• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא הנהלה הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Apoc אמר:
וואלה הוא צודק בקטע הזה
מדובר פה במאות אלפי אירו קנסות, זה פגיעה גדולה בקופת המועדון

זה שקופת המועדון גם ככה מעלה אבק כי יענקל'ה לא שולח אליה יד זה כבר משהו אחר
אותי בעיקר ממש עיצבן שזרקו מול הכוכב האדום וכל המשחק היה עשן וזה דווקא שיחק לטובתם. סתם לפגוע בקבוצה שלך. באופן כללי לא מבין למה הם לא משקיעים יותר בתפאורה בצ׳מפיונס שלא בהכרח כוללת אבוקות. התפאורה היחידה היפה שהייתה העונה הייתה נגד בש באלוף האלופים

GreenGlory אמר:
זה פוגע בשמנו הטוב כמועדון מוביל ובנוסף חבל על הכסף שניתן היה להשקיע במועדון ובפעילויות למען הקהילה.

אני מבקש מכם, בכל לשון של בקשה, אנא הפסיקו עם זה!

חחחחחחחחחחחחחח, אין לי מה להגיד מעבר ללצחוק, חבל על הכסף שניתן היה להשקיע במועדון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איפה זה עלה?

RakMaccabi31 אמר:
GreenGlory אמר:
זה פוגע בשמנו הטוב כמועדון מוביל ובנוסף חבל על הכסף שניתן היה להשקיע במועדון ובפעילויות למען הקהילה.

אני מבקש מכם, בכל לשון של בקשה, אנא הפסיקו עם זה!

חחחחחחחחחחחחחח, אין לי מה להגיד מעבר ללצחוק, חבל על הכסף שניתן היה להשקיע במועדון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איפה זה עלה?

https://mhaifafc.com/newsPage?newsID=78081

נאסר אל חליפי הבריז ליענקלה וביקש סליחה דרך ״חברו פיני זהבי״ על זה שהוא לא מגיע מסיבות משפחתיות

הופכת לשותפה של בעלי השליטה לשעבר: קבוצת הכדורגל מכבי חיפה שיחקה אתמול בליגת האלופות נגד פריז סן־ז'רמן באחד מאירועי השיא של הספורט הישראלי. הקבוצה נמצאת בתקופת השיא המקצועית שלה, והעפלתה למפעל ליגת האלופות האירופי צפויה להכניס לה כ־100 מיליון שקל. הבעלים של הקבוצה — חברת מאיר שנמצאת בבעלות יעקב שחר ומשפחתו, יחד עם משפחת קז — צפויים ליהנות בימים הקרובים מאירוע שיא נוסף, במישור העסקי.

ל"כלכליסט" נודע כי באחת העסקאות הגדולות במשק הישראלי השנה צפויה חברת הביטוח הפניקס לרכוש 14%—15% ממניות קבוצת מאיר תמורת כ־550 מיליון שקל. העסקה משקפת לקבוצת מאיר — שלה שלל פעילויות עסקיות, שהמוכרת בהן היא פעילות יבוא הרכבים של וולוו והונדה — שווי של כ־3.7—3.8 מיליארד שקל. מרבית הכסף שתשקיע הפניקס תזרום לכיסי הבעלים ולא תוזרם לחברה. כלומר, הפניקס תרכוש מניות משחר וקז ולא יקצו לה מניות חדשות במאיר. עוד נודע כי במסגרת העסקה תקבל הפניקס אופציה לעלות לאחזקה של 20% לפי תנאים שייקבעו בין הצדדים.

כל כך עצוב לי לחשוב על כל הפעילויות לקהילה שלא יקרו עכשיו. שובר לב

מה אתם מתרגשים מההודעה הזו על האבוקות? זה מס שפתיים.
אם כל השחקנים והגורמים במועדון מעלים לסטורי את מופע האבוקות, סימן שהמועדון מאפשר לתת לזה במה.
אחרת, היו אומרים להם שלא להגדיל את החשיפה של זה.

שחר מבחינתו, בעמדה שהוא חייב להתנגד תקשורתית לאבוקות.
גם כי זה לא חוקי וגם כי הענישה תחמיר אם המועדון לא "יפעל נגד".

יום אחד אני אבין מה גורם לאיש עסקים לסכן השקעה של 80 מיליון שקל בעונה שהוא מרוויח בה 100, במקום להוסיף עוד כמה מיליונים כשהוא רואה שהקבוצה שלו נואשת לחיזוק. כבר השקעת כסף העונה, אתה מוכן לתת לכל זה להתבזבז על 2 מיליון יורו שאתה לא מוכן לשלם?

איזה כסף הוא השקיע העונה? גם לא צריך להשקיע מהכיס. הצלחה מקצועית צריכה להביא הצלחה כלכלית והצלחה כלכלית מקצועית. שהמועדון ישקיע את הכסף של עצמו.

חזרה
למעלה