• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא הנהלה הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אני מבין שהעסקה עם האמריקאים מתה, אם בכלל הייתה אי פעם קיימת.

lemmacantor אמר:
אני מבין שהעסקה עם האמריקאים מתה, אם בכלל הייתה אי פעם קיימת.
נפלה, הם יגרמו לו לצאת באור שלילי מדי... הוא מחכה שיבוא בעלים יותר גרוע ממנו

לא נמאס לו להיות הבדיחה של הליגה? כמה פעמים אפשר להיות מושפל בצורה כזו?

אצילי, כנעאן, גאנם, בקסטר, סילה. כולם עושים ממנו צחוק ושום דבר לא מזיז לו

אם הייתי אבא לכדורגלן על גופתי המתה הוא לא היה חותם אצלו (למרות החלום לראות אותו במכבי חיפה, החלום יכול לחכות לבעלים יותר נורמלי)

KevinDurant אמר:

הבדיחה על חשבוננו. הבן אדם בן 85 הוא בטח כבר מצליח לזכור מה קרה לפני שבוע

אני כתבתי למעלה שאני רואה יותר ויותר אוהדים נורמטיביים, רחוקים מאוד מהסצינה של הצפוני מתהפכים עליו ואני מקווה שהמקורבים אליו מייעצים לו למכור לפני שכל זכר חיובי אליו ילך ויעלם

DelPiero אמר:
KevinDurant אמר:

אני כתבתי למעלה שאני רואה יותר ויותר אוהדים נורמטיביים, רחוקים מאוד מהסצינה של הצפוני מתהפכים עליו ואני מקווה שהמקורבים אליו מייעצים לו למכור לפני שכל זכר חיובי אליו ילך ויעלם

כי אותם אוהדים טעמו 5 שנים של הצלחות בסמי עופר.

lemmacantor אמר:
DelPiero אמר:
KevinDurant אמר:

רוב האלו שאני מכיר היו יושבים בג' ו- 5 ועברו עם הקבוצה הכל עוד הרבה לפני ה 3 אליפויות בסמי, כולל הצלחות, בושות, פקסים ומה לא מדבר איתך על אנשים שמשנות התשעים הולכים למשחקים שמעולם לא דיברו כמו עכשיו.

שנים הייתי "חסיד" של שחר...אבל אני חושב שהגיע הזמן למכור...הבן אדם איבד את זה לגמרי..

DelPiero אמר:
lemmacantor אמר:
DelPiero אמר:

רוב האלו שאני מכיר היו יושבים בג' ו- 5 ועברו עם הקבוצה הכל עוד הרבה לפני ה 3 אליפויות בסמי, כולל הצלחות, בושות, פקסים ומה לא מדבר איתך על אנשים שמשנות התשעים הולכים למשחקים שמעולם לא דיברו כמו עכשיו.

סמי עופר מתקן להצלחות בלבד. קריית אליעזר היה מתקן מיושן ודי פרימיטיבי. המעבר לסמי עופר מציב התנהלות גרועה באור מגוחך. סמי עופר מתקן בילוי.

לדעתי בלבד, הוא, עוזי, אור וכל סביבתו התנתקו ממכבי חיפה באופן לא רשמי.

שמו את כל הסמכויות אצל איציק עובדיה ואמרו לו יש לך X תקציב, אל תחרוג ממנו ושיהיה בהצלחה.

KevinDurant אמר:

שמו את כל הסמכויות אצל איציק עובדיה ואמרו לו יש לך X תקציב, אל תחרוג ממנו ושיהיה בהצלחה.

אתה בעצם טוען שאיציק עובדיה המנהל המקצועי? כי זה מה שאומרים למנהל מקצועי.
זה לא שאני לא מסכים איתך.

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:

אתה בעצם טוען שאיציק עובדיה המנהל המקצועי? כי זה מה שאומרים למנהל מקצועי.
זה לא שאני לא מסכים איתך.
מנהל מקצועי וגם מנכ''ל. הוא עושה הכל במכבי חיפה היום

המכתב שהוא רצה לכתוב ולא כתב:

"אבקש לעדכנכם באופן רשמי וסופי כי בכוונתי להפסיק את ההשקעה הכספית האישית שלי במועדון שבבעלותי, וזאת עם תום עונת המשחקים הנוכחית.

