• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הנוער הירוק עונת 23/24 - מאמן נולד

• יוצר הנושא יוצר הנושא Judokan
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Apoc אמר:
הנוער ניצח 2-0 את הנוער של הכוכב האדום (עם ברק בכר ביציע) במסגרת מחנה האימונים בסרביה, דיסטלפלד ודהן כבשו.

מה העמדה בדיוק של דיסטלפלד על המגרש? יותר 10 או קשר אמצע 8? נראה כמו פרוספקט שכבר אוטוטו צריך לקבל דקות בוגרים איפשהו.

הוא 8+

nk1230 אמר:
Apoc אמר:
הנוער ניצח 2-0 את הנוער של הכוכב האדום (עם ברק בכר ביציע) במסגרת מחנה האימונים בסרביה, דיסטלפלד ודהן כבשו.

מה העמדה בדיוק של דיסטלפלד על המגרש? יותר 10 או קשר אמצע 8? נראה כמו פרוספקט שכבר אוטוטו צריך לקבל דקות בוגרים איפשהו.

הוא 8+

אני התרשמתי ממנו יותר כ-10 (קשר בפוקוס התקפי, שגם לוקח לצדדים כשצריך לסייע להתקפה).

נגיד במהלך העונה, קישור האמצע שלנו הסתמך על חרמש כאחורי, אוטאצ'י כ50/50 (לפני שהושאל) ובן שימול לפניהם.

דיסטלפלד כששיחק היה בדרך כלל בעמדה של בן שימול

Judokan אמר:
nk1230 אמר:
Apoc אמר:

הוא 8+

אני התרשמתי ממנו יותר כ-10 (קשר בפוקוס התקפי, שגם לוקח לצדדים כשצריך לסייע להתקפה).

נגיד במהלך העונה, קישור האמצע שלנו הסתמך על חרמש כאחורי, אוטאצ'י כ50/50 (לפני שהושאל) ובן שימול לפניהם.

דיסטלפלד כששיחק היה בדרך כלל בעמדה של בן שימול

הם שחקו ביחד בן שימול ודיסטלפלד.. תראה את המשחקים הוא יורד המון למטה לעזור,בעיקר בשמאל. בגלל זה רשמתי 8+... נראה קטן אבל חזק, זריז, טכני , פוטנציאל ענק.

לא הבנתי למה בכר נכח במשחק
חסרים לו קונוסים?
הוא רואה בשחקני נוער קונוסים

שוער עולה אמר:
לא הבנתי למה בכר נכח במשחק
חסרים לו קונוסים?
הוא רואה בשחקני נוער קונוסים
הוא דווקא נותן עד עכשיו הרבה דקות לשחקנים הצעירים שלהם שם. לקח את אחד מהצעירים שלהם והפך אותו לווינגבק כי חסר להם מגן

רק מכבי אמר:
https://twitter.com/AmitCohen2305/status/1693592255120998730?t=QyA8abcTM4cv8CRNLCZG_w&s=19

קוריוז נטו, אפילו בנערים א בשנה שעברה הוא בקושי שיחק.

אגב, בסוף השבוע מתחילה ליגת הנוער ועדיין לא פורסמו הסגלים המלאים של הקבוצות. מגוחך

רק מכבי אמר:
ינאי דיסטפלד האריך חוזה במכבי חיפה עד 2026

פוטנציאל כוכב.. קבוצה צעירה מאוד השנה. שנה שניה הם הבכירים והרבה שנה ראשונה. עדיין יש הרבה שחקנים טובים. אותי מעניין איך שעאבן וירידה לוי יחזיקו את האמצע

Judokan אמר:
אגב, בסוף השבוע מתחילה ליגת הנוער ועדיין לא פורסמו הסגלים המלאים של הקבוצות. מגוחך

כמו בכל עונה. אין אף מידע באינטרנט מי השחקנים, מה המספרים שלהם ובאילו עמדות הם משחקים. ממש טיפשי.
רק בטרנספרמרקט יש איזה שהוא מידע וגם הוא חלקי מאד ושגוי לפעמים.

nk1230 אמר:
רק מכבי אמר:

פוטנציאל כוכב.. קבוצה צעירה מאוד השנה. שנה שניה הם הבכירים והרבה שנה ראשונה. עדיין יש הרבה שחקנים טובים. אותי מעניין איך שעאבן וירידה לוי יחזיקו את האמצע

בהחלט נראה שהקישור הוא מה שיש להתמקד בו העונה בנוער, אם מסתכלים כבר לעונה הבאה.

למי שבקיא פה בנוער איתי אהוד יהיה חלק מנוער העונה?
זוכר שלפני איזה חצי שנה דיברו עליו כאחד הטאלנטים הגדולים במחלקה.

Hulk אמר:

כרגע הוא בין הבודדים שרשומים בסגל לעונה באתר ההתאחדות, אז אני מאמין שהוא יהיה בנוער, כן.

nk1230 אמר:
רק מכבי אמר:

זו צורת העבודה בנוער בשנים האחרונות האמת (מאז שמתאו היה המנהל המקצועי).
סדר גודל של 8 שחקנים בני 18 שמהווים את השלד, 2-3 חריגי גיל, והיתר גיל 17. להבטיח תמיד המשכיות בכל מחזור.

Judokan אמר:
Hulk אמר:

כרגע הוא בין הבודדים שרשומים בסגל לעונה באתר ההתאחדות, אז אני מאמין שהוא יהיה בנוער, כן.

כבר פורסם היום.

כובע קש אמר:
באדג'י מנסור שחקן כנף מגמביה חתם בנוער

לא מבין למה הם חוזרים לשיתוף פעולה שלא תרם בכלום עד כה והיו בו כמה נסיונות.

חזרה
למעלה