להתלונן על זה

https://www.reddit.com/r/psg/comments/x8olfv/majestic_show_by_parisian_ultras_on_ucl_night/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3

גם פאריז קבילה על זה קנס?

זה פוגע בשמנו הטוב כמועדון מוביל ובנוסף חבל על הכסף שניתן היה להשקיע במועדון ובפעילויות למען הקהילה.

אני מבקש מכם, בכל לשון של בקשה, אנא הפסיקו עם זה!

חחחחחחחחחחחחחח, אין לי מה להגיד מעבר ללצחוק, חבל על הכסף שניתן היה להשקיע במועדון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואלה הוא צודק בקטע הזה
מדובר פה במאות אלפי אירו קנסות, זה פגיעה גדולה בקופת המועדון

זה שקופת המועדון גם ככה מעלה אבק כי יענקל'ה לא שולח אליה יד זה כבר משהו אחר

חזרה
למעלה