• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא הנהלה הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מי יותר קמצן איצקו אמנון טיטנסקי או יענקלה?

Ultras-Haifa אמר:
Shocking4U אמר:
Ultras-Haifa אמר:
אתה לא יודע, אני כן.
אז למה לדעתך הוא לא הפך שולחנות?

כי הוא לא יהיה פה עונה הבאה.

יש לו חוזה לעוד שנתיים כמדומני (לא שזה ימנע ממנו להתקדם).
אבל כן זה מרגיש כמו תום עידן ברק בכר במכבי חיפה.

כרמליסט ירוק אמר:
אני מכין את עצמי להמשך של השנים הקשות. ברק בכר זה היה כרטיס לוטו, זה לא יחזור על עצמו

בהחלט.

מאז שעלינו לליגת האלופות רק קיצוצים היו פה. הכנסנו ממכירות ושחרורים יותר ממה שהוצאנו. שום חשיבה קדימה, רק שומרים על הריבוע.

אליאור אמר:
כרמליסט ירוק אמר:
אני מכין את עצמי להמשך של השנים הקשות. ברק בכר זה היה כרטיס לוטו, זה לא יחזור על עצמו

בהחלט.

מאז שעלינו לליגת האלופות רק קיצוצים היו פה. הכנסנו ממכירות ושחרורים יותר ממה שהוצאנו. שום חשיבה קדימה, רק שומרים על הריבוע.
בכר זה הילד שסותם את הפרצה בחור בסכר. ברגע שהוא ילך כולנו נטבע.

השנה עם הכסף מהאלופות הוא לא יצטרך להביא כסף מהבית וזה יותר טוב מאליפות עבורו.

תודה יענקאל על חלון לתפארת! מי צריך עומק בקישור כשיש את מאור לוי? 💪🏻

Shocking4U אמר:
השנה עם הכסף מהאלופות הוא לא יצטרך להביא כסף מהבית וזה יותר טוב מאליפות עבורו.

הוא כבר שנים לא מביא כסף מהבית. שלא יעבדו עלייך.

תפסיקו להתבכיין ותלכו לקנות את החולצות החדשות עם הפאצ׳ים של ליגת האלופות שהגיעו היום לחנות כדי שהמועדון לא יקרוס כלכלית מכל הקנסות של אופ״א

אני מקווה שהקופים מכינים מופע אבוקות מרשים למשחקים הבאים בצ'מפיונס, הקנסות האלה זה הדבר היחיד שכואב לו.

hezildo אמר:
אני מקווה שהקופים מכינים מופע אבוקות מרשים למשחקים הבאים בצ'מפיונס, הקנסות האלה זה הדבר היחיד שכואב לו.

לגמרי. יש בנק של 17 מיליון יורו לבזבז, שיילך על מופעי קהל במקום לכיס של שחר

צריך להוסיף למעבר לזה שכמעט לא הוציאו כסף על רכישת שחקנים חוץ מפיירו שגם 2 מההחתמות (דילן וקורנו) הם השאלות.

Shocking4U אמר:
תפסיקו להתבכיין ותלכו לקנות את החולצות החדשות עם הפאצ׳ים של ליגת האלופות שהגיעו היום לחנות כדי שהמועדון לא יקרוס כלכלית מכל הקנסות של אופ״א

אין חולצה אבל יש פאץ'

אפילו את זה הוא לא יודע לנהל

Shocking4U אמר:
צריך להוסיף למעבר לזה שכמעט לא הוציאו כסף על רכישת שחקנים חוץ מפיירו שגם 2 מההחתמות (דילן וקורנו) הם השאלות.

זה לא באמת אומר כלום.
קורנו הוא השאלה למראית עין בלבד ובתכלס זו רכישה ב300 אלף יורו.
ולגבי דילן זו לא השאלה מסוג 0 השקעה. בכל זאת להשאיל עם תשלום של 100 אלף יורו פלוס אופציה לא זולה (שאם ימשיך ביכולת הזו תמומש בוודאות). או במילים אחרות - החלטה ניהולית טובה ומפחיתת סיכון לבנות עסקה ככה

Shocking4U אמר:

והכניסו 2 מליון מפלאניץ

אם הוא משלשל את תקציב הנוער ומשפר את מחלקת המרץ' אין לי בעיה אם זה שהוא מתקמצן ברכש

RakMaccabi31 אמר:
אם הוא משלשל את תקציב הנוער ומשפר את מחלקת המרץ' אין לי בעיה אם זה שהוא מתקמצן ברכש

הוא לחלוטין משלשל את תקציב הנוער. כסף שנזרק לרוח.

חזרה
למעלה