ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Ultras-Haifa אמר:Shocking4U אמר:אז למה לדעתך הוא לא הפך שולחנות?Ultras-Haifa אמר:אתה לא יודע, אני כן.
כי הוא לא יהיה פה עונה הבאה.
כרמליסט ירוק אמר:אני מכין את עצמי להמשך של השנים הקשות. ברק בכר זה היה כרטיס לוטו, זה לא יחזור על עצמו
בכר זה הילד שסותם את הפרצה בחור בסכר. ברגע שהוא ילך כולנו נטבע.אליאור אמר:כרמליסט ירוק אמר:אני מכין את עצמי להמשך של השנים הקשות. ברק בכר זה היה כרטיס לוטו, זה לא יחזור על עצמו
בהחלט.
מאז שעלינו לליגת האלופות רק קיצוצים היו פה. הכנסנו ממכירות ושחרורים יותר ממה שהוצאנו. שום חשיבה קדימה, רק שומרים על הריבוע.
Shocking4U אמר:השנה עם הכסף מהאלופות הוא לא יצטרך להביא כסף מהבית וזה יותר טוב מאליפות עבורו.
hezildo אמר:אני מקווה שהקופים מכינים מופע אבוקות מרשים למשחקים הבאים בצ'מפיונס, הקנסות האלה זה הדבר היחיד שכואב לו.
Shocking4U אמר:תפסיקו להתבכיין ותלכו לקנות את החולצות החדשות עם הפאצ׳ים של ליגת האלופות שהגיעו היום לחנות כדי שהמועדון לא יקרוס כלכלית מכל הקנסות של אופ״א
Shocking4U אמר:צריך להוסיף למעבר לזה שכמעט לא הוציאו כסף על רכישת שחקנים חוץ מפיירו שגם 2 מההחתמות (דילן וקורנו) הם השאלות.
Shocking4U אמר:צריך להוסיף למעבר לזה שכמעט לא הוציאו כסף על רכישת שחקנים חוץ מפיירו שגם 2 מההחתמות (דילן וקורנו) הם השאלות.
RakMaccabi31 אמר:אם הוא משלשל את תקציב הנוער ומשפר את מחלקת המרץ' אין לי בעיה אם זה שהוא מתקמצן ברכש