KevinDurant אמר:ארד בר זה השובר שוויון שלך? זה מה שלדעתך היה משנה את הכל?ברק.י אמר:KevinDurant אמר:אז מה אפשר לעשות חוץ מגוני נאור?
אני חושב שנאור הוא האופציה הטובה ביותר, אבל הוא היה צריך להגיע כבר בקיץ ולא במקום נטע, אלא כשחקן לעיבוי הקישור. במצב הנוכחי, טוב שהגיע במקום נטע, אבל זה לא שם בצד את זה שאנחנו צריכים שחקן קישור נוסף לרוטציה. הייתי חושב את מי להביא עוד וארד בר, שהיו שיחות איתו בחלון ומסיים חוזה בקיץ, יכול להיות אופציה ריאלית ועדיפה על זרגרי (שלצערי, כבר נרשם בסגל למשחק מול ריינה).
אני לא צריך שוברי שוויון (למרות שהייתי שמח לכך). אני צריך שחקני רוטציה שיעבו את הסגל.
כל עוד מצבו הרפואי של ג'אבר לא ברור ולא ניתן להסתמך עליו, אנחנו יכולים לבנות בקישור רק על עלי, פאני ונאור. זרגרי וזערורה אלו שחקנים שצריך לשלב פה (אם בכלל), כשיש קישור יציב. אני לא רוצה לזרוק למים שחקנים צעירים שיצטרכו להציל את המולדת, כמו שנאלצנו לעשות בעבר עם נטע.
אותו הדבר נכון גם לגבי קשר התקפי. עד לפני דקה, מי שקיבל את הדקות היה מאור לוי (החלטה בזויה שלעצמה). עכשיו אפילו זוג רגליים שיכולים לתת מנוחה לאחרים אין. אני לא אתאכזב אם נראה פה את בדש/אברהם/דומיהם. יש לנו מעט מאד שחקנים שיודעים לייצר מצבים לאחרים בשליש ההתקפי ורצוי שיהיה פה עוד שחקן שיכול לסייע בזה.
האם זה האידיאל? לא, אבל זה עדיף, לדעתי, על כלום. בסופו של דבר, נקודת ההנחה שלי היא שבקיץ לא יהיו הזדמנויות חדשות. אין לנו שחקני אמצע וקישור התקפי שיוכלו להשתלב (מלבד זערורה, שכבר נמצא כאן), כנעאן ימשיך לעלות יותר מדי ושאר השחקנים בליגה ימשיכו להיות לכל היותר שחקני ספסל שיכולים להתפתח אצלנו (ואלו שיפרצו, יעלו כמו כנעאן). במקום לחכות לקיץ ולהיות שוב באותה סיטואציה (אולי בלי אליפות), עדיף לסגור את זה כבר עכשיו. שחקנים דרג ב' יכולים לסתום את החורים כרגע בחוזה קצר טווח בעלות נמוכה יחסית ולא תהיה בעיה למכור אותם בקיץ, אם יתקשו לעמוד בציפיות.