מהלך למעלה משלושה עשורים, ליוויתי את מכבי חיפה והשקעתי בה סכומי עתק, מיליוני שקלים מדי עונה, מתוך תחושת מחויבות עמוקה, אהבה למועדון, אהבה למשחק ואמונה בחשיבותו של הספורט בכלל והכדורגל בפרט כחלק בלתי נפרד מהחברה הישראלית והעיר חיפה.

ההחלטה על הפסקת ההשקעה התקבלה לאחר בחינה מעמיקה ומתוך תחושת אחריות ומודעות לשינויים הטבעיים שמביאה עמה התקופה הנוכחית בחיי, הן מבחינת גילי והן לאור שיקולים אישיים ובריאותיים המחייבים התמקדות בתחומים אחרים.

יודגש כי אינני נוטש את המועדון, אך בכוונתי להפסיק לשמש כתובת לפניות כספיות ומקור מימון לפעילות השוטפת וניהול הקבוצה. המשמעות היא שכבר מעתה, איני צפוי להזרים כספים לעונת 2025/26 והלאה. עם זאת, אפעל לכיסוי התחייבויות המועדון השוטפות הנוגעות לעונה הנוכחית.

אני מזמין כל גורם, יחיד או תאגיד, המעוניינים להיכנס לתמונה ולקחת על עצמם את בעלות וזכויות המועדון, לפנות אליי או לנציגיי לגבי אפשרות העברת זכויות הניהול וההפעלה של המועדון, מתוך מטרה להבטיח את עתידו ויציבותו גם בהמשך.

החל ממועד זה ועד להודעה אחרת או מציאת גורם מתאים שייטול על עצמו את קבלת זכויות הניהול של המועדון, אני מפקיד את הניהול השוטף בידי המנכ"ל איציק עובדיה, אשר ישמש כנאמן ונציג מטעמי. איציק יפעל עבור המועדון ויהיו אחראי על כלל ההיבטים הניהוליים, לרבות ההתנהלות מול הבקרה התקציבית.

לצורך כך עובדיה יהיה הגורם המוסמך והמייצג של המועדון בכל הקשור לאישורי תקציב העונה הבאה ובפרט בכל הנוגע לנושא הערבויות, הביטחונות והתחייבויות המועדון כלפי הרשות. אשוב ואודה לכם על הליווי, שיתוף הפעולה והעשייה המשותפת לאורך השנים, ועל פעילותכם החשובה לשמירה על תקינות והתנהלות כלכלית נאותה במועדוני הכדורגל בישראל."

HaifaWave אמר:
הוא מיצה

זה אנדרסטייטמנט. בסוף יצא עם רגליים קדימה מרחוב המסגר בעקבות הטבע, וכל האוהדים בלב יגידו "ברוך שפטרנו". למה צריך להגיע למצב כזה?

lemmacantor אמר:
HaifaWave אמר:
הוא מיצה

זה אנדרסטייטמנט. בסוף יצא עם רגליים קדימה מרחוב המסגר בעקבות הטבע, וכל האוהדים בלב יגידו "ברוך שפטרנו". למה צריך להגיע למצב כזה?

עליו נאמר הוא עוד יקבור את כולנו

3 אליפויות ב14 שנים האחרונות. מכבי תא עם 7 אליפויות בזמן הזה. בש גם עם שלוש.
לפעמים צריך להסתכל במראה. הוא קידם את הקבוצה משנות ה90 אבל כרגע עם שחר או בלי זה כבר לא משנה הרבה. מקסימום נתרסק עוד קצת, מה זה משנה כבר.

lemmacantor אמר:
HaifaWave אמר:
הוא מיצה

כמו שכתבתי כבר, יעקב יסר אותנו בשוטים, אור ייסר אותנו בעקרבים. יהיה אפילו יותר גרוע מעכשיו

שמעתי כבר מה 2 אנשים שמקורבים למשפחת שחר שבסיום העונה הנוכחית יסתיים עידן במכבי חיפה.
הלוואי.

חזרה
למעלה