MH13 TILL I DIE
אלוף המדינה
החלק העיקרי של הבעיהAdi81 אמר:חלק מהבעיה ולא חלק מהפתרון
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
החלק העיקרי של הבעיהAdi81 אמר:חלק מהבעיה ולא חלק מהפתרון
נפלה, הם יגרמו לו לצאת באור שלילי מדי... הוא מחכה שיבוא בעלים יותר גרוע ממנוlemmacantor אמר:אני מבין שהעסקה עם האמריקאים מתה, אם בכלל הייתה אי פעם קיימת.
KevinDurant אמר:לא נמאס לו להיות הבדיחה של הליגה? כמה פעמים אפשר להיות מושפל בצורה כזו?
אצילי, כנעאן, גאנם, בקסטר, סילה. כולם עושים ממנו צחוק ושום דבר לא מזיז לו
DelPiero אמר:KevinDurant אמר:לא נמאס לו להיות הבדיחה של הליגה? כמה פעמים אפשר להיות מושפל בצורה כזו?
הבדיחה על חשבוננו. הבן אדם בן 85 הוא בטח כבר מצליח לזכור מה קרה לפני שבוע
אני כתבתי למעלה שאני רואה יותר ויותר אוהדים נורמטיביים, רחוקים מאוד מהסצינה של הצפוני מתהפכים עליו ואני מקווה שהמקורבים אליו מייעצים לו למכור לפני שכל זכר חיובי אליו ילך ויעלם
lemmacantor אמר:DelPiero אמר:KevinDurant אמר:לא נמאס לו להיות הבדיחה של הליגה? כמה פעמים אפשר להיות מושפל בצורה כזו?
הבדיחה על חשבוננו. הבן אדם בן 85 הוא בטח כבר מצליח לזכור מה קרה לפני שבוע
אני כתבתי למעלה שאני רואה יותר ויותר אוהדים נורמטיביים, רחוקים מאוד מהסצינה של הצפוני מתהפכים עליו ואני מקווה שהמקורבים אליו מייעצים לו למכור לפני שכל זכר חיובי אליו ילך ויעלם
כי אותם אוהדים טעמו 5 שנים של הצלחות בסמי עופר.
DelPiero אמר:lemmacantor אמר:DelPiero אמר:הבדיחה על חשבוננו. הבן אדם בן 85 הוא בטח כבר מצליח לזכור מה קרה לפני שבוע
כי אותם אוהדים טעמו 5 שנים של הצלחות בסמי עופר.
רוב האלו שאני מכיר היו יושבים בג' ו- 5 ועברו עם הקבוצה הכל עוד הרבה לפני ה 3 אליפויות בסמי, כולל הצלחות, בושות, פקסים ומה לא מדבר איתך על אנשים שמשנות התשעים הולכים למשחקים שמעולם לא דיברו כמו עכשיו.
KevinDurant אמר:לדעתי בלבד, הוא, עוזי, אור וכל סביבתו התנתקו ממכבי חיפה באופן לא רשמי.
שמו את כל הסמכויות אצל איציק עובדיה ואמרו לו יש לך X תקציב, אל תחרוג ממנו ושיהיה בהצלחה.
מנהל מקצועי וגם מנכ''ל. הוא עושה הכל במכבי חיפה היוםApoc אמר:KevinDurant אמר:לדעתי בלבד, הוא, עוזי, אור וכל סביבתו התנתקו ממכבי חיפה באופן לא רשמי.
שמו את כל הסמכויות אצל איציק עובדיה ואמרו לו יש לך X תקציב, אל תחרוג ממנו ושיהיה בהצלחה.
אתה בעצם טוען שאיציק עובדיה המנהל המקצועי? כי זה מה שאומרים למנהל מקצועי.
זה לא שאני לא מסכים איתך.
HaifaWave אמר:הוא מיצה
lemmacantor אמר:HaifaWave אמר:הוא מיצה
זה אנדרסטייטמנט. בסוף יצא עם רגליים קדימה מרחוב המסגר בעקבות הטבע, וכל האוהדים בלב יגידו "ברוך שפטרנו". למה צריך להגיע למצב כזה?
כמו שכתבתי כבר, יעקב יסר אותנו בשוטים, אור ייסר אותנו בעקרבים. יהיה אפילו יותר גרוע מעכשיוlemmacantor אמר:HaifaWave אמר:הוא מיצה
זה אנדרסטייטמנט. בסוף יצא עם רגליים קדימה מרחוב המסגר בעקבות הטבע, וכל האוהדים בלב יגידו "ברוך שפטרנו". למה צריך להגיע למצב כזה?