• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Shocking4U אמר:
אם זה נכון אז זה רק מראה כמה אין טעם במנהל מקצועי במכבי חיפה. הבאת מישהו (עזבו שהוא גרוע ולא מתאים) שאמור להתוות דרך ובגלל 2 הפסדים במפעל שלא מעניין את אף אחד אתה זורק את כל הדרך שהוא מנסה להתוות?

בגלל זה טוני הפך למאשר ובגלל זה שחר "רוצה לגדל מנהל מקצועי".
ועד כמה בכר צריך להיות נואש לעוד שקל, שזקן בן 85 מזיז לו דברים על הלוח? שיפרשו שניהם.

השאלה זה מתי הוא לא היה מעורב? הוא הרי בוחר את האנשי מקצוע. זה לא גולדהאר שממנה אנשים כמו אנגלידיס שיבחר את אותו מנהל מקצועי

DelPiero אמר:
קורא על אוהדי לאציו מחרימים ו90 אחוז לא מחדשים מנוי
אךך מתי אצלנו
מתי שהקהל פה יתחיל להיות ממושמע ולא תראה מלא שמנסים לתפוס מקומות בצפוני מיד עם פתיחת המכירה לקהל הרחב

איך זה שבכדורסל יש כל כך הרבה מליארדים לרכישה של קבוצות ורק למכבי חיפה המועדון עם הכי הרבה אוהדים בארץ לא מצליחים למצוא רוכש? גדול מבינתי
מה עוד צריך לקרות כדי שהוא ימכור הטרחן היהיר הזה?

greenguy אמר:
איך זה שבכדורסל יש כל כך הרבה מליארדים לרכישה של קבוצות ורק למכבי חיפה המועדון עם הכי הרבה אוהדים בארץ לא מצליחים למצוא רוכש? גדול מבינתי
כי שם מחפשים ופה לא מחפשים.

גם בכדורסל יש את העניין של היורוליג שמכניס הרבה כסף ברגע שאתה חבר קבע שם

greenguy אמר:

כמה רוכשים יהיו לרכב שלך, אם תציע אותו למכירה, אבל תדרוש לנסוע בו עוד שנה או שנתיים?

lemmacantor אמר:
greenguy אמר:

כמה רוכשים יהיו לרכב שלך, אם תציע אותו למכירה, אבל תדרוש לנסוע בו עוד שנה או שנתיים?
ברור לי לגמרי זה הוא הבעיה והוא לא מוכן למכור
יותר מזה אני יודע שלפני כמה שנים היו רוכשים אנגלים עמידים מאוד מאוד שהתעניינו ושחר ענה להם שהמותג לא למכירה
ימח שמו

https://www.israelhayom.co.il/sport/israeli-soccer/article/21149722

זה בדיחה, שאצלם זה תמיד אחרי הפסד גבוה באירופה, ואצלנו אחרי תבוסה לקרית שמונה, האוהדים מרוצים מהמצב. חבל שאין לנו טיפה אוהדי הצלחות שגם כן ידרשו תשובות על מצב המועדון בשנים האחרונות. ולא הכוונה היא לא למפגש של "הצלחה היא סכנה". לארגוני אוהדים שלהם ולקהל הרחב יש גם אשמה שהם הולכים אחרי המועדון כמו שבי, אני לא רוצה להגיד את מי זה מזכיר לי

tago064 אמר:

זה בדיחה, שאצלם זה תמיד אחרי הפסד גבוה באירופה, ואצלנו אחרי תבוסה לקרית שמונה, האוהדים מרוצים מהמצב. חבל שאין לנו טיפה אוהדי הצלחות שגם כן ידרשו תשובות על מצב המועדון בשנים האחרונות. ולא הכוונה היא לא למפגש של "הצלחה היא סכנה". לארגוני אוהדים שלהם ולקהל הרחב יש גם אשמה שהם הולכים אחרי המועדון כמו שבי, אני לא רוצה להגיד את מי זה מזכיר לי

הסיכוי שמיץ יענה להם ברצינות או יתייחס לזה בכלל זה כמו הסיכוי שמרגו רובי תענה לי באינסטגרם.
אני גם לא חושב שהצעד הנכון זה מחאות ולשרוף את המועדון זה לא ימשוך מליארדרים תשכחו מזה, אם הקהל רוצה להחליף בעלות שירתום כמה אוהדים שלנו שחזקים ברמה העסקית ויביאו מישהו כמו העורך הדין ההוא שהביא להם את שניידר ומיץ.

Hulk אמר:
tago064 אמר:

הסיכוי שמיץ יענה להם ברצינות או יתייחס לזה בכלל זה כמו הסיכוי שמרגו רובי תענה לי באינסטגרם.
אני גם לא חושב שהצעד הנכון זה מחאות ולשרוף את המועדון זה לא ימשוך מליארדרים תשכחו מזה, אם הקהל רוצה להחליף בעלות שירתום כמה אוהדים שלנו שחזקים ברמה העסקית ויביאו מישהו כמו העורך הדין ההוא שהביא להם את שניידר ומיץ.

זה לא משנה אם הוא יתייחס אל זה או לא. זה העניין שהם אשכרה רוצים לדעת על ההתנהלות אצלם, זה קהל שקונה מנויים ומכניס כסף למועדון. זה לא קונים בסיפור שאתה לא מרוצה אז עוברים לקנות בסופר אחר. הגדולות בארץ מתייחסות לאוהדים שלהם כלקוחות וזהו וזה לא ככה. כן, אפשר להגיד שהם בכיינים כי שיסתכלו עלינו, אצלנו יש מכירות חיסול כל עונה, אבל אני אומר לעצמי, הלוואי שאצלנו היו מתלוננים ומוחים ולא רק על דפי הרשת.

חזרה
למעלה