ברגע שמוחים נגד רפאלוב ועובדיה, זה מתקרב אליו ויש כבר התעוררות בקהל נגדובן זונה איך עדיין כל האש לא עליו. הבן אדם חתול
בן זונה איך עדיין כל האש לא עליו. הבן אדם חתול
מי שותק? המחאה מתמקדת בו בראש ובראשונהמקללים את ליאור את בכר את איציק ושותקים איתו
בכל הקשת התקשורתית עד הקהל. טוב שלא מקללים את האפסנאי
אני לא מסכים איתך.אחרון תומכיו, רוצה שיעזוב כבר שנים ולדעתי הוא מיצה פה לגמרי וצריך ללכת מזמן.
להגיע למשחק ולשמוע שכל המשחקים רק מקללים ושרים בגנותו (כן, זה קהל רחב, לא היה עידוד), יותר ממה שמעודדים את מכבי חיפה, במשחק שאתה מנצח בו (כן, גם ב2-0, גם ב3-0), זה מופרע מבחינתי.
מילא בתחילת משחק, בסוף משחק, אחרי השפלה, ספיגה, משהו.
לי אישית זה צרם.
אחרון תומכיו, רוצה שיעזוב כבר שנים ולדעתי הוא מיצה פה לגמרי וצריך ללכת מזמן.
להגיע למשחק ולשמוע שכל המשחקים רק מקללים ושרים בגנותו (כן, זה קהל רחב, לא היה עידוד), יותר ממה שמעודדים את מכבי חיפה, במשחק שאתה מנצח בו (כן, גם ב2-0, גם ב3-0), זה מופרע מבחינתי.
לי אישית זה צרם.
מה שמופרע זה שאתה חושב שיש קשר בין תוצאה במשחק ספציפי למחאה נגדו.אחרון תומכיו, רוצה שיעזוב כבר שנים ולדעתי הוא מיצה פה לגמרי וצריך ללכת מזמן.
לי אישית זה צרם.
מחאה נגדו לא צריכה להיות תלוית תוצאה. והוא מספיק מטומטם יהחה לעזוב כשהוא מבוזה. חוסר מודעות מדרגה הכי גבוהה.אחרון תומכיו, רוצה שיעזוב כבר שנים ולדעתי הוא מיצה פה לגמרי וצריך ללכת מזמן.
לי אישית זה צרם.
אפשר גם לעודד את מכבי חיפה קצת תוך כדי, אם ההנהלה היו רוצים שזה יקרה הם היו עושים מעשה בנדון במקום לעשות יד אחת עם המשטרעאני אגיב פעם אחת לכולם.
ברור שהמחאה מולו במקום ומעל הכל ולא קשורה לתוצאה כזו או אחרת.
אבל באמצע משחק, אחרי שערים, אפשר גם לעודד את מכבי חיפה קצת תוך כדי ולא רק לקלל את יענקל׳ה ורפאלוב.
צרם לי באופן כללי שלא היה עידוד במהלך המשחק, גם ששרקו בוז לקאני לדוגמה.
זה פחות העיסוק באיש כזה או אחר אלא באווירה שלילית ופחות אווירה של עידוד ותמיכה, זו הייתה הכוונה שלי פה.
אני לא טוען שבגלל שניצחנו לא צריך לבקר או למחות.
הודיעו על איסור ציוד אחרי שכולם כבר קנו כרטיס, אז מה יעשו איתו?לגיטימי לא לעודד, אבל בשביל מה באתם אם אתם לא מעודדים? עדיף כבר שישחקו מול יציעים ריקים. הקהל של מכבי חיפה הוא מהפחות חכמים בליגה.
לשרוק בוז לשחקן (כל שחקן) מהקבוצה שלך זה גועל נפש, בטח שהוא לא עשה כלום שמצדיק את השריקות.
עכשיו גם הוסיפו סעיף (לא יודע עד כמה רלוונטי) שהכרטיס חייב לעבור בברקוד בשביל שייחשב הגעהאפשר לא לבוא גם אם קנית כרטיס
מש"ל. חרם היה צריך לבוא מזמן. הורג כמה ציפורים במכה אחת.לגיטימי לא לעודד, אבל בשביל מה באתם אם אתם לא מעודדים? עדיף כבר שישחקו מול יציעים ריקים. הקהל של מכבי חיפה הוא מהפחות חכמים בליגה.
לשרוק בוז לשחקן (כל שחקן) מהקבוצה שלך זה גועל נפש, בטח שהוא לא עשה כלום שמצדיק את השריקות.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!