נושא הנהלה הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מקללים את ליאור את בכר את איציק ושותקים איתו
בכל הקשת התקשורתית עד הקהל. טוב שלא מקללים את האפסנאי

העיקר ביתר חשובה לליגה שלנו אה? חתיכת בדיחה. זה מה שיזכרו מהזקן הזה, כמה שהוא בדיחה ואיך ירקו לו בפנים ברגע הראשון כל אחד בתורו. יאללה שחרר

דבר הנשיא, הפעם על ירין לוי, זו אחת הסיבות למה אף מנהל מקצועי רציני לא ידרוך כאן. זו סוגיה שהיא נטו באחריות מנהל מקצועי ואם צריך עליו לדבר.

אחרון תומכיו, רוצה שיעזוב כבר שנים ולדעתי הוא מיצה פה לגמרי וצריך ללכת מזמן.

להגיע למשחק ולשמוע שכל המשחקים רק מקללים ושרים בגנותו (כן, זה קהל רחב, לא היה עידוד), יותר ממה שמעודדים את מכבי חיפה, במשחק שאתה מנצח בו (כן, גם ב2-0, גם ב3-0), זה מופרע מבחינתי.

מילא בתחילת משחק, בסוף משחק, אחרי השפלה, ספיגה, משהו.

לי אישית זה צרם.

להגיע למשחק ולשמוע שכל המשחקים רק מקללים ושרים בגנותו (כן, זה קהל רחב, לא היה עידוד), יותר ממה שמעודדים את מכבי חיפה, במשחק שאתה מנצח בו (כן, גם ב2-0, גם ב3-0), זה מופרע מבחינתי.

לי אישית זה צרם.
אני לא מסכים איתך.
אין קשר לתוצאה או כמה אתה מוביל.
הקבוצה שבויה תחת בעלים הזוי ולא תחרותי ויש מטרה ברורה,שהוא ימכור.
אתה לא צועק את זה רק בכשלונות אתה צועק את זה כל הזמן עד שהוא ילך. מסכים לגבי שחקן כזה או אחר הם לא אשמים. האשם היחיד זה שחר ולכן לא צריך להרפות במשך 90 דק(ואם אפשר גם אחרי) עד שהוא יעוף מפה

לי אישית זה צרם.

דוראנט מבין אתה אומר וגם אני הרגשתי ככה אבל זה קצת לא הוגן מבחינת הפורום להגיד את זה אחרי שלאורך כל השנתיים האחרונות באנו אליהם בטענות שהם לא עקביים עם המחאה.
לפי מה שאני מבין מהפוסט שלהם הם רואים את אי הכנסת העידוד כצעד נגד השלטי מחאה מהמועדון אז נראה שהם ניסו להמשיך את המחאה בכח.

בסוף המחאה הזאת חשובה ומהותית יותר מאיך שאנחנו או השחקנים מרגישים בזמן המשחק ובואו נודה באמת...אנחנו לא הולכים לסיים את העונה הזאת מעל מקום 4, גם אם נתנו 4 לקריית שמונה.

לי אישית זה צרם.
מה שמופרע זה שאתה חושב שיש קשר בין תוצאה במשחק ספציפי למחאה נגדו.

לי אישית זה צרם.
מחאה נגדו לא צריכה להיות תלוית תוצאה. והוא מספיק מטומטם יהחה לעזוב כשהוא מבוזה. חוסר מודעות מדרגה הכי גבוהה.

אני אגיב פעם אחת לכולם.

ברור שהמחאה מולו במקום ומעל הכל ולא קשורה לתוצאה כזו או אחרת.

אבל באמצע משחק, אחרי שערים, אפשר גם לעודד את מכבי חיפה קצת תוך כדי ולא רק לקלל את יענקל׳ה ורפאלוב.

צרם לי באופן כללי שלא היה עידוד במהלך המשחק, גם ששרקו בוז לקאני לדוגמה.

זה פחות העיסוק באיש כזה או אחר אלא באווירה שלילית ופחות אווירה של עידוד ותמיכה, זו הייתה הכוונה שלי פה.

אני לא טוען שבגלל שניצחנו לא צריך לבקר או למחות.

אני אגיב פעם אחת לכולם.

ברור שהמחאה מולו במקום ומעל הכל ולא קשורה לתוצאה כזו או אחרת.

אבל באמצע משחק, אחרי שערים, אפשר גם לעודד את מכבי חיפה קצת תוך כדי ולא רק לקלל את יענקל׳ה ורפאלוב.

צרם לי באופן כללי שלא היה עידוד במהלך המשחק, גם ששרקו בוז לקאני לדוגמה.

זה פחות העיסוק באיש כזה או אחר אלא באווירה שלילית ופחות אווירה של עידוד ותמיכה, זו הייתה הכוונה שלי פה.

אני לא טוען שבגלל שניצחנו לא צריך לבקר או למחות.
אפשר גם לעודד את מכבי חיפה קצת תוך כדי, אם ההנהלה היו רוצים שזה יקרה הם היו עושים מעשה בנדון במקום לעשות יד אחת עם המשטרע

לגיטימי לא לעודד, אבל בשביל מה באתם אם אתם לא מעודדים? עדיף כבר שישחקו מול יציעים ריקים. הקהל של מכבי חיפה הוא מהפחות חכמים בליגה.
לשרוק בוז לשחקן (כל שחקן) מהקבוצה שלך זה גועל נפש, בטח שהוא לא עשה כלום שמצדיק את השריקות.

לגיטימי לא לעודד, אבל בשביל מה באתם אם אתם לא מעודדים? עדיף כבר שישחקו מול יציעים ריקים. הקהל של מכבי חיפה הוא מהפחות חכמים בליגה.
לשרוק בוז לשחקן (כל שחקן) מהקבוצה שלך זה גועל נפש, בטח שהוא לא עשה כלום שמצדיק את השריקות.
הודיעו על איסור ציוד אחרי שכולם כבר קנו כרטיס, אז מה יעשו איתו?
וחוץ מזה יש את מדיניות המועדון בעניין זכאויות ומנויי חוץ...

מש"ל. חרם היה צריך לבוא מזמן. הורג כמה ציפורים במכה אחת.

חזרה
למעלה